Lilleström

18 september kl 19:00 Rosenborg BK - Lilleström 3-1 Läs mer
Nästa match:
1 oktober
Lilleström - Bodö/Glimt kl 19:00

Rosenborg svårslaget hemma – har nu sju raka segrar

Hemmaplan verkar vara grejen för Rosenborg. På söndagen blev det 3-1 (2-0) mot Lilleström – och därmed har laget sju raka segrar hemma i Eliteserien herr i fotboll.

Rosenborg startade matchen bäst och tog ledningen. Casper Tengstedt gjorde målet på pass av Carlo Holse, redan i sjätte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Ole Christian Sæter framspelad av Carlo Holse, i elfte minuten. Direkt efter pausen nätade Thomas Lehne Olsen och reducerade åt Lilleström. Mer än så blev det dock inte för Lilleström.

I 51:a minuten nätade Ole Christian Sæter ännu en gång, på pass av Edvard Tagseth och gjorde 3-1. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Rosenborg har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Rosenborg ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Lilleström är på andra plats.

Nästa motstånd för Rosenborg är Kristiansund. Lagen möts söndag 2 oktober 20.00. Lilleström tar sig an Bodö/Glimt hemma lördag 1 oktober 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström vann på hemmaplan mot Strömsgodset

Lilleström ledde med 2-0 i paus mot Strömsgodset i lördagens match på hemmaplan i Eliteserien herr. I andra halvlek kom Strömsgodset närmare, men Lilleström kunde hålla undan till seger 2-1.

Lilleström tog en tidig ledning. Gjermund Åsen slog till framspelad av Ylldren Ibrahimaj, redan i 13:e minuten.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Vetle Dragsnes på pass av Magnus Knudsen. Gustav Valsvik reducerade för Strömsgodset på pass av Herman Stengel i 80:e minuten. Men mer än så orkade Strömsgodset inte med.

Lilleström har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Lilleströms femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Strömsgodsets femte uddamålsförlust.

Lilleström ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Strömsgodset ligger på åttonde plats.

Lilleström möter Rosenborg i nästa match borta söndag 18 september 19.00. Strömsgodset möter samma dag Kristiansund hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset vill bryta tunga trenden borta mot Lilleström

Avspark

Strömsgodset har tre matcher i rad utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match på bortaplan mot tredjeplacerade Lilleström i fotboll. Lilleström förlorade mot Vålerenga senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Strömsgodset på hemmaplan med 3-0.

Strömsgodset har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Haugesund och Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade matchraden förlängd för Vålerenga

Vålerenga fortsätter vara svårslaget i Eliteserien herr i fotboll. I matchen mot Lilleström hemma blev det seger med 3-1 (2-0). Det var nionde matchen i rad utan förlust.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Vålerenga, som nu har fem raka segrar.

Vålerenga gjorde första målet. Osame Sahraoui gjorde målet framspelad av Jacob Emile Dicko Eng, redan i 22:a minuten. Direkt efter pausen gjorde Torgeir Börven mål och ökade lagets ledning.

I 51:a minuten slog Espen Garnas till, och reducerade åt Lilleström. Fler mål än så blev det inte för Lilleström.

I 71:a minuten ökade Osame Sahraoui ledningen på pass av Tobias Christensen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Osame Sahraoui gjorde två mål för Vålerenga och spelade dessutom fram till ett mål.

Vålerenga har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vålerenga på femte plats och Lilleström på tredje plats.

Nästa motstånd för Vålerenga är Kristiansund. Lagen möts söndag 11 september 19.00. Lilleström tar sig an Strömsgodset hemma lördag 10 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Vålerenga att ta sig an Lilleström på hemmaplan

Avspark

Vålerenga spelar hemma mot Lilleström i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Vålerenga har åtta matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Lilleström. Den senaste matchen för Lilleström slutade oavgjort, 1-1, mot Kristiansund.

När lagen möttes senast, 25 maj, slutade det med seger för Lilleström med 2-0.

Lilleström är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Kristiansund tog poäng borta mot Lilleström

Kristiansund tog en poäng borta mot starka Lilleström. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (1-0).

Lilleström gjorde första målet. Holmbert Aron Fridjonsson slog till framspelad av Ylldren Ibrahimaj, redan i 23:e minuten. I 54:e minuten slog Max Normann Williamsen till, på pass av Snorre Strand Nilsen och kvitterade för Kristiansund. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Lilleström har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lilleströms femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Lilleström är kvar på tredje plats, och Kristiansund stannar sist, på 16:e plats, i tabellen.

I nästa match möter Lilleström Vålerenga borta på söndag 4 september 21.00. Kristiansund möter Viking onsdag 31 augusti 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund jagar seger och trendbrott mot Lilleström

Avspark

Senast Bottenlaget Kristiansund vann var 30 juli mot HamKam. Sedan dess har laget tre raka matcher utan vinst i Eliteserien herr inför kvällens match borta mot tredjeplacerade Lilleström i fotboll. Laget ligger nu på 16:e plats. Lilleström vann senast mot Sandefjord med 3-0.

Lilleström vann lagens senaste möte med 3-1.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot HamKam. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström tog kommandot från start mot Sandefjord

Lilleström hade greppet från start i matchen i Eliteserien herr i fotboll mot Sandefjord på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (1-0) hemma.

Lilleström startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Gjermund Åsen gjorde målet på pass av Vetle Dragsnes, redan i 25:e minuten. Direkt efter pausen slog Kaan Kairinen till och ökade lagets ledning.

Lilleström gjorde också 3-0 genom Vetle Dragsnes framspelad av Gjermund Åsen i 68:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Vetle Dragsnes gjorde ett mål för Lilleström och totalt tre poäng.

Lilleström har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Sandefjord har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Sandefjord är på tolfte plats.

I nästa omgång har Lilleström Kristiansund hemma, söndag 28 augusti 19.00. Sandefjord spelar hemma mot Strömsgodset lördag 27 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sandefjord jagar seger och trendbrott mot Lilleström

Avspark

Senast Sandefjord vann var 27 juli mot Kristiansund. Sedan dess har laget tre raka matcher utan vinst i Eliteserien herr inför kvällens match borta mot tredjeplacerade Lilleström i fotboll. Laget ligger nu elva. Det blev förlust för Lilleström mot Jerv senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Lilleström, med 4-1.

Sandefjord är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för Jerv – efter 1-0 mot Lilleström

1-0 (0-0) slutade matchen i Eliteserien herr i fotboll mellan Jerv och gästande Lilleström. Det betyder att Jerv äntligen bröt sin svit med fem raka förluster.

Segermålet för Jerv stod Aral Simsir för efter 65 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 65:e minuten innan Aral Simsir gjorde 1–0 för Jerv, ett mål som blev matchavgörande.

Jerv har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Jervs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lilleströms andra uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Jerv ligger kvar på 15:e plats och Lilleström på tredje plats i tabellen.

På söndag 21 augusti 19.00 spelar Jerv borta mot Strömsgodset, och Lilleström hemma mot Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Akor Adams 6
Holmbert Aron Fridjonsson 5
Vetle Dragsnes 4
Igoh Ogbu 3
Tom Pettersson 3
Ylldren Ibrahimaj 3
Espen Garnas 2
Gjermund Åsen 2
Ifeanyi Mathew 2
Magnus Knudsen 2
Pål Andre Helland 2
Eskil Edh 1
Kaan Kairinen 1
Mads Christiansen 1
Thomas Lehne Olsen 1