Vitesse Arnheim

18 januari kl 19:30 Fortuna Sittard - Vitesse Arnheim 1-3 Läs mer
Nästa match:
26 januari
Vitesse Arnheim - FC Emmen kl 13:15

Formstarka Vitesse tog ännu en seger

Vitesse är nu inne i en stark period i Eredivisie herr i fotboll. När laget mötte Fortuna Sittard borta på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 3–1 (2–0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över. Tim Matavz gjorde två mål och Oussama Tannane ett mål för Vitesse, enda målskytt för Fortuna Sittard blev Amadou Ciss. Det här betyder att Vitesse ligger på sjätte plats i tabellen, och Fortuna Sittard är på 13:e plats. I nästa omgång har Fortuna Sittard Sparta Rotterdam borta, lördag 25 januari 21.45. Vitesse spelar hemma mot Emmen söndag 26 januari 13.15.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Fortuna Sittard möter Vitesse

Avspark

I kväll är uppehållet över och Fortuna Sittard tar emot Vitesse hemma i Eredivisie herr i fotboll. Vitesse har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Fortuna Sittard. I den senaste matchen för Fortuna Sittard fick laget med sig en poäng efter 0–0 mot Willem II. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Vitesse på hemmaplan, 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vitesse tog kommandot från start mot Venlo

Vitesse hade greppet från start i matchen i Eredivisie herr i fotboll mot Venlo på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3–0 (2–0) hemma. Resultatet betyder också att Vitesse har hållit nollan i tre matcher i rad. Segern säkrades av Vitesses målskyttar, Riechedly Bazoer, Bryan Linssen och Tim Matavz. För Vitesse gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Venlo är på 16:e plats. I nästa omgång har Vitesse Fortuna Sittard borta, fredag 17 januari 21.00. Venlo spelar hemma mot PSV Eindhoven söndag 19 januari 13.15.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vitesse-Venlo sätter punkt för höstsäsongen

Avspark

Hösten kan summeras för de båda lagen efter kvällens möte där Vitesse tar sig an Venlo hemma i årets sista match i Eredivisie herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Vitesse, 3–0 mot Twente hemma, Venlo blev besegrat av Zwolle. När lagen möttes senast, 19 oktober, slutade det med seger för Vitesse med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vitesse äntligen segrare igen efter vinst mot Twente

Efter sex matcher utan seger i Eredivisie herr i fotboll kunde Vitesse till slut ta tre poäng igen. Laget vann på bortaplan mot Twente, med 3–0 (0–0). Det var Twentes fjärde match i rad utan seger. Bryan Linssen gjorde två och Nouha Dicko ett mål för Vitesse. Vitesses nya tabellposition är sjätte plats, medan Twente är på tolfte plats. Twente tar sig an Waalwijk i nästa match borta fredag 20 december 21.00. Vitesse möter Venlo hemma söndag 22 december 17.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Vitesse jagar nya poäng mot Twente

Avspark

I kväll är det dags för match för Twente som tar emot Vitesse hemma i Eredivisie herr i fotboll. Vitesse som spelar på bortaplan hade en tung svit på fem förluster i rad, men senast blev det 0–0 när man mötte Feyenoord. I den senaste matchen för Twente fick laget med sig en poäng efter 0–0 mot ADO den Haag. Twente ligger tolva i tabellen inför matchen, medan Vitesse är nia. Fem poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen poäng för Vitesse mot Feyenoord

Det blev fem förluster i rad för Vitesse i Eredivisie herr i fotboll. Men hemma mot Feyenoord kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen slutade 0–0. Matchen blev dock den sjätte i rad utan seger för Vitesse. Feyenoord ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Vitesse är på nionde plats. Vitesse tar sig an Twente i nästa match borta lördag 14 december 21.45. Feyenoord möter PSV Eindhoven hemma söndag 15 december 15.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem förluster i rad – nu hoppas Vitesse på seger mot Feyenoord

Avspark

Vitesse jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Feyenoord hemma. Inför dagens match har hemmalaget fem raka förluster i Eredivisie herr i fotboll, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Feyenoord har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Vitesse.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tuff match slutade med seger för Heerenveen mot Vitesse

Det svängde i matchen i Eredivisie herr i fotboll mellan Heerenveen och Vitesse. Bortalaget Vitesse hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände Heerenveen matchen och vann till slut med 3–2. Hicham Faik, Mitchell Van Bergen och Jens Odgaard blev målskyttarna för Heerenveen, medan Bryan Linssen och Tim Matavz gjorde Vitesses mål. Det här betyder att Heerenveen nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Vitesse är på sjätte plats. Heerenveen tar sig an Waalwijk i nästa match borta söndag 8 december 15.30. Vitesse möter samma dag 13.15 Feyenoord hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vitesse med fyra raka förluster i bagaget möter Heerenveen

Avspark

Vitesse är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjundeplacerade Heerenveen borta. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster i Eredivisie herr i fotboll och ligger just nu femma i tabellen. Heerenveen förlorade sin senaste match med 1–2 mot PSV Eindhoven. Heerenveen ligger sjua i tabellen inför matchen, medan Vitesse är femma. Två poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna Eredivisie

# Lag S MS P
1 Ajax 19 43 47
2 AZ Alkmaar 19 26 41
3 Willem II 19 7 36
4 PSV Eindhoven 19 19 35
5 Feyenoord 19 7 34
6 Utrecht 20 12 33
7 Vitesse 19 10 33
8 Heerenveen 19 5 28
9 Heracles 19 4 26
10 Groningen 19 3 26
11 Sparta Rotterdam 19 -4 23
12 Emmen 19 -13 21
13 Twente 19 -11 20
14 Fortuna Sittard 19 -21 19
15 Zwolle 19 -17 17
16 Den Haag 20 -20 16
17 Venlo 19 -27 16
18 Waalwijk 19 -23 11

Skytteliga

Bryan Linssen 11
Tim Matavz 9
Nouha Dicko 4
Matus Bero 3
Riechedly Bazoer 3
Oussama Tannane 2
Jay-Roy Grot 1
Max Clark 1
Viacheslav Karavaev 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.