Randers FC

3 oktober kl 20:00 FC Nordsjälland - Randers FC 3-1 Läs mer
Nästa match:
10 oktober
AC Horsens - Ålborg kl 20:00

Nordsjälland ny serieledare efter seger i toppmötet med Randers

Nordsjälland tog över serieledningen i Danmark Superligaen herr i fotboll efter seger på hemmaplan i toppmötet mot Randers på måndagen. Randers petades därmed ner på andra plats i tabellen. Matchen slutade 3-1 (2-0).

Randers hade inför matchen tio matcher i rad utan förlust.

Nordsjälland började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Ernest Nuamah till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Andreas Schjelderup framspelad av Oliver Villadsen, i åttonde minuten. Andreas Schjelderup, åter igen, ökade Nordsjällands ledning med knappa kvarten kvar.

Reduceringen till 3-1 kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Edgar Babayan gjorde mål för Randers. Fler mål än så blev det inte för Randers.

Nordsjälland har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna.

I nästa omgång har Nordsjälland FC Köpenhamn borta på Parken, lördag 8 oktober 20.00. Randers spelar hemma mot Bröndby söndag 9 oktober 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Matchdags igen när Nordsjälland möter Randers

Avspark

Matchledigheten är över och Randers gästar i kväll Nordsjälland på Right to Dream Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Randers har en svit på tio matcher utan förlust inför mötet med andraplacerade Nordsjälland. Nordsjälland blev utan poäng i senaste matchen, mot Horsens.

Randers vann ett av mötena med Nordsjälland i fjol, medan den andra matchen slutade oavgjort.

Randers är obesegrade på bortaplan, efter två segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers besegrade Silkeborg och toppar nu tabellen

Segern mot Silkeborg på hemmaplan innebär att Randers nu är serieledare i Danmark Superligaen herr i fotboll, två poäng före Nordsjälland. Randers vann med 3-2 (1-1). Silkeborg ligger på fjärde plats i tabellen.

Segern var Randers sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Randers tog en tidig ledning. Marvin Egho gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Silkeborg kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Oliver Sonne på pass av Kasper Kusk. 2-1 kom i 80:e minuten genom ett självmål.

Först med åtta minuter kvar att spela ökade Randers ledningen genom Simon Graves på pass av Simon Graves.

Reduceringen till 3-2 kom i 90:e minuten, när Sören Tengstedt gjorde mål för Silkeborg framspelad av Mads Kaalund. Fler mål än så blev det inte för Silkeborg.

Randers har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har två vinster och tre förluster. Det här var Randers fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Silkeborgs tredje uddamålsförlust.

Randers tar sig an Nordsjälland i nästa match borta måndag 3 oktober 20.00. Silkeborg möter Horsens hemma söndag 2 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers vill bygga ny svit mot Silkeborg

Avspark

Randers möter Silkeborg i Danmark Superligaen herr i fotboll i dag. Den fina sviten på fem raka segrar tog slut senast mot Bröndby. Det blev seger i den senaste matchen för Silkeborg, 1-0 mot Århus på hemmaplan.

I fjol slutade mötena mellan lagen med en seger var.

Silkeborg har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar på fem försök hittills den här säsongen, mot Midtjylland och Nordsjälland.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar i Danmark Superligaen herr tog vinstsviten slut för Randers

Matchen mellan hemmalaget Bröndby och gästande Randers slutade 2-2 (1-1). Därmed tog Randers svit med fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll slut på söndagen.

Bröndby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Ohi Omoijuanfo till på pass av Nicolai Vallys. Direkt efter pausen slog Hugo Andersson till och kvitterade för Randers.

Först med sju minuter kvar att spela tog Bröndby ledningen genom Nicolai Vallys framspelad av Daniel Wass.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Björn Kopplin gjorde mål för Randers. 2-2-målet blev matchens sista.

Bröndby har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Randers har fyra vinster och en oavgjord.

I tabellen innebär det här att Bröndby nu ligger på nionde plats. Randers är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 18 september. Då möter Bröndby Viborg 17.00. Randers tar sig an Silkeborg hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers vill förlänga fina segersviten mot Bröndby

Avspark

I kväll möts Bröndby och Randers på Bröndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll. Segern mot Lyngby med 2-0 senast gör att Randers har fem segrar i rad och ligger tvåa i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Bröndby, 2-0 mot Horsens hemma.

Förra säsongen vann Bröndby ett av mötena lagen emellan, medan det andra slutade oavgjort.

Randers är obesegrade på bortaplan, efter två segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem raka segrar för Randers – efter 2-0 mot Lyngby

Randers och Lyngby har två helt olika formkurvor. Randers vann söndagens möte på Lyngby Stadion och har därmed fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll. Hemmalaget Lyngby däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 0-2 (0-0).

Resultatet betyder också att Randers har hållit nollan i tre matcher i rad.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Tosin Kehinde till på pass av Björn Kopplin och gav Randers ledningen.

0-2-målet kom i 90:e minuten, när Edgar Babayan gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

I nästa match, söndag 11 september, har Lyngby Ålborg borta på Ålborg Portland Park 15.00, medan Randers spelar borta mot Bröndby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers möter Lyngby och jagar fjärde raka segern

Avspark

I dag möter Randers Lyngby på bortaplan på Lyngby Stadion i Danmark Superligaen herr i fotboll. Fyra raka segrar, den senaste mot Ålborg med 1-0, gör att Randers är nu på andra plats i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Viborg med 1-2.

Randers är obesegrade på bortaplan, efter en seger och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Filip Bundgaard Kristensen matchhjälte för Randers hemma mot Ålborg

Matchens enda mål kom i första halvleken genom Filip Bundgaard Kristensen när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (1-0) mot Ålborg på hemmaplan.

Filip Bundgaard Kristensen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter tre minuter.

I och med detta har Randers fyra raka segrar.

Randers har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Randers tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Randers nu ligger på andra plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

Söndag 4 september spelar Randers borta mot Lyngby 15.00 och Ålborg mot Midtjylland borta 19.00 på MCH Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers har tre raka segrar inför matchen mot Ålborg

Avspark

I dag möts Randers och Ålborg på Cepheus Park Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll. Randers har tre segrar i rad, senast med 1-0 mot Viborg, och är nu på fjärde plats. Ålborg vann senast mot Bröndby med 2-1.

Fjolårets två möten slutade båda oavgjort.

Randers är dock obesegrade på hemmaplan, efter två segrar och en oavgjord matchTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 11 8 23
2 Randers 11 6 22
3 Viborg 11 4 20
4 Silkeborg 11 5 19
5 Århus 11 3 16
6 FC Köpenhamn 11 1 15
7 Midtjylland 11 1 14
8 Horsens 11 -2 14
9 Odense 11 -5 14
10 Bröndby 11 -5 12
11 Ålborg 11 -5 10
12 Lyngby 11 -11 4

Skytteliga

Marvin Egho 4
Filip Bundgaard Kristensen 3
Edgar Babayan 2
Hugo Andersson 2
Adam Andersson 1
Frederik Lauenborg 1
Simon Graves 1
Tosin Kehinde 1
Björn Kopplin 1