GBK II

10 september kl 15:00 FC-92 - GBK II 1-0 Läs mer

Julia Isopahkala matchhjälte för FC-92 mot GBK II

FC-92 vann med 1-0 (0-0) hemma mot GBK II i division 3 damer C2 i fotboll. Matchens enda mål stod Julia Isopahkala för i andra halvleken.

Segermålet för FC-92 stod Julia Isopahkala för efter 65 minuter.

FC-92 har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan GBK II har en vinst och fyra förluster. Det här var FC-92:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också GBK II:s andra uddamålsförlust.

Det här betyder att FC-92 slutar på sjätte plats, och GBK II på sjunde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC-92 mot GBK II på DEN-areena TN i division 3 damer C2:s sista omgång

Avspark

I dag tar FC-92 emot GBK II på DEN-areena TN i avslutningsomgången i division 3 damer C2 i fotboll. GBK II bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot TUS, 5-3. FC-92 förlorade sin senaste match med 1-4 mot Esse IK II.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.

GBK II har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot TUS. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Anette Huhtala det stora utropstecknet när GBK II slog TUS

GBK II besegrade TUS hemma i division 3 damer C2 i fotboll med 5-3 (1-1). Men mycket snack handlade om Anette Huhtala – som gjorde ett hattrick för GBK II. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Juulia Kalliokangas och Helmi Ylikangas, målen för TUS gjordes av Anna-Maria Furu, Roosa Salonen och Linnea Storbacka.

GBK II har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan TUS har en vinst och fyra förluster.

Med en omgång kvar är GBK II på sjätte plats i tabellen, och TUS är på åttonde plats.

I nästa match möter GBK II FC-92 borta och TUS möter Kokkola F10 hemma. Båda matcherna spelas lördag 10 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar för GBK II som tar emot TUS på Santahaka 1 N

Avspark

I kväll tar sjundeplacerade GBK II emot åttondeplacerade TUS på Santahaka 1 N. Efter matchen återstår bara en omgång i division 3 damer C2 i fotboll TUS bröt sin förlustsvit på tio matcher med förlust senast, när det blev vinst mot FC-92, 3-2. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Tarmo med 0-7.

GBK II vann lagens senaste möte med 8-2.

TUS har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sex försök. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tarmo utklassade GBK II på hemmaplan

Tarmo dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot GBK II i division 3 damer C2 i fotboll med hela 7-0 (4-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som GBK II vann med 3-1.

Segern var Tarmos fjärde på de senaste fem matcherna.

Tarmo började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Kaisa Kyösti till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Adele Pihlajakangas, i 14:e minuten.

Tarmo ökade också ledningen till 3-0 i 26:e minuten, på nytt genom Kaisa Kyösti.

Tarmo ökade ledningen till 4-0 i 33:e minuten, genom Elma Rimpioja. I 68:e minuten slog Jonna Haapaniemi till, och gjorde 5-0.

I 73:e minuten ökade Jonna Haapaniemi ledningen ytterligare.

Tarmo gjorde också 7-0 genom Elma Rimpioja i 84:e minuten. 7-0-målet blev matchens sista.

Tarmo har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan GBK II har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Tarmo är kvar på tredje plats, och GBK II stannar på sjunde plats, i tabellen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tarmo vill förlänga fina segersviten mot GBK II

Avspark

Tarmo tar emot GBK II på Keskuskenttä N i division 3 damer C2 i fotboll i kväll. Tarmo är nu på tredje plats i tabellen, efter tre segrar i rad, den senaste mot TUS med 7-0. GBK II fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med KPV senast.

GBK II vann lagens senaste möte med 3-1.

GBK II har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot just TUSi senaste matchen. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPV vände halvtidsunderläge till seger

KPV hade problem och låg under med 1-2 efter första halvlek i matchen i division 3 C2 dam i fotboll mot GBK II på Santahaka 1 N. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 5-2 för bortalaget KPV.

KPV startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Sofie Tylli till.

GBK II kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Josefiina Tuikka, i sjunde minuten.

Laget tog också ledningen i 38:e minuten, genom Anette Huhtala. Direkt efter pausen gjorde Venla Isokoski mål och kvitterade för KPV.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Neea Huistinoja träff och gav KPV ledningen.

I den 74:e minuten ökade Mirjami Rinne ledningen ytterligare.

2-5-målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Mirjami Rinne ännu en gång gjorde mål. 2-5-målet blev matchens sista.

GBK II har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan KPV har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Med tre omgångar kvar är GBK II på sjätte plats i tabellen, och KPV är på andra plats.

I nästa match möter GBK II Tarmo borta på torsdag 25 augusti 19.00. KPV möter Kokkola F10 onsdag 24 augusti 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GBK II möter KPV på hemmaplan i kväll

Avspark

Match igen för GBK II när KPV gästar Santahaka 1 N i division 3 C2 dam i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för KPV, 8-0 mot TUS på hemmaplan, GBK II lyckades inte lika bra och blev besegrat av Esse IK II.

När lagen möttes senast, 14 juni på Santahaka 1 N, slutade det med seger för KPV med 4-1.

KPV har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar på fem försök hittills den här säsongen, mot FC-92 och TUS.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Esse IK II fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Esse IK II nu fått igång spelet. På måndagen mötte laget GBK II på Bollplan 1 N i division 3 C2 dam i fotboll och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot GBK II blev 2-0 (1-0).

– Duktigt spelat av hela laget, vi gjorde en strong insats och hade många lägen under hela matchen. Glad också att se juniorernas framfart på kanterna, kommenterade Esse IK II:s lagledare Edgar Smeds.

Esse IK II fick en bra start på matchen. Lina Kjellman gjorde målet, redan i 16:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Amanda Kung ökade Esse IK II:s ledning med knappa kvarten kvar. 2-0-målet blev matchens sista.

Esse IK II har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan GBK II har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För Esse IK II gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan GBK II är på sjätte plats.

Esse IK II tar sig an FC-92 i nästa match borta lördag 13 augusti 12.00. GBK II möter KPV hemma tisdag 16 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Esse IK II mot GBK II på Bollplan 1 N i kväll

Avspark

På måndagen tar Esse IK II sig an GBK II på hemmaplan på Bollplan 1 N i division 3 C2 dam i fotboll. Lagen vann senast, Esse IK II med 4-1 mot TUS och GBK II med 3-0 mot IK Myran.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Esse IK II har två segrar på fem försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 damer C2

# Lag S MS P
1 Kokkola F10 14 29 38
2 KPV 14 33 30
3 Tarmo 14 16 22
4 Esse IK II 14 -19 18
5 IK Myran 14 7 16
6 FC-92 14 -13 16
7 GBK II 14 -9 14
8 TUS 14 -44 6

Skytteliga

Anette Huhtala 10
Helmi Ylikangas 3
Vilma Sandberg 3
Jamina Käld 2
Josefiina Tuikka 1
Juulia Kalliokangas 1
Sanni Ojala 1
Veera Peltokangas 1