Odense

30 september kl 20:00 Ålborg - Odense 1-1 Läs mer
Nästa match:
10 oktober
AC Horsens - Ålborg kl 20:00

Bashkim Kadrii räddade poäng när Odense kryssade mot Ålborg

I halvtid ledde Ålborg matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Odense med 1-0, efter mål av Lars Kramer. Men i andra halvlek jobbade sig Odense in i matchen, och kvitterade genom Bashkim Kadrii. Matchen slutade 1-1.

Ålborg har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Ålborgs fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Odense ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Ålborg är på elfte plats.

I nästa omgång har Ålborg Horsens borta på CASA Arena Horsens, måndag 10 oktober 20.00. Odense spelar hemma mot Silkeborg söndag 9 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålborg mot Odense på Ålborg Portland Park i kväll

Avspark

Ålborg spelar hemma mot Odense i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Odense, 2-0 mot Lyngby hemma, Ålborg förlorade mot Århus.

När lagen möttes förra säsongen vann Ålborg båda matcherna.

Ålborg har ett okej facit hemma, där laget har en seger på fem försök hittills.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mads Frökjaer-Jensen och Issam Jebali målgörare när Odense vann

2-0 (1-0) vann Odense med på bortaplan mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Mads Frökjaer-Jensen och Issam Jebali.

Segern var Odenses fjärde på de senaste fem matcherna.

Lyngby har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Odense ligger på åttonde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte och sista plats.

I nästa match möter Lyngby Bröndby borta på söndag 2 oktober 17.00. Odense möter Ålborg fredag 30 september 20.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Lyngby jagar nya poäng mot Odense

Avspark

I dag är det dags för Lyngby att ta sig an Odense på Lyngby Stadion i Danmark Superligaen herr i fotboll. Lyngby spelade lika mot Ålborg, 1-1, senast och bröt sin dystra svit på fyra raka förluster. Odense vann sin senaste match med 2-1 mot FC Köpenhamn.

Lyngby ligger tolva i tabellen inför matchen, medan Odense är tia. Sju poäng skiljer lagen åt.

Lyngby har bara 0 segrar på sex försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Issam Jebali och Yankuba Minteh avgjorde hemma mot FC Köpenhamn

Det blev en uddamålsseger för Odense i matchen mot FC Köpenhamn i Danmark Superligaen herr i fotboll på lördagen. Laget vann med 2-1 (1-1) hemma på Nature Energy Park. Segermålet för Odense stod Yankuba Minteh för efter 86 minuter.

I 22:a minuten kom 0-1 till FC Köpenhamn genom ett snöpligt självmål. Direkt efter pausen gjorde Issam Jebali mål och kvitterade för Odense.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Yankuba Minteh gjorde 2-1 för Odense på pass av Yankuba Minteh. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Odense har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har två vinster och tre förluster. Det här var Odenses tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också FC Köpenhamns andra uddamålsförlust.

Odenses nya tabellposition är åttonde plats, medan FC Köpenhamn är på sjätte plats.

Odense tar sig an Lyngby i nästa match borta söndag 18 september 15.00. FC Köpenhamn möter samma dag 19.00 Midtjylland borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Odense mot FC Köpenhamn på hemmaplan

Avspark

I kväll spelar Odense hemmamatch i Danmark Superligaen herr i fotboll mot FC Köpenhamn. FC Köpenhamn vann senast mot Silkeborg med 1-0, Odense lyckades inte lika bra och blev besegrat av Viborg.

I fjol vann FC Köpenhamn båda mötena med Odense.

Odense har bara en seger på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid – då fixade Oliver Bundgaard och Jay-Roy Grot Viborgs vändning

Hemmalaget Odense hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i Danmark Superligaen herr i fotboll. Men Viborg vände på matchen och vann till slut med 2-1. Matchhjälte blev Oliver Bundgaard, som gjorde det avgörande målet med bara 9 minuter kvar av matchen.

Matchen var mållös till Odense tog ledningen i 32:a minuten, genom Bashkim Kadrii. I 66:e minuten slog Jay-Roy Grot till, på pass av Anton Gaaei och kvitterade för Viborg.

Oliver Bundgaard gjorde det matchavgörande målet på pass av Nils Mortimer med knappa kvarten kvar. Bundgaard fullbordade därmed lagets vändning. 1-2-målet blev matchens sista.

Odense har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster och två förluster. Det här var Odenses andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Viborgs tredje uddamålsseger.

För Odense gör resultatet att laget nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Viborg är på tredje plats.

I nästa match möter Odense FC Köpenhamn hemma på lördag 10 september 20.00. Viborg möter Horsens måndag 12 september 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar Odense mot Viborg på hemmaplan

Avspark

Match igen när Odense möter Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. Lagen vann senast, Viborg mot Lyngby och Odense mot Silkeborg, båda med samma slutresultat (2-1).

Fjolårets två möten slutade med en seger för Viborg och en oavgjord match.

Odense har bara en seger på fyra försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mads Frökjaer-Jensen och Bashkim Kadrii matchvinnare när Odense besegrade Silkeborg

Det blev uddamålsseger för bortalaget Odense i matchen mot Silkeborg på JYSK Park. Laget vann söndagens match i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-1 (1-1). Mads Frökjaer-Jensen blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 90 minuter.

Silkeborg tog en tidig ledning. Sebastian Jörgensen gjorde målet framspelad av Nicolai Vallys, redan i 22:a minuten.

Odense kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Bashkim Kadrii på pass av Issam Jebali. Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Mads Frökjaer-Jensen gjorde 1-2 för Odense. Frökjaer-Jensen fullbordade därmed lagets vändning. 1-2-målet blev matchens sista.

Silkeborg har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Odense har två vinster och tre förluster. Det här var Odenses andra uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Odense är på åttonde plats.

I nästa omgång har Silkeborg FC Köpenhamn borta på Parken, fredag 2 september 20.00. Odense spelar hemma mot Viborg söndag 4 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Odense jagar nya poäng mot Silkeborg

Avspark

Silkeborg tar i kväll emot Odense på JYSK Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Odense som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 1-0 mot Horsens. Det blev seger i den senaste matchen för Silkeborg, 2-0 mot Nordsjälland på bortaplan.

Lagens möten i fjol slutade båda oavgjorda.

Silkeborg är dock obesegrade på hemmaplan, efter två raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 11 8 23
2 Randers 11 6 22
3 Viborg 12 4 21
4 Silkeborg 11 5 19
5 Århus 11 3 16
6 FC Köpenhamn 11 1 15
7 Midtjylland 11 1 14
8 Horsens 11 -2 14
9 Odense 11 -5 14
10 Bröndby 11 -5 12
11 Ålborg 11 -5 10
12 Lyngby 12 -11 5

Skytteliga

Bashkim Kadrii 5
Mads Frökjaer-Jensen 3
Issam Jebali 2
Charly Horneman 1
Robin Dahl Ostrom 1
Yankuba Minteh 1