Tromsö IL

18 september kl 19:00 Viking - Tromsö IL 2-2 Läs mer
Nästa match:
1 oktober
Tromsö IL - Molde FK kl 17:00

Tromsö hämtade i kapp underläge och kryssade mot Viking

I halvtid ledde Viking matchen på hemmaplan i Eliteserien herr i fotboll mot Tromsö med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Tromsö in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Viking startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Rolf Daniel Vikstöl slog till framspelad av Naatan Skytta, redan i tolfte minuten. Direkt efter pausen nätade Christophe Psyche och kvitterade för Tromsö.

Ledningsmålet till 1-2 kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Waren Hakon Christofer Kamanzi gjorde mål för Tromsö på pass av Eric Kitolano.

Men Viking hann ändå med ett kvitteringsmål. Mai Traore gjorde det i 90:e minuten på pass av Harald Nilsen Tangen. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Viking har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Vikings sjätte oavgjorda match den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Tromsö är på nionde plats.

I nästa match möter Viking Ålesund borta på söndag 2 oktober 18.00. Tromsö möter Molde lördag 1 oktober 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Viking jagar nya poäng mot Tromsö

Avspark

Viking spelar på hemmaplan mot Tromsö i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Viking hade tre matcher i rad med förluster. Men den dystra raden bröts, när det blev vinst mot HamKam, 2-1, i senaste matchen. Tromsö vann senast mot Bodö/Glimt med 3-2.

När lagen möttes senast blev resultatet 1-1.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter elva försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tromsö höll undan och vann mot Bodö/Glimt

Hemmalaget Tromsö tog greppet om matchen mot Bodö/Glimt i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Bodö/Glimt närmare, men matchen i Eliteserien herr i fotboll slutade 3-2 till Tromsö.

Det var hemmaseger nummer fem i rad för Tromsö.

Tromsö tog en tidig ledning. Lasse Nordas gjorde målet på pass av August Mikkelsen, redan i 13:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 38:e minuten, genom August Mikkelsen. I 55:e minuten slog Eric Kitolano till, och gjorde 3-0.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Bodö/Glimt genom Nino Zugelj på pass av Hugo Vegard Vetlesen.

Bodö/Glimt reducerade igen i 89:e minuten genom Hugo Vegard Vetlesen. 3-2-målet blev matchens sista. Mer än så blev det dock inte för Bodö/Glimt.

Tromsö har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Bodö/Glimt har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Tromsös sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bodö/Glimts andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Tromsö ligger på sjunde plats i tabellen, och Bodö/Glimt är på tredje plats.

I nästa match, söndag 18 september 19.00, har Tromsö Viking borta, medan Bodö/Glimt spelar hemma mot Haugesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Tromsö mot Bodö/Glimt på hemmaplan

Avspark

Match igen för Tromsö när Bodö/Glimt står för motståndet i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Inget av lagen lyckades senast, Tromsö förlorade mot Haugesund med 1-2 och Bodö/Glimt mot Molde med 1-4.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Bodö/Glimt är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mads Sande och Alexander Toft Söderlund matchvinnare hemma mot Tromsö

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Haugesund som vann matchen hemma mot Tromsö i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. 2-1 (1-1) slutade matchen. Mads Sande stod för Haugesunds avgörande mål efter 79 minuter.

Gästande Tromsö tog en tidig ledning. Eric Kitolano slog till på pass av Lasse Nordas, redan i 19:e minuten.

Haugesund kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Alexander Toft Söderlund framspelad av Kevin Martin Krygård. Mads Sande gjorde det matchavgörande målet på pass av Bilal Njie med knappa kvarten kvar. Sande fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

Haugesund har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har tre vinster och två förluster. Det här var Haugesunds andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Tromsös andra uddamålsförlust.

Haugesund ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Tromsö är på åttonde plats.

Söndag 11 september spelar Haugesund hemma mot Rosenborg 21.00 och Tromsö mot Bodö/Glimt hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund spelar hemma mot Tromsö i kväll

Avspark

I kväll spelar Haugesund hemmamatch i Eliteserien herr i fotboll mot Tromsö. Det blev seger i den senaste matchen för Tromsö, 1-0 mot Strömsgodset hemma, Haugesund lyckades inte lika bra och blev besegrat av HamKam.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter tio försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Tromsö mot Strömsgodset – Runar Robinsonn Norheim matchhjälte

Tromsö vann hemmamatchen mot Strömsgodset i Eliteserien herr i fotboll med 1–0. Runar Robinsonn Norheim gjorde matchens enda mål i första halvleken.

Runar Robinsonn Norheim stod för Tromsös avgörande mål efter sju minuter.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Tromsö, som nu har fyra raka segrar.

Tromsö har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Tromsös femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Strömsgodsets tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Tromsö är kvar på åttonde plats, och Strömsgodset stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 4 september 19.00, har Tromsö Haugesund borta, medan Strömsgodset spelar hemma mot Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka Strömsgodset möter Tromsö på bortaplan

Avspark

I kväll tar Tromsö emot Strömsgodset i Eliteserien herr i fotboll. Strömsgodset har en svit på tre matcher utan förlust. Tromsö vann sin senaste match med 4-3 mot Rosenborg.

Tromsö är åtta i tabellen, medan Strömsgodset ligger sjua. Fem poäng skiljer lagen åt.

Strömsgodset har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Haugesund och Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar i Eliteserien herr tog vinstsviten slut för Rosenborg

Matchen mellan hemmalaget Tromsö och gästande Rosenborg slutade 4-3 (2-3). Därmed tog Rosenborgs svit med fem raka segrar i Eliteserien herr i fotboll slut på söndagen.

August Mikkelsen stod för Tromsös avgörande mål efter 90 minuter.

Tromsö tog en tidig ledning. August Mikkelsen slog till framspelad av Eric Kitolano, redan i 14:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 16:e minuten, genom Waren Hakon Christofer Kamanzi.

Bara sju minuter senare spelade Casper Tengstedt fram Kristall Ingason som såg till att Rosenborg reducerade till 2-1.

Rosenborg kvitterade till 2-2 fem minuter senare ännu en gång genom Kristall Ingason.

Rosenborg tog ledningen sju minuter senare genom Samuel Rogers. Direkt efter pausen slog Ruben Yttergård Jenssen till och kvitterade för Tromsö.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när August Mikkelsen åter igen gjorde 4-3 för Tromsö. 4-3-målet blev matchens sista.

Tromsö har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Rosenborg har fyra vinster och en förlust. Det här var Tromsös fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Tromsös nya tabellposition är åttonde plats, medan Rosenborg är på fjärde plats.

I nästa omgång har Tromsö Strömsgodset hemma, onsdag 31 augusti 20.00. Rosenborg spelar hemma mot Viking söndag 4 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rosenborg på jakt efter ännu en seger – möter Tromsö

Avspark

I kväll möts Tromsö och Rosenborg i Eliteserien herr i fotboll. Fem segrar i rad, den senaste mot Ålesund med 2-1, gör att Rosenborg är nu på fjärde plats i tabellen. Tromsö förlorade sin senaste match med 0-1 mot Vålerenga.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Rosenborg, med 3-0.

Rosenborg är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och fem oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Eric Kitolano 8
August Mikkelsen 5
Waren Hakon Christofer Kamanzi 4
Christophe Psyche 2
Jostein Gundersen 2
Moses Ebiye 2
Niklas Vesterlund 2
Ruben Yttergård Jenssen 2
Sakarias Opsahl 2
Jasse Tuominen 1
Kent-Are Antonsen 1
Lasse Nilsen 1
Lasse Nordas 1
Runar Robinsonn Norheim 1