FK Haugesund

13 november kl 18:00 Sandefjord - FK Haugesund 2-2 Läs mer

Sandefjord måste kvala efter oavgjort mot Haugesund

Sandefjord tvingas till kvalspel för att hålla sig kvar i Eliteserien herr i fotboll. Det blev klart efter oavgjort, 2-2 (0-2), på hemmaplan mot Haugesund.

Haugesund ledde med 2-0 efter första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Sandefjord in i matchen. Till slut blev det alltså en poäng var till lagen.

Haugesund tog en tidig ledning. Julius Eskesen slog till, redan i 20:e minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 24:e minuten, genom Christos Zafeiris. Reduceringen till 1-2 kom med en minut kvar att spela, när Harmeet Singh gjorde mål för Sandefjord.

Men Sandefjord hann ändå med ett kvitteringsmål. William Kurtovic gjorde det i 90:e minuten. 2-2-målet blev matchens sista.

Sandefjord har en oavgjord och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Sandefjords sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Sandefjord slutar på 14:e plats, och Haugesund på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen när Sandefjord möter Haugesund

Avspark

Sandefjord tar emot Haugesund hemma i sista matchen i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Hemmalaget har fem förluster i rad, senaste mot Molde med 1-2. I den senaste matchen för Haugesund fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Vålerenga.

När lagen möttes senast, 3 april på Haugesund Stadion, slutade det med seger för Sandefjord med 3-1.

Haugesund är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott för Haugesund och Vålerenga

Hemmalaget Haugesund och Vålerenga spelade oavgjort i Eliteserien herr i fotboll, 1-1 (0-0) på söndagen.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Torgeir Börven gav Vålerenga ledningen.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Bruno Leite gjorde mål för Haugesund. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Haugesund har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Vålerenga har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Haugesunds sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Haugesund på tionde plats i tabellen, och Vålerenga är på femte plats.

På söndag 13 november 18.00 spelar Haugesund borta mot Sandefjord, och Vålerenga hemma mot Molde.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när Haugesund möter Vålerenga på Haugesund Stadion

Avspark

Serien går mot sitt slut när niondeplacerade Haugesund möter femteplacerade Vålerenga i kväll. Det är den näst sista omgången i Eliteserien herr i fotboll. Vålerenga bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev lika mot Sarpsborg, 3-3. Haugesund vann senast mot Strömsgodset med 2-1.

Vålerenga vann lagens senaste möte med 2-1.

Vålerenga har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bilal Njie och Sören Reese heta när Haugesund slog Strömsgodset

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Haugesund, som vann borta mot Strömsgodset med 2-1 (1-1) i Eliteserien herr i fotboll på lördagen. Segermålet för Haugesund stod Bilal Njie för efter 49 minuter.

Haugesund fick en bra start på matchen. Sören Reese gjorde målet, redan i 25:e minuten. Direkt efter pausen nätade Thomas Grogaard och kvitterade för Strömsgodset.

I 49:e minuten slog Bilal Njie till, och gav Haugesund ledningen. 1-2-målet blev matchens sista.

Strömsgodset har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Strömsgodsets sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Haugesunds femte uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är Strömsgodset på tolfte plats i tabellen, och Haugesund är på nionde plats.

På söndag 6 november 18.00 spelar Strömsgodset borta mot Odd, och Haugesund hemma mot Vålerenga.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Strömsgodset jagar nya poäng mot Haugesund

Avspark

I kväll möter Strömsgodset Haugesund på hemmaplan i Eliteserien herr i fotboll. Strömsgodset spelade lika mot HamKam, 1-1, senast och bröt sin dystra svit på tre raka förluster. Det blev förlust för Haugesund mot Lilleström senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Strömsgodset, med 1-0.

Haugesund är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Thomas Lehne Olsen matchhjälte för Lilleström mot Haugesund

Lilleström vann med 1-0 (1-0) borta mot Haugesund i Eliteserien herr i fotboll. Matchens enda mål kom i första halvleken genom Thomas Lehne Olsen.

Thomas Lehne Olsen stod för Lilleströms avgörande mål efter 28 minuter.

Haugesund har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har två vinster och tre förluster. Det här var Haugesunds åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Lilleströms sjätte uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Haugesund på tolfte plats i tabellen, och Lilleström är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Haugesund är Strömsgodset. Lagen möts lördag 29 oktober 19.00. Lilleström tar sig an Odd hemma söndag 30 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Haugesund att ta sig an Lilleström på hemmaplan

Avspark

Haugesund möter Lilleström hemma i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Haugesund vann sin senaste match med 1-0 mot Kristiansund, Lilleström blev besegrat av Molde.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Lilleström på hemmaplan med 1-0.

Lilleström har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit sex segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Julius Eskesen avgjorde när Haugesund sänkte Kristiansund

Målet i första halvleken av Julius Eskesen blev matchens enda. Haugesund vann med 1-0 (1-0) borta mot Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll.

Segermålet för Haugesund stod Julius Eskesen för efter tolv minuter.

Kristiansund har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Kristiansunds åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Haugesunds fjärde uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Kristiansund på 15:e plats i tabellen, och Haugesund är på tionde plats.

I nästa match, söndag 23 oktober 18.00, har Kristiansund Bodö/Glimt borta, medan Haugesund spelar hemma mot Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund jagar ett trendbrott på hemmaplan mot Haugesund

Avspark

Kristiansund har inte vunnit på tre raka matcher i Eliteserien herr inför kvällens möte hemma mot elfteplacerade Haugesund i fotboll. Bortalaget har också tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Haugesund på hemmaplan med 2-0.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 30 46 78
2 Bodö/Glimt 30 45 60
3 Rosenborg 30 25 56
4 Lilleström 30 15 53
5 Odd 30 -2 45
6 Vålerenga 30 3 44
7 Tromsö 30 -3 43
8 Ålesund 31 -12 42
9 Sarpsborg 30 3 41
10 Haugesund 30 -4 38
11 Viking 30 -6 35
12 Strömsgodset 30 -11 33
13 HamKam 30 -10 31
14 Sandefjord 30 -26 24
15 Kristiansund 30 -23 23
16 Jerv 31 -40 20

Skytteliga

Alioune Ndour 9
Bilal Njie 6
Mads Sande 6
Alexander Toft Söderlund 4
Christos Zaferis 3
Julius Eskesen 3
Sören Reese 3
Peter Therkildsen 2
Bruno Leite 1
Christos Zafeiris 1
Hillary Gong 1
Magnus Christensen 1
Martin Samuelsen 1
Nikolas Walstad 1