VIFK

1 oktober kl 14:00 FC Komeetat - VIFK 0-4 Läs mer

VIFK tog kommandot från start mot Komeetat

VIFK hade greppet från start i matchen i division 2 herrar i fotboll mot Komeetat på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (1-0) borta på Comets Park TN.

Matchen var mållös till VIFK tog ledningen i 33:e minuten, genom Kasperi Polvilampi. Direkt efter pausen gjorde Roope Hammar mål och ökade lagets ledning.

I 55:e minuten slog Lubunga Etoka till, och gjorde 0-3.

VIFK gjorde också 0-4 genom Hannes Hiekkanen i 60:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Komeetat har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan VIFK har fyra vinster och en förlust.

Resultaten i sista omgången betyder att Komeetat slutar på tolfte plats i tabellen, och VIFK på andra plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Komeetat möter VIFK på hemmaplan i dag

Avspark

Dags för match – Komeetat möter VIFK på hemmaplan på Comets Park TN i division 2 herrar i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för VIFK, 1-0 mot JJK Jyväskylä hemma, Komeetat blev besegrat av OTP.

VIFK vann lagens senaste möte med 4-0.

VIFK är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för VIFK i seriefinalen mot JJK Jyväskylä

VIFK tog en tung seger på hemmaplan mot JJK Jyväskylä i toppmötet mellan ettan och tvåan i division 2 herrar i fotboll på lördagen. Matchen slutade 1-0 (1-0).

Med en omgång kvar är VIFK på andra plats i tabellen, medan JJK Jyväskylä är klara seriesegrare. Nio poäng skiljer lagen åt.

Oma maali blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 25 minuter.

Segern var VIFK:s femte på de senaste sex matcherna.

Efter 20 matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för JJK Jyväskylä.

VIFK fick en bra start på matchen. Oma maali slog till, redan i 25:e minuten. I den 88:e minuten fick VIFK Filip Hiekkanen utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

VIFK har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna. Det här var VIFK:s nionde uddamålsseger den här säsongen.

Nästa motstånd för VIFK är Komeetat. JJK Jyväskylä tar sig an Närpes Kraft hemma. Båda matcherna spelas lördag 1 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JJK Jyväskylä på jakt efter ännu en seger – möter VIFK

Avspark

VIFK möter JJK Jyväskylä på Lemonsoft Stadion i kväll i division 2 herrar i fotboll. Segern mot OTP med 3-0 senast gör att JJK Jyväskylä har tio segrar i rad och ligger på första plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för VIFK, 3-2 mot KajHa hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för JJK Jyväskylä, med 4-0.

JJK Jyväskylä är obesegrade på bortaplan, efter nio segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VIFK slog KajHa i måljämn match på Liikuntapuisto TN

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för VIFK, som vann borta mot KajHa med 3-2 (2-1) i division 2 herrar i fotboll på söndagen. Kasperi Polvilampi blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 78 minuter.

Segern var VIFK:s fjärde på de senaste fem matcherna.

KajHa startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Sousa Ferreira Carlos Filipe De slog till, redan i 19:e minuten.

VIFK kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Jonas Pitkäkangas. Direkt efter pausen slog Rasmus Forsbacka till och gav laget ledningen.

I 54:e minuten nätade Sousa Ferreira Carlos Filipe De åter igen, och kvitterade för KajHa.

Kasperi Polvilampi gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2-3.

I den 88:e minuten fick VIFK Roope Hammar utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

KajHa har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var KajHas sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även VIFK:s åttonde uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är KajHa på tionde plats i tabellen, medan VIFK är på andra plats.

Nästa motstånd för KajHa är Närpes Kraft. Lagen möts söndag 25 september 14.00 på Mosedal N. VIFK tar sig an JJK Jyväskylä hemma lördag 24 september 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast för VIFK som nu möter KajHa

Avspark

I dag gästar VIFK KajHa i division 2 herrar i fotboll. Bortalagets hade tre raka segrar före 0-1-resultatet mot FCV senast. KajHa spelade OTP senast och förlorade.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för KajHa, med 1-0.

VIFK är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för FCV mot VIFK – Matias Sarlin matchhjälte

FCV vann bortamatchen mot VIFK i division 2 herrar i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Matias Sarlin för i andra halvleken.

Matias Sarlin stod för FCV:s avgörande mål efter 79 minuter.

VIFK har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FCV har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var VIFK:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även FCV:s tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är VIFK på andra plats i tabellen, medan FCV är på sjunde plats.

Söndag 18 september möter VIFK KajHa borta 14.00 och FCV möter Närpes Kraft hemma 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VIFK stärkta av tre raka segrar inför mötet med FCV

Avspark

I dag möter VIFK FCV på hemmaplan på Lemonsoft Stadion i division 2 herrar i fotboll. VIFK har tre raka segrar, senast med 2-1 mot JBK, och är nu på andra plats. FCV bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev lika mot OTP, 1-1.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

FCV är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för VIFK mot JBK efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog VIFK hem segern i matchen i division 2 herrar mot JBK efter en stark andra halvlek. Söndagens match slutade 2-1 till VIFK.

Segermålet för VIFK stod Roope Hammar för efter 88 minuter.

Segern var VIFK:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 63:e minuten innan Lubunga Etoka gav VIFK ledningen.

Med nio minuter kvar att spela kvitterade JBK genom Teemu Järvenlahti.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Roope Hammar gjorde 1-2 för VIFK. 1-2-målet blev matchens sista.

JBK har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var JBK:s sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även VIFK:s sjunde uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är JBK på elfte plats i tabellen, medan VIFK är på andra plats.

Nästa motstånd för JBK är Närpes Kraft. Lagen möts söndag 11 september 15.00 på Mosedal N. VIFK tar sig an FCV hemma lördag 10 september 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar JBK hemma mot VIFK

Avspark

JBK spelar hemma på Centralplan N mot VIFK i division 2 herrar i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för VIFK, 1-0 mot Rovaniemi Football Academy på hemmaplan, JBK förlorade mot OTP.

VIFK vann lagens senaste möte med 1-0.

VIFK har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 2 herrar

# Lag S MS P
1 JJK Jyväskylä 22 38 55
2 VIFK 22 19 48
3 Hercules 22 12 37
4 OLS 22 12 34
5 Närpes Kraft 22 3 34
6 Rovaniemi Aca 22 6 32
7 OTP 22 -7 24
8 FCV 22 -7 23
9 GBK 22 -12 23
10 JBK 22 -13 23
11 KajHa 22 -15 19
12 Komeetat 22 -36 15

Skytteliga

Lubunga Etoka 9
Kasperi Polvilampi 4
Rasmus Forsbacka 4
Jonas Pitkäkangas 3
Shkelqim Xhosa 3
Filip Hiekkanen 2
Merhawi Birhane 2
Roope Hammar 2
Ville Huuhka 2
Casper Källberg 1
Eddie Hiekkanen 1
Giudice Giuseppe Lo 1
Hannes Hiekkanen 1
Oma maali 1
Viktor Villför 1