Harry Toffolo och Danny Ward matchvinnare när Huddersfield Town vann mot Bristol City

Huddersfield Town tog en säker seger på hemmaplan mot Bristol City i Championship herr i fotboll. Matchen slutade 2-0 (2-0) efter mål av Harry Toffolo och Danny Ward.

Segern var Huddersfield Towns sjätte på de senaste sju matcherna.

Huddersfield Town har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Bristol City har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Huddersfield Town slutar på tredje plats, och Bristol City på 17:e plats. Huddersfield Town är därmed klart för kvalspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield Town avslutar serien med match mot Bristol City

Avspark

Huddersfield Town möter Bristol City i dag i sista matchen i Championship herr i fotboll. Huddersfield Town har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Bristol City har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Huddersfield Town.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Huddersfield Town på bortaplan, 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Faustino Anjorin och Harry Toffolo matchvinnare när Huddersfield Town besegrade Coventry City

Det blev uddamålsseger för bortalaget Huddersfield Town i matchen mot Coventry City på St Andrew's. Laget vann lördagens match i Championship herr i fotboll med 2-1 (1-0).

Segern var Huddersfield Towns femte på de senaste sex matcherna.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Harry Toffolo till och gav Huddersfield Town ledningen.

Faustino Anjorin ökade Huddersfield Towns ledning i 79:e minuten.

Reduceringen till 1-2 kom i 90:e minuten, när Viktor Gyökeres gjorde mål för Coventry City. Mer än så blev det dock inte för Coventry City.

Coventry City har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna.

Med en omgång kvar är Coventry City på elfte plats i tabellen, och Huddersfield Town är på fjärde plats.

Coventry City möter Stoke City i nästa match borta lördag 7 maj 14.30. Huddersfield Town möter samma dag Bristol City hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Näst sista matchen för Coventry City som tar emot Huddersfield Town på St Andrew's

Avspark

Tiondeplacerade Coventry City tar emot fjärdeplacerade Huddersfield Town i kväll när den näst sista matchen i Championship herr i fotboll spelas på St Andrew's. Huddersfield Town har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Coventry City. Coventry City fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot West Bromwich Albion.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny tung förlust för Barnsley – som tvingas lämna serien

Det fanns all anledning för Barnsley att sörja efter bortamatchen mot Huddersfield Town på Kirklees Stadium. Laget förlorade, 1-2 (0-2), och åker därmed ur Championship herr i fotboll.

Segern var Huddersfield Towns fjärde på de senaste fem matcherna.

Huddersfield Town gjorde första målet. Jordan Rhodes gjorde målet, redan i sjätte minuten. Direkt efter pausen nätade Harry Toffolo och ökade lagets ledning.

Reduceringen till 2-1 kom i 90:e minuten, när Callum Styles gjorde mål för Barnsley på pass av Remy Vita. Mer än så blev det dock inte för Barnsley.

Huddersfield Town har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Barnsley har två oavgjorda och tre förluster.

Det här betyder att Huddersfield Town ligger kvar på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Huddersfield Town är Coventry City. Lagen möts lördag 30 april 17.00 på St Andrew's. Barnsley tar sig an Blackpool hemma tisdag 26 april 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Barnsley jagar trendbrott mot Huddersfield Town

Avspark

Bottenlaget Barnsley har fem raka matcher utan seger i Championship herr inför kvällens match mot tredjeplacerade Huddersfield Town i fotboll på bortaplan. Huddersfield Town har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Barnsley.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 4 december slutade 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jordan Rhodes och Mouhamadou-Naby Sarr målgörare när Huddersfield Town vann

2-0 (1-0) vann Huddersfield Town med på bortaplan mot Middlesbrough i Championship herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Jordan Rhodes och Mouhamadou-Naby Sarr.

Middlesbrough har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Huddersfield Town har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

I tabellen innebär det här att Middlesbrough nu ligger på nionde plats. Huddersfield Town är på tredje plats.

Nästa motstånd för Middlesbrough är Swansea City. Lagen möts lördag 23 april 17.00 på Liberty Stadium. Huddersfield Town tar sig an Barnsley hemma fredag 22 april 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield Town i fin form möter Middlesbrough borta

Avspark

Middlesbrough spelar hemma mot Huddersfield Town i dag i Championship herr i fotboll på Riverside Stadium. Huddersfield Town har en svit på tre matcher utan förlust inför matchen mot sjundeplacerade Middlesbrough. Middlesbrough fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Bournemouth.

Middlesbrough vann lagens senaste möte med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustraden: Poäng igen för Queens Park Rangers – 2-2 mot Huddersfield Town

Fem förluster i rad i Championship herr i fotboll fick vara nog. Borta mot Huddersfield Town bröts den tuffa sviten för Queens Park Rangers, även om det inte räckte till seger. Det blev 2-2 (1-1) i matchen på fredagen.

Matchen blev den sjätte i rad utan seger för Queens Park Rangers.

I sjätte minuten kom 1-0 till Huddersfield Town genom ett snöpligt självmål.

Queens Park Rangers kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Luke Amos på pass av Sam McCallum. Direkt efter pausen slog Harry Toffolo till och gav Huddersfield Town ledningen på nytt.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Ilias Chair träff och kvitterade för Queens Park Rangers. 2-2-målet blev matchens sista.

Huddersfield Town har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Queens Park Rangers har en oavgjord och fyra förluster.

Med fyra omgångar kvar är Huddersfield Town på tredje plats i tabellen, medan Queens Park Rangers är på tolfte plats.

Måndag 18 april möter Huddersfield Town Middlesbrough borta 14.30 och Queens Park Rangers möter Derby County hemma 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tung förlustsvit för Queens Park Rangers inför mötet med Huddersfield Town

Avspark

Queens Park Rangers jagar en seger för att bryta sviten på fem raka förluster i Championship herr i fotboll, men får det riktigt tufft när laget möter Huddersfield Town borta på Kirklees Stadium. Huddersfield Town vann senast mot Luton Town med 2-0.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Queens Park Rangers, med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.