Vejle lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Lyngby

Lyngby hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Vejle i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Vejle mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Vejle slutar på fjärde plats, och Lyngby på femte plats. Lyngby åker ur serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vejle tar emot Lyngby i serieavslutningen i Danmark Nedflyttningsserien herr

Avspark

Sista omgången i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll är det dags för när Vejle tar emot Lyngby på Vejle Stadion i dag. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Odense med 1-2. Vejle blev utan poäng i senaste matchen, mot Ålborg.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 6 april slutade 0-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Issam Jebali och Emmanuel Sabbi avgjorde när Odense slog Lyngby

Odense tog till slut hem segern mot Lyngby i matchen på Lyngby Stadion på torsdagen. Matchen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll slutade 1-2 (0-1).

Med en omgång kvar är Lyngby på femte plats i tabellen, och Odense är på tredje plats.

I nästa match, måndag 24 maj 15.00, har Lyngby Vejle borta på Vejle Stadion, medan Odense spelar hemma mot Horsens.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby tar emot Odense på Lyngby Stadion i näst sista omgången

Avspark

Lyngby tar emot tredjeplacerade Odense i kväll. Det är den näst sista omgången i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. Hemmalaget har fem raka förluster, senaste mot Sönderjyske med 0-2. Den senaste matchen för Odense slutade oavgjort, 2-2, mot Vejle.

Odense vann lagens senaste möte med 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sönderjyske säkrade seriesegern efter 2-0 mot Lyngby

Nu är det klart. Sönderjyske är seriesegrare i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. Det efter seger mot Lyngby hemma på Sydbank Park med 2-0 (1-0). I och med resultatet är Sönderjyske på tillräckligt avstånd till Ålborg i tabellen, och kan därför fira seriesegern. Lyngby ligger på femte plats i tabellen.

Segern var Sönderjyskes fjärde på de senaste fem matcherna.

I nästa match, torsdag 20 maj, har Sönderjyske Horsens borta på CASA Arena Horsens 18.00, medan Lyngby spelar hemma mot Odense 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast – Sönderjyske vill ha revansch i mötet med Lyngby

Avspark

Sönderjyske spelar på hemmaplan mot Lyngby i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll i kväll. Det blir den första matchen efter att sviten på tre raka segrar tog slut senast. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot Horsens med 3-4.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Sönderjyske, med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jacob Buus i målform när Horsens vann mot Lyngby

Bortalaget Horsens tog hem de tre poängen efter seger mot Lyngby i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. 3-4 (0-2) slutade matchen på söndagen.

Med tre omgångar kvar är Lyngby på femte plats i tabellen, och Horsens är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Lyngby är Sönderjyske. Lagen möts måndag 17 maj 20.00 på Sydbank Park. Horsens tar sig an Ålborg borta söndag 16 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tim Prica tvåmålsskytt för Ålborg i segern mot Lyngby

Ålborg vann mötet med Lyngby hemma med 4-0 (2-0) på fredagen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll.

Med fyra omgångar kvar är Ålborg klara seriesegrare, och Lyngby är på femte plats.

I nästa omgång har Ålborg Odense borta på Nature Energy Park, fredag 7 maj 20.00. Lyngby spelar hemma mot Horsens söndag 9 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Ålborg att ta sig an Lyngby på hemmaplan

Avspark

Ålborg spelar hemma på Ålborg Portland Park mot Lyngby i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll i kväll. Inget av lagen lyckades senast, Ålborg förlorade mot Horsens med 0-1 och Lyngby mot Odense med 0-2.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 12 april slutade 2-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.