Huddersfield Town AFC

5 oktober kl 17:00 Huddersfield Town AFC - Hull City AFC 3-0 Läs mer
Nästa match: Blackburn Rovers FC - Huddersfield Town AFC kl 14:30 Läs mer

Formstarka Huddersfield vill förlänga sviten - möter Blackburn borta

Avspark

I dag möter Huddersfield Blackburn på bortaplan i England Championship i fotboll. Huddersfield har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med Blackburn. Blackburn förlorade sin senaste match med 2–4 mot QPR. Blackburn ligger på 14:e plats i tabellen inför matchen, medan Huddersfield är på 21:a plats. Sex poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield vann mot Hull

Efter en mållös första halvlek tog Huddersfield över matchen mot Hull i andra halvlek. Till slut vann Huddersfield lördagens hemmamatch i England Championship med 3–0. I Huddersfield blev Karlan Ahearne-Grant, Juninho Bacuna och Elias Kachunga målskyttar. För tabellens utseende betyder det här att Huddersfield ligger på 21:a plats medan Hull är på 16:e plats. Huddersfield tar sig an Blackburn i nästa match borta lördag 19 oktober 14.30. Hull möter samma dag 17.00 QPR hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Hull vill förlänga sviten - möter Huddersfield borta

Avspark

I kväll möts Huddersfield och Hull i England Championship i fotboll. Hull har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med Huddersfield. Det blev seger i den senaste matchen för Huddersfield, 1–0 mot Stoke på bortaplan. Huddersfield är på 23:e plats i tabellen, medan Hull ligger på 14:e plats. Åtta poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Första segern för säsongen för Huddersfield

Huddersfield har haft det tufft i England Championship i fotboll den här säsongen, men borta mot Stoke kom första segern, efter tio spelade matcher. Huddersfield vann med 1–0 (0–0). Målet i andra halvleken av Juninho Bacuna blev matchens enda. Det här betyder att Huddersfield ligger på 22:a plats i tabellen, och Stoke är på 24:e och sista plats. I nästa match, lördag 5 oktober 17.00, har Stoke Swansea borta, medan Huddersfield spelar hemma mot Hull.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Huddersfield jagar nya poäng mot Stoke

Avspark

I kväll möts Stoke och Huddersfield i England Championship i fotboll. Huddersfield bröt sin dystra svit på sex matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Millwall, 1–1. Hemmalaget har också nio matcher i rad utan seger. Stoke ligger på 24:e plats i tabellen inför matchen, medan Huddersfield är på 23:e plats. Noll poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Huddersfield

Matchen mellan Huddersfield och Millwall slutade 1–1 (1–1). Ett skönt trendbrott för Huddersfield, även om det inte blev seger. Laget hade före lördagens hemmamatch sex förluster i rad i England Championship i fotboll. Det var dock Huddersfields nionde match i rad utan seger. Fraizer Campbell gjorde Huddersfields mål, medan Matt Smith stod för gästernas målgörande. För tabellens utseende betyder det här att Huddersfield ligger på 23:e plats medan Millwall är på 17:e plats. Huddersfield tar sig an Stoke i nästa match borta tisdag 1 oktober 22.00. Millwall möter Luton borta onsdag 2 oktober 21.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield med sex raka förluster i bagaget möter Millwall

Avspark

Huddersfield är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Millwall hemma. Inför matchen har hemmalaget sex förluster i rad i England Championship i fotboll och ligger just nu på 24:e plats i tabellen. Millwall förlorade sin senaste match med 1–2 mot QPR. Huddersfield är på 24:e plats i tabellen, medan Millwall ligger på 16:e plats. Åtta poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade matchraden förlängd för WBA

WBA fortsätter vara svårslaget i England Championship i fotboll. I matchen mot Huddersfield hemma blev det seger med 4–2 (1–2). Det var åttonde matchen i rad utan förlust. Resultatet innebär att Huddersfield nu har sex förluster i rad. Semi Ajayi, Darnell Furlong och Matt Phillips 2 blev målskyttarna för WBA, medan Karlan Ahearne-Grant och Lewis O'Brien gjorde Huddersfields mål. I tabellen innebär det här att WBA nu ligger på fjärde plats. Huddersfield är på 24:e och sista plats. Lördag 28 september möter WBA QPR borta 14.30 och Huddersfield möter Millwall hemma 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield med fem raka förluster i bagaget möter WBA

Avspark

Huddersfield är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot niondeplacerade WBA borta. Inför matchen har bortalaget fem raka förluster i England Championship i fotboll och ligger just nu på 24:e plats i tabellen. WBA har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Huddersfield.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tungt för formsvagt Huddersfield - förlust mot Sheffield W

Det räcker inte hela vägen till seger för Huddersfield. Det står klart efter 0–2 (0–1) hemma mot Sheffield W. Det var Huddersfields sjunde match i rad utan seger i England Championship i fotboll. Sheffield W:s två mål gjordes av Steven Fletcher och Sam Winnall, som gjorde ett mål var. I tabellen innebär det här att Sheffield W nu ligger på tionde plats. Huddersfield är på 23:e plats. I nästa omgång har Huddersfield WBA borta, söndag 22 september 14.00. Sheffield W spelar hemma mot Fulham lördag 21 september 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

England Championship

# Lag S MS P
1 W Bromwich 11 8 22
2 Nottingham 11 7 22
3 Preston 11 11 21
4 Swansea 11 7 21
5 Leeds 11 8 20
6 Sheffield W 12 7 20
7 Bristol C 11 5 20
8 Fulham 11 10 19
9 QPR 11 -1 19
10 Charlton 11 3 18
11 Cardiff 12 0 17
12 Birmingham 11 -3 16
13 Derby 11 0 15
14 Blackburn 11 -2 14
15 Millwall 11 -4 14
16 Hull 11 -2 13
17 Brentford 11 0 12
18 Luton 11 -5 11
19 Wigan 11 -7 11
20 Middlesbrough 11 -5 10
21 Huddersfield 11 -6 8
22 Reading 11 -6 8
23 Barnsley 11 -14 6
24 Stoke 11 -11 5

Skytteliga

Karlan Ahearne-Grant 6
Juninho Bacuna 2
Elias Kachunga 1
Fraizer Campbell 1
Lewis O'Brien 1
Trevoh Chalobah 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.