PEPO

12 augusti kl 18:30 JäPS - PEPO 0-1 Läs mer
Nästa match:
18 augusti
TPS - EIF kl 18:30

1–0-seger för PEPO mot JäPS – Irfan Sadik matchhjälte

PEPO vann bortamatchen mot JäPS i division 1 herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Irfan Sadik för i andra halvleken.

Irfan Sadik stod för PEPO:s avgörande mål efter 87 minuter.

JäPS har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan PEPO har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var JäPS:s tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även PEPO:s fjärde uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är JäPS på femte plats i tabellen, och PEPO är på tionde plats.

Nästa motstånd för JäPS är Jaro. PEPO tar sig an KTP hemma. Båda matcherna spelas lördag 20 augusti 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

JäPS spelar hemma mot PEPO på Järvenpää N i kväll

Avspark

JäPS möter PEPO på hemmaplan på fredagen på Järvenpää N i division 1 herr. JäPS vann sin senaste match med 4-3 mot SJK Akatemia, PEPO lyckades inte lika bra och förlorade mot Gnistan.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för JäPS på bortaplan, 4-2.

PEPO har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot PK 35. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Gnistan vann mot PEPO på Kimpinen UK N

Redan i första halvlek tog Gnistan greppet om bortamatchen mot PEPO i division 1 herr i fotboll. Och 2-1-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.

Momodou Sarr stod för Gnistans avgörande mål efter 40 minuter.

PEPO startade matchen bäst och tog ledningen. Topi Pasi gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Gnistan kvitterade till 1-1 i 24:e minuten, genom Rony Huhtala.

Laget tog också ledningen strax före halvtidsvilan, genom Momodou Sarr. Sarr fullbordade därmed Gnistans vändning. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Gnistan med 2-1.

PEPO har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Gnistan har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var PEPO:s femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Gnistans tredje uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är PEPO på elfte plats i tabellen, medan Gnistan är på tredje plats.

På fredag 12 augusti 18.30 spelar PEPO borta mot JäPS, och Gnistan hemma mot Jaro.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PEPO möter Gnistan på hemmaplan i kväll

Avspark

I kväll spelar PEPO hemmamatch i division 1 herr i fotboll mot Gnistan. Gnistan fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot SJK Akatemia, PEPO gick poänglösa ur mötet med KPV (1-2).

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Gnistan på hemmaplan, 5-0.

Gnistan har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot KPV, Jaro och EIF.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Charalampos Chantzopoulos och Santeri Mäkinen avgjorde när KPV slog PEPO

KPV tog till slut hem segern mot PEPO i matchen på Keskuskenttä TN på lördagen. Matchen i division 1 herr i fotboll slutade 2-1 (1-0).

KPV tog en tidig ledning. Charalampos Chantzopoulos gjorde målet, redan i nionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. I 66:e minuten slog Santeri Mäkinen till, och gjorde 2-0.

Reduceringen till 2-1 kom i 90:e minuten, när Roope Huhtala gjorde mål för PEPO. Fler mål än så blev det inte för PEPO.

KPV har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan PEPO har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var KPV:s sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också PEPO:s fjärde uddamålsförlust.

KPV ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan PEPO är på tionde plats.

I nästa match möter KPV Jaro borta på söndag 7 augusti 18.30. PEPO möter Gnistan torsdag 4 augusti 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar KPV på hemmaplan mot PEPO

Avspark

KPV möter PEPO på hemmaplan på lördagen på Keskuskenttä TN i division 1 herr. PEPO vann senast mot MP med 2-1, medan KPV spelade lika, 1-1, mot SJK Akatemia i senaste matchen.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.

PEPO har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot PK 35. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerlös svit bröts när PEPO vann mot MP med 2-1

Det var länge sedan PEPO vann i division 1 herr i fotboll. Men i onsdagens match mot MP på hemmaplan blev det till slut seger, efter sex raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 2-1 (0-1).

Nikke Veikkanen blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 83 minuter.

MP började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Topi Keskinen till. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. I 70:e minuten nätade Jesse Huhtala, och kvitterade för PEPO.

Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Nikke Veikkanen. Veikkanen fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

PEPO har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan MP har en vinst och fyra förluster. Det här var PEPO:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också MP:s fjärde uddamålsförlust.

PEPO:s nya tabellposition är tionde plats, medan MP är på nionde plats.

I nästa match möter PEPO KPV borta på lördag 30 juli 17.00. MP möter PK 35 söndag 31 juli 18.30 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PEPO vill bryta tunga trenden hemma mot MP

Avspark

Bottenlaget PEPO har sex matcher i rad utan seger i division 1 herr inför kvällens match på hemmaplan mot niondeplacerade MP i fotboll. MP blev utan poäng i mötet med Jaro senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för MP på hemmaplan, 2-1.

MP har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot PIF och JäPS.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort för PEPO hemma mot TPS

Lagen delade på poängen när PEPO och gästande TPS möttes i division 1 herr i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 68:e minuten innan Roope Huhtala gav PEPO ledningen.

I 73:e minuten kvitterade Kasper Hämäläinen för TPS. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

PEPO har tre oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan TPS har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var PEPO:s sjätte oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att PEPO nu är sist i serien. TPS leder serien.

I nästa match möter PEPO MP hemma på onsdag 27 juli 19.00. TPS möter Jaro lördag 30 juli 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga PEPO möter TPS på hemmaplan

Avspark

PEPO behöver en seger när laget möter serieledande TPS hemma på Kimpinen UK N. Inför kvällens match har hemmalaget fem matcher i rad utan seger i division 1 herr i fotboll, och är nu tia. Det blev seger i den senaste matchen för TPS, 2-1 mot SJK Akatemia på hemmaplan.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 0-0.

TPS är obesegrade på bortaplan, efter sex segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 1

# Lag S MS P
1 TPS 19 18 40
2 KTP 19 20 37
3 Jaro 19 13 29
4 Gnistan 19 11 29
5 EIF 19 5 28
6 JäPS 19 -7 28
7 KPV 19 -11 27
8 SJK Akatemia 19 -1 22
9 PK 35 19 -12 21
10 MP 19 -2 20
11 PEPO 19 -14 18
12 PIF 19 -20 13

Skytteliga

Irfan Sadik 9
Roope Huhtala 3
Juho Heikkinen 2
Nikke Veikkanen 2
Arttu Kotanen 1
Calvin Nsombo 1
Jesse Huhtala 1
Samu Suoraniemi 1
Topi Pasi 1
Zachary Sukunda 1