KuPS Akatemia

14 augusti kl 14:00 Ilves II - KuPS Akatemia 2-0 Läs mer
Nästa match:
20 augusti
KuPS Akatemia - P-Iirot kl 12:00

Patricia Bohui matchvinnare när Ilves/2 vann mot KuPS Akatemia

Ilves/2 tog en säker seger på hemmaplan mot KuPS Akatemia i division 1 dam. Matchen slutade 2-0 (2-0) efter två mål av Patricia Bohui i första halvleken.

Ilves/2 har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan KuPS Akatemia har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med två omgångar kvar är Ilves/2 på sjätte plats i tabellen, och KuPS Akatemia är på femte plats.

Nästa motstånd för Ilves/2 är EBK. Lagen möts söndag 21 augusti 14.00 på Kauppi 3 TN. KuPS Akatemia tar sig an P-Iirot hemma lördag 20 augusti 12.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Ilves/2 som möter KuPS Akatemia i dag

Avspark

Ilves/2 möter KuPS Akatemia hemma i dag i division 1 dam i fotboll. Ilves/2 vann senast mot PKKU med 4-0, medan KuPS Akatemia spelade lika, 2-2, mot VJS senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för KuPS Akatemia på hemmaplan, 2-0.

KuPS Akatemia har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot P-Iirot. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VJS hämtade i kapp underläge och kryssade mot KuPS Akatemia

I halvtid ledde KuPS Akatemia matchen på hemmaplan i division 1 dam i fotboll mot VJS med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig VJS in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Det var VJS:s tionde match i rad utan seger.

KuPS Akatemia startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Roosa Ärväs till.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 16:e minuten, genom Nanna Savolainen.

I 24:e minuten slog Kaisa Mäki till, och reducerade åt VJS. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Salla Laiteenmäki gjorde mål för VJS. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

KuPS Akatemia har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan VJS har tre oavgjorda och två förluster. Det här var KuPS Akatemias femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är KuPS Akatemia på fjärde plats i tabellen, medan VJS är på nionde plats.

I nästa omgång har KuPS Akatemia Ilves/2 borta på Kauppi 3 TN, söndag 14 augusti 14.00. VJS spelar hemma mot FC Sport-j lördag 13 augusti 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VJS vill bryta tunga trenden borta mot KuPS Akatemia

Avspark

VJS har nio matcher i rad utan seger i division 1 dam inför dagens match på bortaplan mot fjärdeplacerade KuPS Akatemia i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för KuPS Akatemia, 4-0 mot EBK på hemmaplan.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 0-0.

VJS har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Ilves/2. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS Akatemia segrare hemma mot EBK – Nanna Savolainen matchvinnare

KuPS Akatemia besegrade EBK på hemmaplan i söndagens match i division 1 dam i fotboll. 4-0 (1-0) slutade matchen.

KuPS Akatemia gjorde första målet. Nanna Savolainen gjorde målet, redan i elfte minuten. Nästa mål lät vänta på sig. I 65:e minuten nätade Nanna Savolainen på nytt, och gjorde 2-0.

Roosa Ärväs gjorde dessutom 3-0 i 67:e minuten.

Till slut kom också 4-0 genom Eeva Kettunen som ökade KuPS Akatemias ledning i 78:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

KuPS Akatemia har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan EBK har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med fyra omgångar kvar är KuPS Akatemia på fjärde plats i tabellen, medan EBK är på åttonde plats.

I nästa match möter KuPS Akatemia VJS hemma och EBK möter JyPK hemma. Båda matcherna spelas lördag 6 augusti 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar KuPS Akatemia på hemmaplan mot EBK

Avspark

Match igen för KuPS Akatemia när EBK gästar Väre Areena TN i division 1 dam i fotboll i dag. KuPS Akatemias förlorade senast mot TPS med 0-2 och även EBK:s åkte på förlust, mot PKKU med 0-3.

Senast lagen möttes slutade det med seger för EBK på hemmaplan med 2-1.

EBK är starka på bortaplan, och har två segrar borta, och bara två förluster.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TPS svårslaget på hemmaplan – nu sju raka segrar hemma

TPS har en riktigt fin segerrad på hemmaplan. Vinsten mot KuPS Akatemia på lördagen med 2-0 (2-0) innebär att laget har sju matcher i rad med seger hemma i division 1 dam i fotboll.

Segern var TPS:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Matchen var mållös till TPS tog ledningen i 27:e minuten, genom Fanny Lindholm.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Oma maali. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för TPS med 2-0.

TPS har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan KuPS Akatemia har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att TPS är i fortsatt serieledning, med 33 poäng efter 14 matcher, och KuPS Akatemia på femte plats med 19 poäng.

I nästa match möter TPS P-Iirot borta på fredag 29 juli 17.00. KuPS Akatemia möter EBK söndag 31 juli 16.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TPS vill bygga ny svit mot KuPS Akatemia

Avspark

TPS möter KuPS Akatemia i division 1 dam i fotboll i dag. Den fina sviten på tre raka segrar tog slut senast mot JyPK. KuPS Akatemia har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med serieledande TPS.

TPS vann lagens senaste möte med 2-0.

KuPS Akatemia är rätt bra på bortaplan, och har en seger och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS Akatemia avgjorde i andra halvlek mot VIFK

KuPS Akatemia vann hemmamatchen i division 1 dam mot VIFK på lördagen. Matchen slutade 2-1 (0-0) efter att KuPS Akatemia avgjort matchen i andra halvlek.

Anna-Stina Simonen blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 66 minuter.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Piita Kytölaakso till och gav VIFK ledningen.

I 51:a minuten nätade Nanna Savolainen, och kvitterade för KuPS Akatemia.

Anna-Stina Simonen gjorde dessutom 2-1 i 66:e minuten. Simonen fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

KuPS Akatemia har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan VIFK har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var KuPS Akatemias tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också VIFK:s tredje uddamålsförlust.

För KuPS Akatemia gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan VIFK är på femte plats.

Nästa motstånd för KuPS Akatemia är TPS. Lagen möts lördag 23 juli 13.00 på Yläkenttä TN. VIFK tar sig an FC Sport-j hemma torsdag 21 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS Akatemia möter VIFK i första matchen efter uppehållet

Avspark

Matchledigheten är över och VIFK gästar i dag KuPS Akatemia på Väre Areena TN i division 1 dam i fotboll. I den senaste matchen för KuPS Akatemia fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot PKKU, VIFK blev besegrat av TPS (0-4).

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 1

# Lag S MS P
1 PKKU 16 19 36
2 TPS 16 18 36
3 JyPK 16 9 27
4 VIFK 16 2 24
5 KuPS Akatemia 16 3 23
6 Ilves II 16 3 22
7 P-Iirot 16 -1 21
8 EBK 16 -12 18
9 VJS 16 -20 9
10 FC Sport-j 16 -21 7

Skytteliga

Nanna Savolainen 4
Anna-Stina Simonen 3
Roosa Ärväs 3
Heidi Leppämäki 2
Jannica Lintunen 2
Eeva Kettunen 1
Iida Laakkonen 1
Saga Kaikkonen 1