FK Haugesund

2 oktober kl 18:00 FK Haugesund - Odd 2-2 Läs mer
Nästa match:
8 oktober
Sarpsborg - FK Haugesund kl 19:00

Oavgjort för Haugesund hemma mot Odd

Lagen delade på poängen när Haugesund och gästande Odd möttes i Eliteserien herr i fotboll, på söndagen. Matchen slutade 2-2 (1-1).

Det betyder att Odd gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Gästerna Odd startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Dennis Gjengaar slog till framspelad av Filip Rönningen Jörgensen, redan i 25:e minuten. Direkt efter pausen slog Mads Sande till och kvitterade för Haugesund.

Haugesund gjorde också 2-1 i 47:e minuten när Bilal Njie hittade rätt.

Med sju minuter kvar att spela kvitterade Odd genom Conrad Wallem. 2-2-målet blev matchens sista.

Haugesund har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Odd har tre vinster och två oavgjorda. Det här var Haugesunds sjätte oavgjorda match den här säsongen.

För Odd gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Haugesund är på tionde plats.

Nästa motstånd för Haugesund är Sarpsborg. Lagen möts lördag 8 oktober 19.00. Odd tar sig an Kristiansund hemma söndag 9 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odd på jakt efter ännu en seger – möter Haugesund

Avspark

I kväll möts Haugesund och Odd i Eliteserien herr i fotboll. Odd har tre segrar i rad, 2-0 mot HamKam i senaste matchen, och är sjua i tabellen. Haugesund har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med Odd.

När lagen möttes senast, 16 maj, slutade det med seger för Haugesund med 4-0.

Odd är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Haugesund tog poäng borta mot Bodö/Glimt

Haugesund tog en poäng borta mot starka Bodö/Glimt. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Runar Espejord till framspelad av Brice Wembangomo och gav Bodö/Glimt ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Julius Eskesen träff framspelad av Peter Therkildsen och kvitterade för Haugesund. 1-1-målet blev matchens sista.

Bodö/Glimt har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Bodö/Glimts sjätte oavgjorda match den här säsongen.

För Bodö/Glimt gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Haugesund är på tionde plats.

Lördag 1 oktober 19.00 spelar Bodö/Glimt borta mot Lilleström. Haugesund möter Odd hemma söndag 2 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt möter Haugesund hemma i kväll

Avspark

Match igen för Bodö/Glimt när Haugesund står för motståndet i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Haugesund, 2-1 mot Rosenborg på hemmaplan, Bodö/Glimt blev besegrat av Tromsö.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Bodö/Glimt på bortaplan med 4-1.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Magnus Christensen och Christos Zaferis avgjorde när Haugesund slog Rosenborg

Haugesund tog till slut hem segern mot Rosenborg i matchen på söndagen. Matchen i Eliteserien herr i fotboll slutade 2-1 (1-1). Magnus Christensen stod för Haugesunds avgörande mål efter 55 minuter.

Gästande Rosenborg fick en bra start på matchen. Erlend Reitan slog till, redan i 19:e minuten.

Haugesund kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Christos Zaferis framspelad av Kevin Martin Krygård. Haugesund gjorde också 2-1 i 55:e minuten när Magnus Christensen hittade rätt på pass av Julius Eskesen. Christensen fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Haugesund har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rosenborg har tre vinster och två förluster. Det här var Haugesunds tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Rosenborgs andra uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Haugesund ligger kvar på tionde plats och Rosenborg på fjärde plats i tabellen.

I nästa match, söndag 18 september 19.00, har Haugesund Bodö/Glimt borta, medan Rosenborg spelar hemma mot Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund spelar hemma mot Rosenborg i kväll

Avspark

Haugesund möter Rosenborg på hemmaplan på söndagen i Eliteserien herr. Båda lagen vann senast, Rosenborg med 4-1 mot Viking och Haugesund med 2-1 mot Tromsö.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 3-3.

Rosenborg är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och fem oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mads Sande och Alexander Toft Söderlund matchvinnare hemma mot Tromsö

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Haugesund som vann matchen hemma mot Tromsö i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. 2-1 (1-1) slutade matchen. Mads Sande stod för Haugesunds avgörande mål efter 79 minuter.

Gästande Tromsö tog en tidig ledning. Eric Kitolano slog till på pass av Lasse Nordas, redan i 19:e minuten.

Haugesund kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Alexander Toft Söderlund framspelad av Kevin Martin Krygård. Mads Sande gjorde det matchavgörande målet på pass av Bilal Njie med knappa kvarten kvar. Sande fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

Haugesund har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har tre vinster och två förluster. Det här var Haugesunds andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Tromsös andra uddamålsförlust.

Haugesund ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Tromsö är på åttonde plats.

Söndag 11 september spelar Haugesund hemma mot Rosenborg 21.00 och Tromsö mot Bodö/Glimt hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund spelar hemma mot Tromsö i kväll

Avspark

I kväll spelar Haugesund hemmamatch i Eliteserien herr i fotboll mot Tromsö. Det blev seger i den senaste matchen för Tromsö, 1-0 mot Strömsgodset hemma, Haugesund lyckades inte lika bra och blev besegrat av HamKam.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter tio försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fredrik Sjölstad avgjorde när HamKam sänkte Haugesund

Målet i första halvleken av Fredrik Sjölstad blev matchens enda. HamKam vann med 1-0 (1-0) hemma mot Haugesund i Eliteserien herr i fotboll.

Fredrik Sjölstad stod för HamKams avgörande mål efter 18 minuter.

HamKam har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har tre vinster och två förluster. Det här var HamKams tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Haugesunds sjunde uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Haugesund är på elfte plats.

I nästa match, söndag 4 september 19.00, har HamKam Sarpsborg borta, medan Haugesund spelar hemma mot Tromsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund vill bygga ny svit mot HamKam

Avspark

Haugesunds svit på tre raka segrar tog slut senast mot Molde (0-1). I kväll spelar laget på bortaplan mot HamKam i Eliteserien herr i fotboll. HamKam fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2-2 mot Bodö/Glimt.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 24 34 60
2 Bodö/Glimt 24 29 45
3 Rosenborg 24 18 44
4 Lilleström 24 13 44
5 Vålerenga 24 14 42
6 Odd 24 -8 34
7 Viking 24 2 33
8 Strömsgodset 24 0 32
9 Tromsö 24 -6 31
10 Haugesund 24 -1 30
11 Sarpsborg 24 -3 29
12 Ålesund 24 -12 28
13 HamKam 24 -3 26
14 Sandefjord 24 -19 23
15 Kristiansund 24 -21 17
16 Jerv 24 -37 14

Skytteliga

Alioune Ndour 9
Mads Sande 6
Bilal Njie 5
Alexander Toft Söderlund 4
Christos Zaferis 3
Peter Therkildsen 2
Soren Reese 2
Hillary Gong 1
Julius Eskesen 1
Magnus Christensen 1
Martin Samuelsen 1
Nikolas Walstad 1