Queens Park Rangers FC

12 november kl 17:00 Coventry City FC - Queens Park Rangers FC 2-0 Läs mer
Nästa match:
10 december
Stoke City FC - Cardiff kl 17:00

Coventry utan insläppt mål – för fjärde matchen i rad

Coventry har nu en fin svit med fyra matcher i rad utan att ha släppt in mål i Championship herr i fotboll. Matchen mellan Coventry och Queens Park Rangers på Ricoh Arena slutade nämligen 2-0 (1-0).

Därmed har Coventry vunnit fyra matcher i rad.

Coventry fick en bra start på matchen. Viktor Gyökeres slog till, redan i elfte minuten. Viktor Gyökeres, åter igen, ökade Coventrys ledning med knappa kvarten kvar. 2-0-målet blev matchens sista.

Coventry har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Queens Park Rangers har en oavgjord och fyra förluster.

Det här betyder att Coventry nu ligger på elfte plats i tabellen, och Queens Park Rangers är på sjunde plats.

I nästa match möter Coventry Reading borta på lördag 10 december 17.00. Queens Park Rangers möter Burnley söndag 11 december 15.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Coventry möter Queens Park Rangers och jagar tredje raka segern

Avspark

Coventry möter Queens Park Rangers på Ricoh Arena i kväll i Championship herr i fotboll. Coventry har tre segrar i rad, 2-0 mot Wigan i senaste matchen, och är på 13:e plats i tabellen. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger.

När lagen möttes förra säsongen vann Queens Park Rangers båda matcherna.

Queens Park Rangers har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield vann med 2-1 borta mot Queens Park Rangers

Det blev en uddamålsseger för Huddersfield i matchen mot Queens Park Rangers i Championship herr i fotboll på tisdagen. Laget vann med 2-1 borta på Kiyan Prince Foundation Stadium.

Queens Park Rangers mål gjorde av Lyndon Dykes, medan Josh Ruffels gjorde båda målen för bortalaget.

Queens Park Rangers har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Huddersfield har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Queens Park Rangers femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Huddersfields tredje uddamålsseger.

På lördag 12 november 17.00 spelar Queens Park Rangers borta mot Coventry, och Huddersfield hemma mot Swansea City.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Queens Park Rangers spelar hemma mot Huddersfield på Kiyan Prince Foundation Stadium på tisdagen

Avspark

Queens Park Rangers spelar hemma på Kiyan Prince Foundation Stadium mot Huddersfield i Championship herr i fotboll på tisdagen. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Huddersfield förlorade sin senaste match med 0-1 mot Blackburn.

När lagen möttes förra säsongen vann Queens Park Rangers en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.

Huddersfield har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kyle Bartley matchhjälte för WBA borta mot Queens Park Rangers

Matchens enda mål stod Kyle Bartley för i andra halvleken när WBA vann i Championship herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Queens Park Rangers på bortaplan.

Kyle Bartley stod för WBA:s avgörande mål efter 69 minuter.

Queens Park Rangers har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan WBA har två vinster och tre förluster. Det här var Queens Park Rangers fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även WBA:s andra uddamålsseger.

För tabellens utseende betyder det här att Queens Park Rangers ligger på femte plats medan WBA är på 22:a plats.

Tisdag 8 november 21.45 spelar Queens Park Rangers hemma mot Huddersfield. WBA möter Stoke City hemma på The Hawthorns lördag 12 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – WBA jagar nya poäng mot Queens Park Rangers

Avspark

Queens Park Rangers tar emot WBA på Kiyan Prince Foundation Stadium i Championship herr i fotboll i kväll. Det blev seger mot Blackpool, 1-0, senast för WBA, som därmed tog poäng igen efter tre raka förluster. Queens Park Rangers fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Norwich City.

De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.

WBA är rätt bra på bortaplan, och har en seger och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst när Norwich City tog emot Queens Park Rangers

Onsdagens möte på Carrow Road blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Norwich City eller gästande Queens Park Rangers lyckades få till det i avsluten, och matchen i Championship herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

Norwich City har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Queens Park Rangers har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Norwich Citys femte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Norwich City ligger kvar på femte plats och Queens Park Rangers på fjärde plats i tabellen.

I nästa match möter Norwich City Rotherham borta och Queens Park Rangers möter WBA hemma. Båda matcherna spelas lördag 5 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Norwich City hemma mot Queens Park Rangers

Avspark

Norwich City möter Queens Park Rangers hemma på Carrow Road i Championship herr i fotboll i kväll. Norwich City vann senast mot Stoke City med 3-1, Queens Park Rangers blev besegrat av Birmingham.

Lagen möttes inte förra säsongen.

Queens Park Rangers är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Emmanuel Longelo och Auston Trusty målgörare när Birmingham vann

2-0 (2-0) vann Birmingham med på hemmaplan mot Queens Park Rangers i Championship herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Emmanuel Longelo och Auston Trusty.

Birmingham har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Queens Park Rangers har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Birmingham ligger på elfte plats i tabellen, och Queens Park Rangers är på andra plats.

I nästa match möter Birmingham Millwall hemma och Queens Park Rangers möter Norwich City borta. Båda matcherna spelas onsdag 2 november 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Birmingham möter Queens Park Rangers på hemmaplan i kväll

Avspark

Birmingham spelar hemma mot Queens Park Rangers i kväll i Championship herr i fotboll. Queens Park Rangers vann senast mot Wigan med 2-1, Birmingham lyckades inte lika bra och förlorade mot Blackburn.

I fjol vann Queens Park Rangers båda mötena med Birmingham.

Queens Park Rangers är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

England Championship

# Lag S MS P
1 Burnley 21 17 41
2 Sheffield U 21 16 38
3 Blackburn 21 2 36
4 Watford 21 6 33
5 Norwich 21 6 32
6 Millwall 20 4 31
7 QPR 21 2 31
8 Swansea 21 -1 31
9 Preston 21 -2 31
10 Luton 21 1 30
11 Coventry 19 3 29
12 Reading 21 -7 29
13 Birmingham 21 3 28
14 Middlesbrough 21 3 27
15 Sunderland 20 3 27
16 Rotherham 21 -1 26
17 Stoke 21 -5 25
18 Bristol C 21 -2 24
19 Cardiff 21 -8 24
20 Hull 21 -14 24
21 W Bromwich 20 0 23
22 Wigan 21 -10 23
23 Blackpool 21 -9 22
24 Huddersfield 20 -7 19

Skytteliga

Chris Willock 6
Lyndon Dykes 6
Ilias Chair 3
Stefan Johansen 2
Albert Adomah 1
Ethan Laird 1
Kenneth Paal 1
Leon Balogun 1
Rob Dickie 1
Sam Field 1
Seny Dieng 1
Tyler Roberts 1