JJK Jyväskylä

1 oktober kl 14:00 JJK Jyväskylä - Närpes Kraft 0-0 Läs mer

Mållös match när JJK Jyväskylä mötte Närpes Kraft

Det blev mållöst, 0-0, när Närpes Kraft gästade JJK Jyväskylä på Harjun stadion N i division 2 herrar i fotboll på lördagen.

I den 87:e minuten fick Närpes Kraft Kevin Peth utvisad, och fick spela med en man mindre sista tre minuterna.

JJK Jyväskylä har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Närpes Kraft har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var JJK Jyväskyläs fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången betyder att JJK Jyväskylä slutar på första plats i tabellen, och Närpes Kraft på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast – nu jagar JJK Jyväskylä revansch i mötet med Närpes Kraft

Avspark

JJK Jyväskylä fick segersviten på tio raka segrar bruten i förra omgången mot VIFK, matchen slutade 0-1. Nu match hemma mot Närpes Kraft i division 2 herrar i fotboll. Närpes Kraft har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med serieledande JJK Jyväskylä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JJK Jyväskylä på bortaplan, 2-0.

Närpes Kraft är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för VIFK i seriefinalen mot JJK Jyväskylä

VIFK tog en tung seger på hemmaplan mot JJK Jyväskylä i toppmötet mellan ettan och tvåan i division 2 herrar i fotboll på lördagen. Matchen slutade 1-0 (1-0).

Med en omgång kvar är VIFK på andra plats i tabellen, medan JJK Jyväskylä är klara seriesegrare. Nio poäng skiljer lagen åt.

Oma maali blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 25 minuter.

Segern var VIFK:s femte på de senaste sex matcherna.

Efter 20 matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för JJK Jyväskylä.

VIFK fick en bra start på matchen. Oma maali slog till, redan i 25:e minuten. I den 88:e minuten fick VIFK Filip Hiekkanen utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

VIFK har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna. Det här var VIFK:s nionde uddamålsseger den här säsongen.

Nästa motstånd för VIFK är Komeetat. JJK Jyväskylä tar sig an Närpes Kraft hemma. Båda matcherna spelas lördag 1 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä på jakt efter ännu en seger – möter VIFK

Avspark

VIFK möter JJK Jyväskylä på Lemonsoft Stadion i kväll i division 2 herrar i fotboll. Segern mot OTP med 3-0 senast gör att JJK Jyväskylä har tio segrar i rad och ligger på första plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för VIFK, 3-2 mot KajHa hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för JJK Jyväskylä, med 4-0.

JJK Jyväskylä är obesegrade på bortaplan, efter nio segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka JJK Jyväskylä tog ännu en seger

JJK Jyväskylä fortsätter starkt i division 2 herrar i fotboll. När laget mötte OTP hemma på Harjun stadion N på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-0 (1-0). I och med detta har JJK Jyväskylä tio segrar i rad.

JJK Jyväskylä har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Matchen förblev jämn målmässigt till JJK Jyväskylä tog ledningen i 35:e minuten, genom Robin Saastamoinen. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Mikko Manninen träff och ökade ledningen för JJK Jyväskylä.

Till slut kom också 3-0 genom Robin Saastamoinen som ökade JJK Jyväskyläs ledning i 70:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

JJK Jyväskylä har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan OTP har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med två omgångar kvar är JJK Jyväskylä klara seriesegrare, och OTP är på nionde plats.

I nästa match möter JJK Jyväskylä VIFK borta på lördag 24 september 18.00. OTP möter Komeetat söndag 25 september 14.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä möter OTP och jagar nionde raka segern

Avspark

JJK Jyväskylä möter OTP på Harjun stadion N i kväll i division 2 herrar i fotboll. JJK Jyväskylä har inför matchen nio raka segrar, den senaste mot Hercules med 1-0, och ligger nu etta i tabellen. OTP har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med JJK Jyväskylä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JJK Jyväskylä på bortaplan, 3-0.

OTP är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä klar seriesegrare efter seger

Seger, 1-0 (0-0), borta mot Hercules, gör att JJK Jyväskylä är seriesegrare i division 2 herrar i fotboll. Hercules ligger på fjärde plats i tabellen.

Robin Saastamoinen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 52 minuter.

Det här innebär att JJK Jyväskylä nu har nio segrar i följd.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Robin Saastamoinen till och gav JJK Jyväskylä ledningen.

Hercules har tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna. Det här var Hercules tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även JJK Jyväskyläs femte uddamålsseger.

Söndag 18 september spelar Hercules borta mot Komeetat 13.00 och JJK Jyväskylä mot OTP hemma 19.00 på Harjun stadion N.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä hoppas på ännu en seger i mot Hercules

Avspark

I kväll möter JJK Jyväskylä Hercules på bortaplan på Castren TN i division 2 herrar i fotboll. Segern mot OLS med 1-0 senast gör att JJK Jyväskylä har åtta raka segrar och ligger etta i tabellen. Hercules har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med JJK Jyväskylä.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JJK Jyväskylä på hemmaplan, 4-0.

JJK Jyväskylä är obesegrade på bortaplan, efter åtta segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för JJK Jyväskylä i toppmötet med OLS

JJK Jyväskylä tog en tung seger på hemmaplan mot OLS i toppmötet i division 2 herrar i fotboll på lördagen. Matchen slutade 1-0 (1-0).

Med tre omgångar kvar är JJK Jyväskylä i serieledning, medan OLS är på tredje plats.

Robin Saastamoinen stod för JJK Jyväskyläs avgörande mål efter tio minuter.

Därmed har JJK Jyväskylä vunnit åtta matcher i rad.

JJK Jyväskylä fick en bra start på matchen. Robin Saastamoinen gjorde målet, redan i tionde minuten.

JJK Jyväskylä har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan OLS har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var JJK Jyväskyläs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också OLS:s femte uddamålsförlust.

Lördag 10 september möter JJK Jyväskylä Hercules borta 18.00 och OLS möter Komeetat hemma 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä på jakt efter ännu en seger – möter OLS

Avspark

I kväll möter JJK Jyväskylä OLS på hemmaplan på Harjun stadion N i division 2 herrar i fotboll. Segern mot Komeetat med 3-1 senast gör att JJK Jyväskylä har sju segrar i rad och ligger etta i tabellen. Den senaste matchen för OLS slutade oavgjort, 1-1, mot KajHa.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JJK Jyväskylä på bortaplan, 2-1.

OLS är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Aleksis Lehtonen 12
Robin Saastamoinen 10
Aatu Manninen 5
Daniel-Kristian Säily 4
Mikko Manninen 4
Jimi Saarikko 2
Juho Luoma 2
Matias Sydänmaa 2
Reetu Räsänen 2
Roope Salo 2
Vertti Lepo 2
Ville Kirvesoja 2
Jonne Porkka 1
Shirman Osso 1