Hercules

1 oktober kl 14:00 GBK - Hercules 2-4 Läs mer

Jyri Vääräniemi tremålskytt i Hercules seger mot GBK

Jyri Vääräniemi stod för ett hattrick när Hercules besegrade GBK på bortaplan med 4-2 (1-1) i division 2 herrar i fotboll. Onni Heikkinen gjorde också ett mål för segrarna, målen för GBK gjordes av Ferreira Felipe Felix och Petteri Jokihaara.

GBK har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hercules har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att GBK slutar på nionde plats, och Hercules på tredje plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hercules jagar ett trendbrott på bortaplan mot GBK

Avspark

Hercules har inte vunnit på tre raka matcher i division 2 herrar inför dagens möte borta mot åttondeplacerade GBK i fotboll. GBK blev utan poäng i mötet med JBK senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Hercules, med 2-0.

Hercules har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot FCV, OTP och KajHa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vertti Korkala räddade poäng när Hercules kryssade mot OLS

I halvtid ledde OLS matchen på bortaplan i division 2 herrar i fotboll mot Hercules med 1-0, efter mål av Leevi Pekkala. Men i andra halvlek jobbade sig Hercules in i matchen, och kvitterade genom Vertti Korkala. Matchen slutade 1-1.

Hercules har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan OLS har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Hercules fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Hercules på fjärde plats i tabellen, medan OLS är på tredje plats.

På lördag 1 oktober 14.00 spelar Hercules borta mot GBK, och OLS hemma mot OTP.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Hercules som möter OLS i kväll

Avspark

På söndagen tar Hercules sig an OLS på hemmaplan på Raatin stadion N i division 2 herrar i fotboll. Båda lagen förlorade senast, Hercules match mot Komeetat slutade 0-1 och OLS:s möte med GBK blev 2-3.

Senast lagen möttes slutade det med seger för OLS på hemmaplan med 1-0.

OLS är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Eetu Penttinen avgjorde när Komeetat sänkte Hercules

Målet i andra halvleken av Eetu Penttinen blev matchens enda. Komeetat vann med 1-0 (0-0) hemma mot Hercules i division 2 herrar i fotboll.

Eetu Penttinen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 88 minuter.

Komeetat har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Hercules har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Komeetats fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hercules fjärde uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Komeetat sist i serien, och Hercules är på fjärde plats.

Söndag 25 september möter Komeetat OTP borta 14.00 och Hercules möter OLS hemma 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Komeetat på segerjakt mot Hercules hemma

Avspark

Bottenlaget Komeetat jagar en seger när laget möter fjärdeplacerade Hercules hemma på Comets Park TN. Inför dagens match har hemmalaget fyra matcher i rad utan seger i division 2 herrar i fotboll. Hercules fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med JJK Jyväskylä senast.

Hercules vann lagens senaste möte med 3-0.

Hercules har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot FCV, OTP och KajHa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä klar seriesegrare efter seger

Seger, 1-0 (0-0), borta mot Hercules, gör att JJK Jyväskylä är seriesegrare i division 2 herrar i fotboll. Hercules ligger på fjärde plats i tabellen.

Robin Saastamoinen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 52 minuter.

Det här innebär att JJK Jyväskylä nu har nio segrar i följd.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Robin Saastamoinen till och gav JJK Jyväskylä ledningen.

Hercules har tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna. Det här var Hercules tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även JJK Jyväskyläs femte uddamålsseger.

Söndag 18 september spelar Hercules borta mot Komeetat 13.00 och JJK Jyväskylä mot OTP hemma 19.00 på Harjun stadion N.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä hoppas på ännu en seger i mot Hercules

Avspark

I kväll möter JJK Jyväskylä Hercules på bortaplan på Castren TN i division 2 herrar i fotboll. Segern mot OLS med 1-0 senast gör att JJK Jyväskylä har åtta raka segrar och ligger etta i tabellen. Hercules har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med JJK Jyväskylä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JJK Jyväskylä på hemmaplan, 4-0.

JJK Jyväskylä är obesegrade på bortaplan, efter åtta segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hercules tog kommandot från start mot KajHa

Hercules hade greppet från start i matchen i division 2 herrar i fotboll mot KajHa på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (1-0) borta på Liikuntapuisto TN.

Hercules tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Kaapo Lepojärvi. I 54:e minuten nätade Vertti Korkala, och gjorde 0-2.

I den 73:e minuten fick KajHa De Gouveia E Melo Miguel Henrique Oliveira utvisad, och fick spela med en man mindre sista 17 minuterna.

Till slut kom också 0-3 genom Aki Peltokorpi som ökade Hercules ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

KajHa har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hercules har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Med tre omgångar kvar är KajHa på nionde plats i tabellen, och Hercules är på tredje plats.

Söndag 11 september 18.00 spelar KajHa borta mot OTP. Hercules möter JJK Jyväskylä hemma på Castren TN lördag 10 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Hercules vill förlänga sviten – mot KajHa borta

Avspark

I kväll möter Hercules KajHa på bortaplan i division 2 herrar i fotboll på Liikuntapuisto TN. Hercules har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade KajHa. Den senaste matchen för KajHa slutade oavgjort, 1-1, mot OLS.

När lagen möttes senast, 19 juni på Raatin stadion N, slutade det med seger för Hercules med 3-2.

Hercules har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot FCV och OTP.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Jyri Vääräniemi 13
Christian Bohui 6
Vertti Korkala 4
Simon Thurling 3
Niilo Hautala 2
Onni Heikkinen 2
Rasmus Myllys 2
Aki Peltokorpi 1
Eevert Sainila 1
Joona Kähkönen 1
Kaapo Lepojärvi 1
Kasper Rauma 1
Tochukwu Jerome Ogbuefi 1