IFK Göteborg

11 november kl 16:00 Örebro SK - IFK Göteborg 1-3 Läs mer

IFK Göteborg segrare borta mot Örebro - Benjamin Nygren matchvinnare

IFK Göteborg besegrade Örebro på bortaplan i söndagens match i Allsvenskan. 1–3 (0–1) slutade matchen. Målgörare för IFK Göteborg var Benjamin Nygren 2 och Giorgi Kharaishvili. Örebros enda mål var ett självmål. Det här betyder att Örebro slutar på nionde plats, och IFK Göteborg på elfte plats när serien nu summeras.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången när Örebro möter trettondeplacerade IFK Göteborg

Avspark

I dag möter Örebro IFK Göteborg på hemmaplan i sista omgången i Allsvenskan. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Malmö med 0–3. Hemmalaget har fem matcher i rad utan seger. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för IFK Göteborg, med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö avgjorde mot IFK Göteborg efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Malmö som avgjorde matchen mot IFK Göteborg. Söndagens match i Allsvenskan slutade 0–3. Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Malmö. Markus Rosenberg, Sören Rieks och Romain Gall blev målskyttar för Malmö i bortasegern. Med en omgång kvar är IFK Göteborg på 13:e plats i tabellen, medan Malmö är på fjärde plats. I nästa match möter IFK Göteborg Örebro borta och Malmö möter Elfsborg hemma. Båda matcherna spelas söndag 11 november 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IFK Göteborg mot Malmö på Gamla Ullevi i näst sista omgången

Avspark

Allsvenskan är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för 13:eplacerade IFK Göteborg väntar ett möte med femteplacerade Malmö som gästar Gamla Ullevi i dag. Malmö har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med trettondeplacerade IFK Göteborg. IFK Göteborg blev utan poäng i senaste matchen, mot Djurgården. När lagen möttes senast, 7 maj på Stadion, slutade det med seger för IFK Göteborg med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården äntligen segrare igen efter vinst mot IFK Göteborg

Efter fem matcher utan seger i Allsvenskan i fotboll kunde Djurgården till slut ta tre poäng igen. Laget vann på hemmaplan mot IFK Göteborg, med 2–0 (2–0). Djurgården tog ett tidigt grepp om matchen och båda målen i 2–0-segern gjordes alltså under första halvlek. Aliou Badji blev tvåmålskytt för Djurgården. Med två omgångar kvar är Djurgården på åttonde plats i tabellen, och IFK Göteborg är på 13:e plats. I nästa omgång har Djurgården Dalkurd borta på Gavlevallen, måndag 5 november 20.00. IFK Göteborg spelar hemma mot Malmö söndag 4 november 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården vill bryta tunga trenden hemma mot IFK Göteborg

Avspark

Djurgården har fem matcher i rad utan seger i Allsvenskan inför kvällens match på hemmaplan mot trettondeplacerade IFK Göteborg. IFK Göteborg förlorade sin senaste match med 1–2 mot GIF Sundsvall. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Djurgården på bortaplan, 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för GIF Sundsvall mot IFK Göteborg i spännande match

GIF Sundsvall tog greppet om bortamatchen mot IFK Göteborg i Allsvenskan i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av IFK Göteborg räckte laget inte ända fram, och GIF Sundsvall vann med 2–1. IFK Göteborgs mål gjorde av Giorgi Kharaishvili, medan Linus Hallenius gjorde båda målen för bortalaget. Med tre omgångar kvar är IFK Göteborg på tolfte plats i tabellen, och GIF Sundsvall är på sjunde plats. IFK Göteborg möter Djurgården i nästa match borta onsdag 31 oktober 20.00. GIF Sundsvall möter samma dag Hammarby hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för IFK Göteborg att ta sig an GIF Sundsvall på hemmaplan

Avspark

IFK Göteborg spelar hemma mot GIF Sundsvall i kväll i Allsvenskan. Det blev seger i den senaste matchen för IFK Göteborg, 2–0 mot Brommapojkarna på bortaplan, GIF Sundsvall blev utan poäng i mötet med Elfsborg. Senast lagen möttes slutade det med seger för GIF Sundsvall på hemmaplan med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2–0 mot Brommapojkarna gjorde IFK Göteborg till segrare igen

Spelarna i IFK Göteborg fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2–0 (1–0) borta mot Brommapojkarna. Segern var den första efter sju matcher i rad utan seger i Allsvenskan i fotboll. Det betydde femte matchen i rad utan seger för Brommapojkarna. Segern säkrades av IFK Göteborgs målskyttar, Victor Wernersson och Sebastian Ohlsson, som gjorde ett mål var. Med fyra omgångar kvar är Brommapojkarna på 15:e plats i tabellen, medan IFK Göteborg är på tolfte plats. Söndag 28 oktober 18.30 spelar Brommapojkarna borta mot Sirius. IFK Göteborg möter GIF Sundsvall hemma på Gamla Ullevi fredag 26 oktober 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Brommapojkarna möter IFK Göteborg

Avspark

Uppehållet är över och i kväll gästar IFK Göteborg Brommapojkarna på Grimsta IP i Allsvenskan. IFK Göteborg bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev lika mot Trelleborg, 2–2. Hemmalaget har fyra matcher i rad utan seger. Senast lagen möttes slutade det med seger för IFK Göteborg på hemmaplan med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 AIK 30 34 67
2 Norrköping 30 24 65
3 Malmö 30 28 58
4 Hammarby 30 21 58
5 Häcken 30 31 53
6 Östersund 30 12 49
7 Djurgården 30 9 48
8 Sundsvall 30 12 44
9 Örebro 30 -6 35
10 Kalmar 30 -8 34
11 Göteborg 30 -15 31
12 Elfsborg 30 -12 30
13 Sirius 30 -24 30
14 Brommapojkarna 30 -39 26
15 Dalkurd 30 -27 24
16 Trelleborg 30 -40 15

Skytteliga

Giorgi Kharaishvili 9
Elias Már Omarsson 8
Sebastian Ohlsson 3
Vajebah Sakor 3
Benjamin Nygren 2
Mikkel Diskerud 2
Robin Söder 2
Victor Wernersson 2
Amin Affane 1
August Erlingmark 1
Emil Salomonsson 1
Gustav Engvall 1
Patrik Karlsson Lagemyr 1
Sargon Abraham 1
Tobias Hysén 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.