Bröndby IF

2 oktober kl 17:00 Bröndby IF - Lyngby 3-3 Läs mer
Nästa match:
9 oktober
AGF Århus - Midtjylland kl 15:00

Lyngby hämtade i kapp underläge och kryssade mot Bröndby

I halvtid ledde Bröndby matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Lyngby med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Lyngby in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Lyngby fick en bra start på matchen. Frederik Gytkjaer gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Bröndby kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, genom Anis Ben Slimane.

Laget tog också ledningen i 18:e minuten, genom Nicolai Vallys. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en halvtimme kvar att spela nätade Kasper Jorgensen och kvitterade för Lyngby.

Oscar Schwartau gav Bröndby ledningen med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom med två minuter kvar att spela, när Saevar Magnusson gjorde mål för Lyngby. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Bröndby har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Bröndbys tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Bröndby ligger kvar på tionde plats och Lyngby sist, på tolfte plats i tabellen.

Bröndby tar sig an Randers i nästa match borta söndag 9 oktober 19.00. Lyngby möter Viborg hemma fredag 7 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Spel igen efter uppehållet när Bröndby möter Lyngby

Avspark

Den 14 dagar långa ledigheten är över i kväll när Bröndby möter Lyngby på hemmaplan på Bröndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bröndby har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Lyngby. Bortalaget har tio matcher i rad utan seger.

Lyngby har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter fem försök. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Bröndby tog poäng borta mot Viborg

Bröndby tog en poäng borta mot starka Viborg. Söndagens match i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade 0-0.

Viborg har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Bröndbys nya tabellposition är tionde plats, medan Viborg är på tredje plats.

I nästa match, söndag 2 oktober, har Viborg Midtjylland borta på MCH Arena 15.00, medan Bröndby spelar hemma mot Lyngby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg med tre raka segrar – möter Bröndby

Avspark

I kväll är det dags för match för Viborg som tar emot Bröndby i Danmark Superligaen herr i fotboll. Viborg har tre segrar i rad, senast med 2-1 mot Horsens, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Den senaste matchen för Bröndby slutade oavgjort, 2-2, mot Randers.

Bröndby vann ett av mötena med Viborg i fjol, medan den andra matchen slutade oavgjort.

Viborg är dock obesegrade på hemmaplan, efter fem raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar i Danmark Superligaen herr tog vinstsviten slut för Randers

Matchen mellan hemmalaget Bröndby och gästande Randers slutade 2-2 (1-1). Därmed tog Randers svit med fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll slut på söndagen.

Bröndby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Ohi Omoijuanfo till på pass av Nicolai Vallys. Direkt efter pausen slog Hugo Andersson till och kvitterade för Randers.

Först med sju minuter kvar att spela tog Bröndby ledningen genom Nicolai Vallys framspelad av Daniel Wass.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Björn Kopplin gjorde mål för Randers. 2-2-målet blev matchens sista.

Bröndby har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Randers har fyra vinster och en oavgjord.

I tabellen innebär det här att Bröndby nu ligger på nionde plats. Randers är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 18 september. Då möter Bröndby Viborg 17.00. Randers tar sig an Silkeborg hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers vill förlänga fina segersviten mot Bröndby

Avspark

I kväll möts Bröndby och Randers på Bröndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll. Segern mot Lyngby med 2-0 senast gör att Randers har fem segrar i rad och ligger tvåa i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Bröndby, 2-0 mot Horsens hemma.

Förra säsongen vann Bröndby ett av mötena lagen emellan, medan det andra slutade oavgjort.

Randers är obesegrade på bortaplan, efter två segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Simon Hedlund och Ohi Omoijuanfo matchvinnare när Bröndby vann mot Horsens

Bröndby tog en säker seger på bortaplan mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter mål av Simon Hedlund och Ohi Omoijuanfo.

Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har två vinster och tre förluster.

I tabellen innebär det här att Bröndby nu ligger på nionde plats. Horsens är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Horsens är Viborg. Lagen möts måndag 12 september 20.00. Bröndby tar sig an Randers hemma söndag 11 september 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Horsens möter Bröndby hemma i kväll

Avspark

Match igen när Horsens möter Bröndby i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. Det blev seger i den senaste matchen för Horsens, 2-1 mot Århus hemma, Bröndby blev besegrat av Midtjylland.

Horsens ligger sjua i tabellen inför matchen, medan Bröndby är tia. Fem poäng skiljer lagen åt.

Horsens är dock obesegrade på hemmaplan, efter två segrar och en oavgjord matchTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjyllands Evander och Pione Sisto sänkte Bröndby

Midtjylland vann borta mot Bröndby i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (2-0). Evander och Pione Sisto gjorde ett mål var för Midtjylland.

Bröndby har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

I tabellen innebär det här att Midtjylland nu ligger på sjunde plats. Bröndby är på tionde plats.

Söndag 4 september möter Bröndby Horsens borta 17.00 och Midtjylland möter Ålborg hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland jagar ett trendbrott på bortaplan mot Bröndby

Avspark

Midtjylland har inte vunnit på tre raka matcher i Danmark Superligaen herr inför kvällens möte borta mot tiondeplacerade Bröndby i fotboll. Det blev förlust för Bröndby mot Ålborg senast.

Bröndby vann båda mötena med Midtjylland förra säsongen, 2-1 och 2-0.

Midtjylland är obesegrade på bortaplan, efter en seger och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 11 8 23
2 Randers 11 6 22
3 Viborg 11 4 20
4 Silkeborg 11 5 19
5 Århus 11 3 16
6 FC Köpenhamn 11 1 15
7 Midtjylland 11 1 14
8 Horsens 11 -2 14
9 Odense 11 -5 14
10 Bröndby 11 -5 12
11 Ålborg 11 -5 10
12 Lyngby 11 -11 4

Skytteliga

Josip Radosevic 2
Nicolai Vallys 2
Ohi Omoijuanfo 2
Oscar Schwartau 2
Anis Ben Slimane 1
Anis Slimane 1
Christian Cappis 1
Mathias Kvistgaarden 1
Simon Hedlund 1