Lecce

12 november kl 19:00 Sampdoria - Lecce 0-2 Läs mer
Nästa match:
4 januari
Lecce - Lazio kl 17:30

Lameck Banda och Lorenzo Colombo matchvinnare när Lecce vann mot Sampdoria

Lecce tog en säker seger på bortaplan mot Sampdoria i Serie A herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-1) efter mål av Lameck Banda och Lorenzo Colombo.

Sampdoria har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lecce har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Lecces nya tabellposition är 15:e plats, medan Sampdoria är på 19:e plats.

Onsdag 4 januari möter Sampdoria Sassuolo borta 13.30 och Lecce möter Lazio hemma 17.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för året – då möts Sampdoria och Lecce

Avspark

Höstens sista match för Sampdoria och Lecce spelas i kväll när lagen möts på Luigi Ferraris i Serie A herr i fotboll. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Torino med 0-2. Lecce vann senast mot Atalanta med 2-1.

Lecce är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Lecce har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Salernitana. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerlös svit bröts när Lecce vann mot Atalanta med 2-1

Det var länge sedan Lecce vann i Serie A herr i fotboll. Men i onsdagens match mot Atalanta på hemmaplan blev det till slut seger, efter sex raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 2-1 (2-1).

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Lecce tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Federico Baschirotto.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en halvtimmes spel, genom Federico Di Francesco.

Atalanta reducerade till 2-1 strax före halvtidsvilan, genom Duvan Zapata. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Lecce med 2-1.

Lecce har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Atalanta har två vinster och tre förluster. Det här var Lecces andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Atalantas andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Lecce nu ligger på 16:e plats i tabellen, och Atalanta är på femte plats.

I nästa match möter Lecce Sampdoria borta på lördag 12 november 19.00. Atalanta möter Inter söndag 13 november 13.30 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Lecce på segerjakt mot Atalanta hemma

Avspark

Lecce jagar en seger när laget möter fjärdeplacerade Atalanta hemma på Via del Mare. Inför kvällens match har hemmalaget sex matcher i rad utan seger i Serie A herr i fotboll. Atalanta blev utan poäng i mötet med Napoli senast.

Lagen möttes inte förra säsongen.

Atalanta är obesegrade på bortaplan, efter fem segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Udinese möter Lecce på hemmaplan

Avspark

Udinese behöver en seger när laget möter Lecce hemma på Stadio Friuli. Inför kvällens möte har hemmalaget fyra raka matcher utan vinst i Serie A herr i fotboll, och ligger nu åtta. Bortalaget har fem matcher i rad utan seger.

Gästande Lecce spelade inte i Serie A herr förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Lecce har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Salernitana. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nicolo Fagioli matchhjälte för Juventus mot Lecce

Juventus vann med 1-0 (0-0) borta mot Lecce i Serie A herr i fotboll. Nicolo Fagioli gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

Nicolo Fagioli stod för Juventus avgörande mål efter 73 minuter.

Juventus har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Segern var Juventus fjärde på de senaste fem matcherna.

Lecce har två oavgjorda tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Lecces femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Juventus andra uddamålsseger.

Juventus ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Lecce är på 17:e plats.

Lecce tar sig an Udinese i nästa match borta fredag 4 november 21.45. Juventus möter Inter hemma söndag 6 november 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lecce vill bryta tunga trenden hemma mot Juventus

Avspark

Lecce har fyra matcher i rad utan seger i Serie A herr inför kvällens match på hemmaplan mot åttondeplacerade Juventus i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Juventus, 4-0 mot Empoli hemma.

Lagen möttes inte förra säsongen.

Juventus har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Torino. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bolognas Marko Arnautovic och Lewis Ferguson sänkte Lecce

Bologna vann hemma mot Lecce i Serie A herr i fotboll med 2-0 (2-0). Marko Arnautovic och Lewis Ferguson gjorde ett mål var för Bologna.

Bologna har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lecce har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Bologna ligger på 13:e plats medan Lecce är på 17:e plats.

I nästa omgång har Bologna Monza borta, måndag 31 oktober 21.45. Lecce spelar hemma mot Juventus lördag 29 oktober 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bologna jagar ett trendbrott på hemmaplan mot Lecce

Avspark

Bologna har inte vunnit på fyra raka matcher i Serie A herr inför dagens möte hemma mot Lecce i fotboll. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger.

Lecce är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Lecce har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Salernitana. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Christian Kouame räddade poäng när Fiorentina kryssade mot Lecce

I halvtid ledde Lecce matchen på hemmaplan i Serie A herr i fotboll mot Fiorentina med 1-0, efter mål av Assan Ceesay. Men i andra halvlek jobbade sig Fiorentina in i matchen, och kvitterade genom Christian Kouame. Matchen slutade 1-1.

Lecce har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Fiorentina har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Lecces femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Fiorentina ligger på 13:e plats i tabellen, och Lecce är på 16:e plats.

I nästa match möter Lecce Bologna borta på söndag 23 oktober 16.00. Fiorentina möter Inter lördag 22 oktober 21.45 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Italien Serie A

# Lag S MS P
1 Napoli 15 25 41
2 Milan 15 14 33
3 Juventus 15 17 31
4 Lazio 15 15 30
5 Inter 15 12 30
6 Atalanta 15 7 27
7 Roma 15 4 27
8 Udinese 15 7 24
9 Torino 15 -1 21
10 Bologna 15 -5 19
11 Fiorentina 15 -2 19
12 Empoli 15 -7 17
13 Salernitana 15 -5 17
14 Monza 15 -6 16
15 Sassuolo 15 -7 16
16 Lecce 15 -3 15
17 Spezia 15 -12 13
18 Cremonese 15 -15 7
19 Sampdoria 15 -21 6
20 Verona 15 -17 5

Skytteliga

Gabriel Strefezza 4
Assan Ceesay 3
Lorenzo Colombo 3
Federico Baschirotto 1
Federico Di Francesco 1
Joan Gonzalez 1
Lameck Banda 1