Lyngby

12 november kl 17:00 Silkeborg IF - Lyngby 0-2 Läs mer
Nästa match:
20 februari
Viborg - Midtjylland kl 20:00

2-0 mot Silkeborg innebär första segern för Lyngby

Lyngby har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Danmark Superligaen herr i fotboll, efter 17 spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Silkeborg, en match som Lyngby vann med 2-0 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Rezan Corlu gav Lyngby ledningen.

Kasper Jörgensen ökade Lyngbys ledning i 79:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Silkeborg är kvar på fjärde plats, och Lyngby stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Silkeborg är FC Köpenhamn. Lyngby tar sig an Nordsjälland hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för året: Silkeborg möter Lyngby

Avspark

Hösten kan summeras för de båda lagen efter kvällens möte där Silkeborg tar sig an Lyngby hemma på JYSK Park i årets sista match i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot FC Köpenhamn med 0-3. Det blev seger i den senaste matchen för Silkeborg, 2-1 mot Ålborg hemma.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 17 juli slutade 2-2.

Lyngby har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn klart bättre än Lyngby på Parken Stadium

Redan i första halvlek tog FC Köpenhamn greppet om hemmamatchen mot Lyngby på söndagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade 3-0.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Roony Bardghji slog till på pass av Mohammed Daramy, redan i 24:e minuten. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Det dröjde till den 73:e minuten innan Hakon Arnar Haraldsson ökade ledningen.

Till slut kom också 3-0-målet genom Viktor Claesson som ökade FC Köpenhamns ledning i 77:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

FC Köpenhamn har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en oavgjord och fyra förluster.

Det här betyder att FC Köpenhamn ligger på tredje plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte och sista plats.

Nästa motstånd för FC Köpenhamn är Århus. Lagen möts söndag 13 november 15.00 på Aarhus Stadium. Lyngby tar sig an Silkeborg borta lördag 12 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby jagar trendbrott mot FC Köpenhamn

Avspark

Bottenlaget Lyngby har 15 raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför kvällens match mot sjätteplacerade FC Köpenhamn i fotboll på bortaplan. FC Köpenhamn har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Lyngby.

FC Köpenhamn vann lagens senaste möte med 3-0.

Lyngby har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Patrick Mortensen matchhjälte för Århus mot Lyngby

Århus vann med 1-0 (0-0) borta mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchens enda mål stod Patrick Mortensen för i andra halvleken.

Patrick Mortensen stod för Århus avgörande mål efter 90 minuter.

Lyngby har två oavgjorda tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lyngbys femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Århus ligger på sjunde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte och sista plats.

Lyngby tar sig an FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 6 november 17.00. Århus möter samma dag 15.00 Viborg borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby jagar trendbrott mot Århus

Avspark

Bottenlaget Lyngby har 14 raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför dagens match mot åttondeplacerade Århus i fotboll på hemmaplan. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger.

När lagen möttes senast, 15 augusti på Ceres Park, slutade det med seger för Århus med 1-0.

Århus har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Odense och Midtjylland. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Odense mot Lyngby

Odense vann hemmamatchen mot Lyngby på fredagen. Detta trots att Lyngby knappade in på Odenses halvtidsledning, 3-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i Danmark Superligaen herr slutade 3-1 till Odense.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Odense.

Odense började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Bjorn Paulsen till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Alasana Manneh, i nionde minuten.

Odense gjorde också 3-0 strax före halvtidsvilan, genom Franco Tongya framspelad av Mads Frökjaer-Jensen. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Frederik Gytkjaer träff och reducerade åt Lyngby. Fler mål än så blev det inte för Lyngby.

I den 82:a minuten fick Odense Armin Gigovic utvisad, och fick spela med en man mindre sista åtta minuterna.

Odense har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har två oavgjorda och tre förluster.

Odenses nya tabellposition är sjätte plats, medan Lyngby är på tolfte och sista plats.

Nästa motstånd för Odense är Midtjylland. Lagen möts måndag 31 oktober 20.00 på MCH Arena. Lyngby tar sig an Århus hemma söndag 30 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Odense möter Lyngby på hemmaplan

Avspark

Odense behöver en seger när laget möter tolfteplacerade Lyngby hemma på Nature Energy Park. Inför kvällens möte har hemmalaget tre matcher i rad utan vinst i Danmark Superligaen herr i fotboll, och ligger nu nia. Bortalaget har 13 matcher i rad utan seger.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Odense, med 2-0.

Lyngby har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sex försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålborgs Younes Bakiz sänkte Lyngby

Ålborg vann borta mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (1-0). Younes Bakiz gjorde båda målen för Ålborg.

Lyngby har tre oavgjorda två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, tre oavgjorda och en förlust.

Det här betyder att Lyngby ligger kvar på tolfte och sista plats i tabellen, och Ålborg på elfte plats.

Nästa motstånd för Lyngby är Odense. Lagen möts fredag 21 oktober 20.00 på Nature Energy Park. Ålborg tar sig an Viborg hemma måndag 24 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby jagar trendbrott mot Ålborg

Avspark

Bottenlaget Lyngby har tolv raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför kvällens möte mot elfteplacerade Ålborg i fotboll på hemmaplan. Den senaste matchen för Ålborg slutade oavgjort, 0-0, mot Horsens.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 11 september slutade 1-1.

Ålborg har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Midtjylland. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Kasper Jörgensen 4
Emil Nielsen 2
Frederik Gytkjaer 2
Mathias Kristensen 2
Rezan Corlu 2
Saevar Magnusson 2
Kristian Dirks Riis 1