Jaro fixade en poäng borta mot Gnistan

Gnistan ledde med 2-0 efter första halvlek hemma mot Jaro i division 1 herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Jaro in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Gnistan startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Momodou Sarr gjorde målet, redan i 21:a minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Maximo Tolonen. I 66:e minuten nätade Emile Paul Tendeng, och reducerade åt Jaro.

I den 72:a minuten kvitterade Albin Björkskog för Jaro. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Gnistan har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Jaro har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Gnistans femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Gnistan på fjärde plats i tabellen, och Jaro är på tredje plats.

På lördag 20 augusti 17.00 spelar Gnistan borta mot PK 35, och Jaro hemma mot JäPS.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Gnistan möter Jaro i division 1 herr

Avspark

Dags för match – Gnistan möter Jaro på hemmaplan på Åggelby i division 1 herr i fotboll. Lagen vann senast, Jaro med 3-0 mot KPV och Gnistan med 2-1 mot PEPO.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Gnistan på bortaplan, 2-0.

Jaro är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Joni Remesaho gjorde två mål när Jaro vann mot KPV

Det blev Jaro som vann matchen hemma mot KPV i division 1 herr i fotboll på söndagen. 3-0 (1-0) slutade matchen.

Matchen var mållös till Jaro tog ledningen i 38:e minuten, genom Chinaecherem Frankline Okoye. I 54:e minuten nätade Joni Remesaho, och gjorde 2-0.

Till slut kom också 3-0 genom Joni Remesaho som ökade Jaros ledning i 58:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Jaro har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan KPV har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med fyra omgångar kvar är Jaro på tredje plats i tabellen, medan KPV är på sjätte plats.

I nästa omgång har Jaro Gnistan borta på Åggelby, fredag 12 augusti 18.30. KPV spelar hemma mot PK 35 lördag 13 augusti 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka KPV vill förlänga sviten – mot Jaro borta

Avspark

I kväll möter KPV Jaro på bortaplan i division 1 herr i fotboll på Centralplan N. KPV har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Jaro. Jaro blev utan poäng i mötet med TPS senast.

KPV vann lagens senaste möte med 1-0.

KPV har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot PIF och Gnistan. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för TPS i toppmötet med Jaro

TPS tog en tung seger på hemmaplan mot Jaro i toppmötet i division 1 herr i fotboll på lördagen. Matchen slutade 3-1 (2-0).

Efter åtta matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Jaro.

TPS började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Olli Jakonen till.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 37:e minuten, genom Demba Savage. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Antonio Hotta och reducerade åt Jaro. Fler mål än så blev det inte för Jaro.

I den 74:e minuten ökade Albijon Muzaci ledningen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

TPS har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna.

Jaros nya tabellposition är fjärde plats, medan TPS leder serien.

Torsdag 4 augusti 19.00 spelar TPS borta mot PK 35. Jaro möter KPV hemma på Centralplan N söndag 7 augusti 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jaro i fin form möter TPS borta

Avspark

I kväll tar TPS emot Jaro i division 1 herr i fotboll på Veritas Stadion N. Jaro har en svit på åtta matcher utan förlust. TPS har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Jaro.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för TPS, med 2-1.

Jaro är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2-0 för Jaro – åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 2-0 (1-0) mellan Jaro och gästande MP när lagen möttes på Centralplan N på lördagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Jaro i division 1 herr i fotboll.

Matchen var mållös till Jaro tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Chinaecherem Frankline Okoye. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Albin Björkskog träff och ökade ledningen för Jaro. 2-0-målet blev matchens sista.

Jaro har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan MP har en vinst och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Jaro nu ligger på tredje plats. MP är på nionde plats.

Lördag 30 juli 17.00 spelar Jaro borta mot TPS. MP möter PEPO borta på Kimpinen UK N onsdag 27 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – MP jagar nya poäng mot Jaro

Avspark

Jaro spelar på hemmaplan mot MP på Centralplan N i division 1 herr i fotboll. MP:s tunga förslustsvit, tre matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev vinst mot PEPO, 2-1. Jaro har sju matcher i rad utan förlust inför mötet med niondeplacerade MP.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för MP, med 3-0.

MP har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot PIF och JäPS.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oliver Günes poängräddare för SJK Akatemia mot Jaro

Jaros Guillermo Sotelo gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot SJK Akatemia i division 1 herr. I andra halvlek jobbade sig SJK Akatemia in i matchen, och kvitterade genom Oliver Günes. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Det betyder att Jaro gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Jaro har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan SJK Akatemia har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Jaros fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Jaro nu ligger på fjärde plats. SJK Akatemia är på åttonde plats.

I nästa omgång har Jaro MP hemma på Centralplan N, lördag 23 juli 16.00. SJK Akatemia spelar hemma mot KPV måndag 25 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jaro möter SJK Akatemia i division 1 herr

Avspark

Jaro möter SJK Akatemia hemma i kväll i division 1 herr i fotboll. Jaro har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade SJK Akatemia. SJK Akatemia blev utan poäng i senaste matchen, mot TPS.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jaro på bortaplan, 3-1.

SJK Akatemia har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot PIF och KPV. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.