FC Köpenhamn

13 november kl 15:00 AGF Århus - FC Köpenhamn 0-2 Läs mer
Nästa match:
20 februari
Viborg - Midtjylland kl 20:00

Formstarka FC Köpenhamn tog ny seger mot Århus

FC Köpenhamn är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Århus borta på Aarhus Stadium på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-2 (0-0) innebär att FC Köpenhamn nu har tre segrar i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

FC Köpenhamn har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Det dröjde till den 78:e minuten innan Lukas Lerager gav FC Köpenhamn ledningen.

0-2-målet kom i 90:e minuten, när Victor Kristiansen gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Århus har en vinst, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna.

I tabellen innebär det här att Århus nu ligger på åttonde plats. FC Köpenhamn är på tredje plats.

Nästa motstånd för Århus är Ålborg. FC Köpenhamn tar sig an Silkeborg borta. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus spelar mot FC Köpenhamn i sista höstomgången

Avspark

Höstsäsongen är över för lagen efter dagens match på Aarhus Stadium, när Århus tar emot FC Köpenhamn i årets sista match i Danmark Superligaen herr i fotboll. Århus har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade FC Köpenhamn. FC Köpenhamn har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Århus.

FC Köpenhamn vann lagens senaste möte med 1-0.

FC Köpenhamn har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Ålborg, Lyngby och Randers.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn klart bättre än Lyngby på Parken Stadium

Redan i första halvlek tog FC Köpenhamn greppet om hemmamatchen mot Lyngby på söndagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade 3-0.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Roony Bardghji slog till på pass av Mohammed Daramy, redan i 24:e minuten. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Det dröjde till den 73:e minuten innan Hakon Arnar Haraldsson ökade ledningen.

Till slut kom också 3-0-målet genom Viktor Claesson som ökade FC Köpenhamns ledning i 77:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

FC Köpenhamn har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en oavgjord och fyra förluster.

Det här betyder att FC Köpenhamn ligger på tredje plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte och sista plats.

Nästa motstånd för FC Köpenhamn är Århus. Lagen möts söndag 13 november 15.00 på Aarhus Stadium. Lyngby tar sig an Silkeborg borta lördag 12 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby jagar trendbrott mot FC Köpenhamn

Avspark

Bottenlaget Lyngby har 15 raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför kvällens match mot sjätteplacerade FC Köpenhamn i fotboll på bortaplan. FC Köpenhamn har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Lyngby.

FC Köpenhamn vann lagens senaste möte med 3-0.

Lyngby har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamns Mohammed Daramy och Lukas Lerager sänkte Randers

FC Köpenhamn vann borta mot Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (0-0). Mohammed Daramy och Lukas Lerager gjorde ett mål var för FC Köpenhamn.

Randers har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har två vinster och tre oavgjorda.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Randers är på tredje plats.

Randers tar sig an Horsens i nästa match borta fredag 4 november 20.00. FC Köpenhamn möter Lyngby hemma söndag 6 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn i god form möter Randers borta

Avspark

I kväll möts Randers och FC Köpenhamn i Danmark Superligaen herr i fotboll på Cepheus Park Randers. FC Köpenhamn har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Randers. Hemmalaget har fyra matcher i rad utan seger.

När lagen möttes senast, 12 augusti på Parken, slutade det med seger för Randers med 3-1.

FC Köpenhamn har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Ålborg och Lyngby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Evander Da Silva Ferreira räddade poäng när Midtjylland kryssade mot FC Köpenhamn

I halvtid ledde FC Köpenhamn matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Midtjylland med 1-0, efter mål av Viktor Claesson. Men i andra halvlek jobbade sig Midtjylland in i matchen, och kvitterade genom Evander Da Silva Ferreira. Matchen slutade 1-1.

Det betyder att Midtjylland gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

FC Köpenhamn har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster och två oavgjorda. Det här var FC Köpenhamns tredje oavgjorda match den här säsongen.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Midtjylland är på femte plats.

Lördag 29 oktober 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Randers. Midtjylland möter Odense hemma på MCH Arena måndag 31 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Midtjylland vill förlänga sviten – möter FC Köpenhamn borta

Avspark

I kväll möts FC Köpenhamn och Midtjylland i Danmark Superligaen herr i fotboll på Parken. Midtjylland har fem matcher i rad med poäng inför mötet med åttondeplacerade FC Köpenhamn. FC Köpenhamn har tre matcher i rad utan förlust.

Midtjylland vann lagens senaste möte med 2-1.

Midtjylland är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Roony Bardghji poängräddare för FC Köpenhamn mot Bröndby

Bröndbys Ohi Omoijuanfo gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot FC Köpenhamn i Danmark Superligaen herr. I andra halvlek jobbade sig FC Köpenhamn in i matchen, och kvitterade genom Roony Bardghji. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Bröndby.

Bröndby har en seger och fyra oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Bröndbys fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Bröndby ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan FC Köpenhamn är på sjunde plats.

Söndag 23 oktober 19.00 spelar Bröndby borta mot Århus. FC Köpenhamn möter Midtjylland hemma på Parken lördag 22 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby spelar hemma mot FC Köpenhamn på Bröndby Stadium i dag

Avspark

Bröndby spelar hemma mot FC Köpenhamn i dag i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bröndby har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade FC Köpenhamn. I den senaste matchen för FC Köpenhamn fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Nordsjälland.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för FC Köpenhamn, med 4-1.

FC Köpenhamn har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot Ålborg och Lyngby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Viktor Claesson 8
Pep Biel 6
Lukas Lerager 3
Roony Bardghji 3
Mohammed Daramy 2
Hakon Arnar Haraldsson 1
Isak Bergmann Johannesson 1
Rasmus Falk 1
Valdemar Lund Jensen 1
Victor Kristiansen 1