Mjöndalen tar emot Vålerenga i serieavslutningen i Eliteserien herr

Avspark

I kväll möter Mjöndalen Vålerenga på hemmaplan i sista omgången i Eliteserien herr i fotboll. Både Mjöndalen och Vålerenga blev poänglösa i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat på exakt samma sätt, med siffrorna 2–4. Vålerenga vann lagens senaste möte med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tungt för formsvagt Vålerenga - förlust mot Viking

Det räcker inte hela vägen till seger för Vålerenga. Det står klart efter 0–4 (0–2) hemma mot Viking. Det var Vålerengas åttonde match i rad utan seger i Eliteserien i fotboll. Det betyder att Viking gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd. Målen gjordes av Adrian Nilsen Pereira, Benjamin Källman och Even Ostensen 2. För Viking gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Vålerenga är på nionde plats. I nästa omgång har Vålerenga Ranheim hemma, söndag 29 september 19.00. Viking spelar hemma mot Mjöndalen måndag 30 september 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Viking vill förlänga sviten - möter Vålerenga borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Vålerenga som tar emot Viking hemma i Eliteserien i fotboll. Viking har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Vålerenga. Vålerenga förlorade sin senaste match med 0–1 mot Sarpsborg. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 6 maj slutade 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott för Viking Stavanger och Vålerengen

Hemmalaget Viking Stavanger och Vålerengen spelade oavgjort i Norge Eliteserien i fotboll, 1–1 (0–0) på måndagen. Hemmalagets mål gjordes av Tommy Höiland, medan bortalagets mål noterades på Chidera Ejuke. Det här betyder att Viking Stavanger ligger på femte plats i tabellen, och Vålerengen är på fjärde plats. Måndag 13 maj 20.00 spelar Viking Stavanger borta mot Strömsgodset. Vålerengen möter Ranheim borta söndag 12 maj 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Vålerengen vill förlänga sviten - möter Viking Stavanger borta

Avspark

I kväll möts Viking Stavanger och Vålerengen. Vålerengen har tre matcher i rad utan förlust i Norge Eliteserien inför mötet med sjätteplacerade Viking Stavanger i fotboll. Viking Stavanger förlorade sin senaste match med 2–5 mot Ranheim. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.