FC Nordsjälland

13 november kl 19:00 FC Nordsjälland - Ålborg 5-1 Läs mer
Nästa match:
19 februari
Lyngby - FC Nordsjälland kl 15:00

Nordsjälland tog kommandot från start mot Ålborg

Nordsjälland hade greppet från start i matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Ålborg på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 5-1 (1-0) hemma på Right to Dream Park.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Nordsjälland.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Rocco Ascone till och gav Nordsjälland ledningen.

I 46:e minuten slog Andreas Schjelderup till, och gjorde 2-0.

Mohammed Diomande gjorde dessutom 3-0 i 69:e minuten framspelad av Ernest Nuamah.

I den 75:e minuten reducerade Iver Fossum för Ålborg. Fler mål än så blev det inte för Ålborg.

Med sju minuter kvar att spela ökade Nordsjälland ledningen genom Adamo Nagalo.

5-1-målet kom i 90:e minuten, när Wahid Faghir gjorde mål på pass av Mohammed Diomande. 5-1-målet blev matchens sista.

Nordsjälland har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Nordsjälland är i fortsatt serieledning, med 35 poäng efter 17 matcher, och Ålborg på elfte plats med 14 poäng.

Nästa motstånd för Nordsjälland är Lyngby. Ålborg tar sig an Århus hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland möter Ålborg i sista omgången inför vinteruppehållet

Avspark

Årets sista omgång i Danmark Superligaen herr i fotboll spelas i kväll på Right to Dream Park när Nordsjälland tar emot Ålborg på hemmaplan. Nordsjälland har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Ålborg. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Silkeborg med 1-2.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0-0.

Ålborg är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland och Nordsjälland kryssade i mållös match

Publiken på MCH Arena fick inte se några mål när Midtjylland tog emot Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

Nordsjälland har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Nordsjälland.

Midtjylland har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster och tre oavgjorda. Det här var Midtjyllands sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Midtjylland ligger kvar på åttonde plats och Nordsjälland toppar tabellen.

Söndag 13 november möter Midtjylland Randers borta 21.00 och Nordsjälland möter Ålborg hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Nordsjälland jagar ny seger mot Midtjylland på bortaplan

Avspark

I kväll möter Nordsjälland Midtjylland på bortaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll på MCH Arena. Nordsjälland har en svit på fem matcher utan förlust inför matchen mot åttondeplacerade Midtjylland. Midtjylland blev utan poäng i mötet med Odense senast.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.

Nordsjälland är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mohammed Diomande och Andreas Schjelderup målgörare när Nordsjälland vann

2-0 (1-0) vann Nordsjälland med på hemmaplan mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Mohammed Diomande och Andreas Schjelderup.

Nordsjälland har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Det här betyder att Nordsjälland är kvar i serieledning, och Horsens stannar på nionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Nordsjälland Midtjylland borta på MCH Arena, måndag 7 november 20.00. Horsens spelar hemma mot Randers fredag 4 november 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland spelar hemma mot Horsens på Right to Dream Park i kväll

Avspark

I kväll spelar Nordsjälland hemmamatch i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Horsens. Nordsjälland har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Horsens. Horsens vann sin senaste match med 3-2 mot Silkeborg.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Horsens på hemmaplan, 1-0.

Horsens har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot FC Köpenhamn. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland vann tidiga seriefinalen mot Randers med 2-0

Nordsjälland tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen med 2-0 (1-0). En stark seger i toppen av tabellen.

Nordsjälland startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Rocco Ascone till.

I den 30:e minuten fick Nordsjälland Adamo Nagalo utvisad. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. 0-2-målet kom i 90:e minuten, när Benjamin Nygren gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Randers har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Det här betyder att Randers är kvar på andra plats, och att Nordsjälland fortfarande leder serien.

Randers tar sig an FC Köpenhamn i nästa match hemma lördag 29 oktober 17.00. Nordsjälland möter Horsens hemma fredag 28 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland i fin form möter Randers borta

Avspark

Randers tar emot Nordsjälland i dag i Danmark Superligaen herr i fotboll på Cepheus Park Randers. Nordsjälland har en svit på tre matcher med poäng inför mötet med andraplacerade Randers. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

När lagen möttes senast, 3 oktober på Right to Dream Park, slutade det med seger för Nordsjälland med 3-1.

Nordsjälland är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Thomas Kristensen poängräddare för Århus mot Nordsjälland

Nordsjällands Andreas Schjelderup gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Århus i Danmark Superligaen herr. I andra halvlek jobbade sig Århus in i matchen, och kvitterade genom Thomas Kristensen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Nordsjälland har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Nordsjällands fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Nordsjälland fortsätter toppa tabellen och Århus ligger på sjätte plats i tabellen.

Söndag 23 oktober spelar Nordsjälland borta mot Randers 15.00 och Århus mot Bröndby hemma 19.00 på Ceres Park.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Nordsjälland som möter Århus i kväll

Avspark

Nordsjälland möter Århus hemma i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll. Den senaste matchen för Nordsjälland slutade oavgjort, 1-1, mot FC Köpenhamn, Århus gick poänglösa ur mötet med Midtjylland (0-1).

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Nordsjälland, med 3-2.

Århus är ganska bra på bortaplan, och har två segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Andreas Schjelderup 10
Ernest Nuamah 5
Mohammed Diomande 3
Benjamin Nygren 2
Mads Hansen 2
Oliver Antman 2
Rocco Ascone 2
Adamo Nagalo 1
Lasso Coulibaly 1
Wahid Faghir 1