BK Häcken

Femteplacerade Häcken tar emot Norrköping i sista matchen i Allsvenskan

Avspark

Sista omgången i Allsvenskan är det dags för när Häcken tar emot Norrköping på Bravida Arena i dag. Norrköping har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Häcken blev utan poäng i senaste matchen, mot Hammarby. Senast lagen möttes slutade det med seger för Norrköping på hemmaplan med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Björn Paulsen matchhjälte för Hammarby mot Häcken

Hammarby vann med 1–0 (0–0) hemma mot Häcken i Allsvenskan i fotboll. Matchens enda mål stod Björn Paulsen för i andra halvleken. Häcken hade inför matchen åtta matcher i rad utan förlust. Med en omgång kvar är Hammarby på tredje plats i tabellen, medan Häcken är på femte plats. I nästa match, söndag 11 november 16.00, har Hammarby Östersunds FK borta på Jämtkraft Arena, medan Häcken spelar hemma mot Norrköping.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby på hemmaplan mot Häcken i Allsvenskan

Avspark

I kväll möts tredjeplacerade Hammarby och fjärdeplacerade Häcken i näst sista omgången i Allsvenskan på Tele2 Arena. Häcken har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Hammarby, 3–2 mot GIF Sundsvall på bortaplan. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 22 april slutade 2–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Häcken svårslaget - åttonde matchen i rad med poäng efter 2–1

Matchen slutade 2–1 (1–1) när Häcken tog emot Sirius på Bravida Arena. Det betyder att Häcken gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Allsvenskan i fotboll. Häckens målskyttar var Paulo De Oliveira och Daleho Irandust, medan Sam Lundholm gjorde målet för Sirius. Med två omgångar kvar är Häcken på fjärde plats i tabellen, medan Sirius är på tolfte plats. Häcken tar sig an Hammarby i nästa match borta söndag 4 november 18.30. Sirius möter Kalmar hemma måndag 5 november 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sirius vill förlänga fina segersviten mot Häcken

Avspark

I kväll möter Sirius Häcken på bortaplan på Bravida Arena i Allsvenskan. Sirius har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Brommapojkarna med 4–2 och ligger nu tolva i tabellen. Häcken har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Sirius. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 18 april slutade 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när Häcken besegrade Dalkurd på Gavlevallen

Häcken hade inga problem med Dalkurd i Allsvenskan i fotboll, och vann borta med 5–0 (3–0). Det betyder att Häcken gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd. Alexander Jeremejeff gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Kevin Enkido Yakob, Viktor Lundberg och Mervan Celik. Med tre omgångar kvar är Dalkurd på 14:e plats i tabellen, medan Häcken är på tredje plats. Nästa motstånd för Dalkurd är Elfsborg. Lagen möts tisdag 30 oktober 20.00 på Borås Arena. Häcken tar sig an Sirius hemma onsdag 31 oktober 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Häcken vill förlänga sviten - möter Dalkurd borta

Avspark

I dag möter Häcken Dalkurd på bortaplan på Gavlevallen. Häcken har en svit på sex matcher utan förlust i Allsvenskan inför mötet med Dalkurd. Dalkurd vann sin senaste match med 1–0 mot Örebro. Senast lagen möttes slutade det med seger för Häcken på hemmaplan med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Paulinho matchvinnare när Häcken vann mot Östersunds FK

Häcken tog en säker seger på hemmaplan mot Östersunds FK i Allsvenskan. Matchen slutade 2–0 (2–0) efter två mål av Paulinho i första halvleken. Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Häcken. Med fyra omgångar kvar är Häcken på femte plats i tabellen, och Östersunds FK är på sjätte plats. I nästa match möter Häcken Dalkurd borta på lördag 27 oktober 15.00. Östersunds FK möter Norrköping söndag 28 oktober 18.30 borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för match för Häcken - tar emot Östersunds FK

Avspark

Första matchen efter uppehållet spelas i dag när Häcken möter Östersunds FK hemma på Bravida Arena i Allsvenskan. Östersunds FK har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Häcken har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade femteplacerade Östersunds FK. Östersunds FK vann lagens senaste möte med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 AIK 30 34 67
2 Norrköping 30 24 65
3 Malmö 30 28 58
4 Hammarby 30 21 58
5 Häcken 30 31 53
6 Östersund 30 12 49
7 Djurgården 30 9 48
8 Sundsvall 30 12 44
9 Örebro 30 -6 35
10 Kalmar 30 -8 34
11 Göteborg 30 -15 31
12 Elfsborg 30 -12 30
13 Sirius 30 -24 30
14 Brommapojkarna 30 -39 26
15 Dalkurd 30 -27 24
16 Trelleborg 30 -40 15
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.