Midtjylland

13 november kl 21:00 Randers FC - Midtjylland 0-0 Läs mer
Nästa match:
20 februari
Viborg - Midtjylland kl 20:00

Mållöst när Randers tog emot Midtjylland

Söndagens möte på Cepheus Park Randers blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Randers eller gästande Midtjylland lyckades få till det i avsluten, och matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Midtjylland.

Randers har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Randers sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Midtjylland ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Randers är Odense. Midtjylland tar sig an Viborg borta. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers tar emot Midtjylland i sista höstomgången

Avspark

Höstens sista match för Randers och Midtjylland spelas i kväll när lagen möts på Cepheus Park Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Horsens med 1-5. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Midtjylland är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland och Nordsjälland kryssade i mållös match

Publiken på MCH Arena fick inte se några mål när Midtjylland tog emot Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

Nordsjälland har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Nordsjälland.

Midtjylland har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster och tre oavgjorda. Det här var Midtjyllands sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Midtjylland ligger kvar på åttonde plats och Nordsjälland toppar tabellen.

Söndag 13 november möter Midtjylland Randers borta 21.00 och Nordsjälland möter Ålborg hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Nordsjälland jagar ny seger mot Midtjylland på bortaplan

Avspark

I kväll möter Nordsjälland Midtjylland på bortaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll på MCH Arena. Nordsjälland har en svit på fem matcher utan förlust inför matchen mot åttondeplacerade Midtjylland. Midtjylland blev utan poäng i mötet med Odense senast.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.

Nordsjälland är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Aron Elis Thrandarson och Issam Jebali matchvinnare när Odense besegrade Midtjylland

Det blev uddamålsseger för bortalaget Odense i matchen mot Midtjylland på MCH Arena. Laget vann måndagens match i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-1 (1-0). Aron Elis Thrandarson stod för Odenses avgörande mål efter 90 minuter.

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Odense.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Issam Jebali till och gav Odense ledningen.

I 53:e minuten slog Anders Dreyer till, och kvitterade för Midtjylland.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Aron Elis Thrandarson gjorde 1-2 för Odense framspelad av Charly Horneman. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Midtjylland har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna. Det här var Odenses fjärde uddamålsseger.

För tabellens utseende betyder det här att Midtjylland ligger på åttonde plats medan Odense har fjärdeplatsen.

I nästa match möter Midtjylland Nordsjälland hemma på måndag 7 november 20.00. Odense möter Bröndby söndag 6 november 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerstarka lag möts när Midtjylland tar emot Odense

Avspark

En period av riktig bra spel gör att både Midtjylland och Odense har byggt fina sviter utan förlust i Danmark Superligaen herr i fotboll inför mötet på måndagen. För tillfället har båda lagen sex matcher i rad med poäng. Midtjylland har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Odense. Odense har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade Midtjylland.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Midtjylland, med 5-1.

Odense är starka på bortaplan, och har två segrar borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Evander Da Silva Ferreira räddade poäng när Midtjylland kryssade mot FC Köpenhamn

I halvtid ledde FC Köpenhamn matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Midtjylland med 1-0, efter mål av Viktor Claesson. Men i andra halvlek jobbade sig Midtjylland in i matchen, och kvitterade genom Evander Da Silva Ferreira. Matchen slutade 1-1.

Det betyder att Midtjylland gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

FC Köpenhamn har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster och två oavgjorda. Det här var FC Köpenhamns tredje oavgjorda match den här säsongen.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Midtjylland är på femte plats.

Lördag 29 oktober 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Randers. Midtjylland möter Odense hemma på MCH Arena måndag 31 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Midtjylland vill förlänga sviten – möter FC Köpenhamn borta

Avspark

I kväll möts FC Köpenhamn och Midtjylland i Danmark Superligaen herr i fotboll på Parken. Midtjylland har fem matcher i rad med poäng inför mötet med åttondeplacerade FC Köpenhamn. FC Köpenhamn har tre matcher i rad utan förlust.

Midtjylland vann lagens senaste möte med 2-1.

Midtjylland är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Anders Dreyer och Kristoffer Olsson avgjorde hemma mot Horsens

Det blev en uddamålsseger för Midtjylland i matchen mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-1) hemma på MCH Arena. Segermålet för Midtjylland stod Kristoffer Olsson för efter 86 minuter.

Horsens tog en tidig ledning. Lubambo Musonda gjorde målet, redan i 20:e minuten.

Midtjylland kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, genom Anders Dreyer. I den 81:a minuten fick Horsens Alexander Ludwig utvisad, och fick spela med en man mindre sista nio minuterna.

Det tog sin tid innan något av lagen hittade rätt på nytt. Det matchavgörande målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Kristoffer Olsson gjorde 2-1 för Midtjylland. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Midtjylland har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Midtjyllands tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Horsens femte uddamålsförlust.

För Horsens gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Midtjylland är på femte plats.

I nästa match möter Midtjylland FC Köpenhamn borta på lördag 22 oktober 17.00. Horsens möter Silkeborg söndag 23 oktober 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland möter Horsens på hemmaplan i kväll

Avspark

Dags för match – Midtjylland möter Horsens på hemmaplan på MCH Arena i Danmark Superligaen herr i fotboll. Midtjylland har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Horsens. I den senaste matchen för Horsens fick laget med sig en poäng efter 0-0 mot Ålborg.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 3-3.

Horsens har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot FC Köpenhamn. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Anders Dreyer 8
Gustav Isaksen 4
Evander 3
Pione Sisto 3
Kristoffer Olsson 2
Sory Kaba 2
Evander Da Silva Ferreira 1
Nikolas Dyhr 1