FC Nordsjälland

22 oktober kl 20:00 Vejle - FC Nordsjälland 2-0 Läs mer
Nästa match:
31 oktober
Viborg - Bröndby IF kl 19:00

2-0 mot Nordsjälland innebär första segern för Vejle

Vejle har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Danmark Superligaen herr i fotboll, efter 13 spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Nordsjälland, en match som Vejle vann med 2-0 (2-0).

Matchen avgjordes alltså redan i första halvleken. Hemmalaget ledde med 2-0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

Andres Ponce gjorde ett mål för Vejle. Ett av Vejles mål var ett självmål.

Resultatet innebär att Vejle ligger kvar på tolfte och sista plats och Nordsjälland på nionde plats i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 31 oktober. Då möter Vejle FC Köpenhamn på Parken 17.00. Nordsjälland tar sig an Ålborg hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Nordsjälland jagar nya poäng mot Vejle

Avspark

Vejle tar i kväll emot Nordsjälland på Vejle Stadion i Danmark Superligaen herr i fotboll. Nordsjälland bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Midtjylland, 2-2. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Bröndby med 2-3.

Nordsjälland vann lagens senaste möte med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad poäng för Nordsjälland – bröt förlustsviten mot Midtjylland

Det har varit en tung period med fem förluster i rad för Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll. Men hemma mot Midtjylland bröts den tuffa sviten. Det blev 2-2 (2-0) i matchen på Right to Dream Park, och åtminstone en poäng för Nordsjälland.

Matchen blev den sjätte i rad utan seger för Nordsjälland.

I halvtid ledde Nordsjälland matchen med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Midtjylland in i matchen, och kvitterade till slut.

Hemmalagets mål gjordes av Simon Adingra och Mads Dohr Thychosen, medan bortalagets mål noterades på Junior Brumado och Victor Lind.

För Nordsjälland gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Midtjylland leder serien.

Nordsjälland tar sig an Vejle i nästa match borta fredag 22 oktober 20.00. Midtjylland möter Sönderjyske hemma söndag 24 oktober 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland med fyra segrar i rad möter Nordsjälland

Avspark

I dag är det dags för match för Midtjylland som gästar Nordsjälland på Right to Dream Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Midtjylland tog mot Århus fjärde segern i rad och är etta i serien. Hemmalaget har fem förluster i rad, senaste mot Silkeborg med 1-4.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Midtjylland på hemmaplan, 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nicklas Helenius i målform när Silkeborg vann mot Nordsjälland

Hemmalaget Silkeborg tog hem de tre poängen efter seger mot Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll. 4-1 (2-1) slutade matchen på söndagen.

Nicklas Helenius gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Sebastian Jörgensen och Stefan Teitur Thordarson, enda målskytt för Nordsjälland blev Oliver Villadsen.

I tabellen innebär det här att Silkeborg nu ligger på femte plats. Nordsjälland är på sjunde plats.

I nästa omgång har Silkeborg Viborg borta, fredag 15 oktober 20.00. Nordsjälland spelar hemma mot Midtjylland söndag 17 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland med fyra raka förluster i bagaget möter Silkeborg

Avspark

Nordsjälland är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Silkeborg borta på JYSK Park. Inför matchen har bortalaget fyra förluster i rad i Danmark Superligaen herr i fotboll och ligger just nu sjua i tabellen. Silkeborg vann senast mot Vejle med 4-2.

Silkeborg ligger sexa i tabellen inför matchen, medan Nordsjälland är sjua. Ett poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Nordsjälland mot Odense på Right to Dream Park

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Nordsjälland slog Odense på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Nordsjälland.

Målgörare för Nordsjälland var Simon Adingra, Andreas Schjelderup och Oliver Villadsen, medan Odenses enda mål gjordes av Issam Jebali.

Nordsjälland har nu sju poäng och Odense har fyra poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Fredag 13 augusti 22.00 spelar Nordsjälland borta mot Bröndby. Odense möter Silkeborg hemma på Nature Energy Park söndag 15 augusti 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Simon Adingra och Oliver Villadsen matchvinnare när Nordsjälland vann mot Sönderjyske

Nordsjälland tog en säker seger på bortaplan mot Sönderjyske i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-1) efter mål av Simon Adingra och Oliver Villadsen.

Både Sönderjyske och Nordsjälland har nu fyra poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har Sönderjyske Randers borta på Cepheus Park Randers, söndag 8 augusti 15.00. Nordsjälland spelar hemma mot Odense måndag 9 augusti 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sönderjyske möter Nordsjälland hemma i kväll

Avspark

Dags för match – Sönderjyske möter Nordsjälland på hemmaplan på Sydbank Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Det har varit en tuff start på säsongen för Nordsjälland, som bara har ett poäng efter två spelade matcher. Sönderjyske har fyra poäng. Sönderjyske vann sin senaste match med 1-0 mot Vejle, medan Nordsjälland spelade lika, 0-0, mot Århus i senaste matchen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Midtjylland 13 17 31
2 FC Köpenhamn 13 16 25
3 Randers 13 4 24
4 Ålborg 13 5 21
5 Silkeborg 13 4 19
6 Bröndby 13 1 18
7 Odense 13 1 15
8 Viborg 13 -1 15
9 Århus 13 -7 15
10 Nordsjälland 13 -7 14
11 Sönderjyske 13 -12 9
12 Vejle 13 -21 5

Skytteliga

Simon Adingra 4
Andreas Schjelderup 3
Oliver Villadsen 3
Oliver Antman 2
Adamo Nagalo 1
Kian Hansen 1
Mads Dohr Thychosen 1
Martin Frese 1
Mohammed Diomande 1