Bröndby IF

16 maj kl 17:00 FC Köpenhamn - Bröndby IF 2-1 Läs mer
Nästa match:
19 maj
FC Köpenhamn - Midtjylland kl 21:00

Seger för FC Köpenhamn i toppmötet med Bröndby

FC Köpenhamn tog en tung seger på hemmaplan mot Bröndby i toppmötet i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på söndagen. Matchen slutade 2-1 (1-1).

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn på tredje plats i tabellen, och Bröndby är på andra plats. Fyra poäng skiljer lagen åt.

I nästa omgång har FC Köpenhamn Midtjylland hemma på Parken, onsdag 19 maj 21.00. Bröndby spelar borta mot Århus torsdag 20 maj 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn mot Bröndby på Parken i kväll

Avspark

FC Köpenhamn spelar hemma på Parken mot Bröndby i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll i kväll. FC Köpenhamn har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Bröndby. Det blev seger i den senaste matchen för Bröndby, 3-1 mot Midtjylland på hemmaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för FC Köpenhamn, med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Bröndby i toppmatchen mot Midtjylland

Det var två topplag som möttes i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på söndagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Bröndby, som besegrade Midtjylland med 3-1 (1-1) i seriefinalen.

Med tre omgångar kvar är Bröndby på andra plats i tabellen, medan Midtjylland är klara seriesegrare. En poäng skiljer lagen åt.

I nästa match, söndag 16 maj, har Bröndby FC Köpenhamn borta på Parken 17.00, medan Midtjylland spelar hemma mot Randers 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby möter Midtjylland hemma i kväll

Avspark

Dags för match – Bröndby möter Midtjylland på hemmaplan på Bröndby Stadium i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Midtjylland vann sin senaste match med 3-0 mot Nordsjälland, Bröndby blev besegrat av Randers.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Midtjylland, med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

4-2 mot Bröndby gjorde Randers till segrare igen

Spelarna i Randers fick äntligen njuta av en seger igen, efter 4-2 (1-1) hemma mot Bröndby. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll.

Med fyra omgångar kvar är Randers sist i serien, medan Bröndby är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 9 maj. Då möter Randers Århus på Cepheus Park Randers 17.00. Bröndby tar sig an Midtjylland hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Anis Ben Slimane och Mikael Uhre matchvinnare när Bröndby vann mot Randers

Bröndby tog en säker seger på hemmaplan mot Randers i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter mål av Anis Ben Slimane och Mikael Uhre.

Efter fem matcher har Bröndby nu 52 poäng och Randers har 33 poäng.

Lagen möts igen i nästa match, på Cepheus Park Randers söndag 2 maj 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby segrade mot Nordsjälland på bortaplan

Bröndby vann onsdagens match borta mot Nordsjälland i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Nordsjälland har 36 poäng och Bröndby har 49 poäng efter fyra omgångar.

Nordsjälland tar sig an Midtjylland i nästa match hemma måndag 26 april 20.00. Bröndby möter Randers hemma söndag 25 april 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Bröndby på segerjakt mot Nordsjälland borta

Avspark

Topplaget Bröndby jagar en seger när laget möter Nordsjälland borta på Right to Dream Park. Inför kvällens match har bortalaget tre matcher i rad utan seger i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Nordsjälland har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med Bröndby.

Bröndby vann båda mötena med Nordsjälland förra säsongen, 4-0 och 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Mästerskapsserien

# Lag S MS P
1 Midtjylland 30 22 57
2 Bröndby 30 17 55
3 FC Köpenhamn 30 7 52
4 Århus 30 11 48
5 Nordsjälland 30 1 40
6 Randers 30 5 37

Skytteliga

Mikael Uhre 4
Simon Hedlund 3
Andrija Pavlovic 2
Andreas Maxso 1
Anis Ben Slimane 1
Hjörtur Hermannsson 1
Jesper Lindström 1
Lasse Vigen Christensen 1