IFK Norrköping

Norrköpings Christoffer Nyman och Jordan Larsson sänkte GIF Sundsvall

Norrköping vann hemma mot GIF Sundsvall i Allsvenskan i fotboll med 2–0 (2–0). Christoffer Nyman och Jordan Larsson gjorde ett mål var för Norrköping. I och med detta har GIF Sundsvall fyra förluster i rad. För Norrköping gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan GIF Sundsvall är på 14:e plats. Måndag 27 maj 20.00 spelar Norrköping borta mot Hammarby. GIF Sundsvall möter AIK hemma på NP3 Arena fredag 24 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga GIF Sundsvall på segerjakt mot Norrköping borta

Avspark

GIF Sundsvall jagar en seger när laget möter niondeplacerade Norrköping borta på Östgötaporten. Inför kvällens match har bortalaget tre matcher i rad utan seger i Allsvenskan i fotboll. Norrköping vann sin senaste match med 2–1 mot Örebro. Norrköping vann ett av mötena med GIF Sundsvall i fjol, medan den andra matchen slutade oavgjort.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jordan Larsson och Alexander Fransson avgjorde när Norrköping slog Örebro

Norrköping tog till slut hem segern mot Örebro i matchen på Behrn Arena på torsdagen. Matchen i Allsvenskan i fotboll slutade 1–2 (0–1). Norrköpings målskyttar var Jordan Larsson och Alexander Fransson, medan Carlos Strandberg gjorde målet för Örebro. Norrköpings nya tabellposition är nionde plats, medan Örebro är på 13:e plats. I nästa match, måndag 20 maj 20.00, har Örebro Östersunds FK borta på Jämtkraft Arena, medan Norrköping spelar hemma mot GIF Sundsvall.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Norrköping på segerjakt mot Örebro borta

Avspark

Norrköping jagar en seger när laget möter trettondeplacerade Örebro borta på Behrn Arena. Inför kvällens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i Allsvenskan i fotboll. Örebro vann sin senaste match med 2–1 mot GIF Sundsvall. Fjolårets två möten slutade med en seger för Norrköping och en oavgjord match.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Giorgi Kharaishvili och Patrik Karlsson Lagemyr avgjorde när IFK Göteborg slog Norrköping

IFK Göteborg tog till slut hem segern mot Norrköping i matchen på Östgötaporten på måndagen. Matchen i Allsvenskan i fotboll slutade 1–2 (1–1). Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Norrköping. Giorgi Kharaishvili och Patrik Karlsson Lagemyr gjorde målen för IFK Göteborg, medan Lars Gerson nätade för Norrköping. I tabellen innebär det här att IFK Göteborg nu ligger på andra plats. Norrköping är på elfte plats. I nästa match möter Norrköping Örebro borta och IFK Göteborg möter Malmö hemma. Båda matcherna spelas torsdag 16 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka IFK Göteborg vill förlänga sviten - möter Norrköping borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Norrköping som tar emot IFK Göteborg hemma på Östgötaporten. IFK Göteborg har fyra matcher i rad utan förlust i Allsvenskan inför mötet med elfteplacerade Norrköping i fotboll. Norrköping har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade IFK Göteborg. När lagen möttes förra säsongen vann Norrköping båda matcherna.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst mellan Elfsborg och Norrköping på Borås Arena

Varken hemmalaget Elfsborg eller bortalaget Norrköping lyckades spräcka nollan i måndagens match i Allsvenskan i fotboll. Matchen slutade 0-0. Det betyder att Norrköping gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd. För Elfsborg gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Norrköping är på tionde plats. Nästa motstånd för Elfsborg är Malmö. Lagen möts söndag 12 maj 18.30 på Stadion. Norrköping tar sig an IFK Göteborg hemma måndag 13 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Norrköping vill förlänga sviten - möter Elfsborg borta

Avspark

I kväll möter Norrköping Elfsborg på bortaplan på Borås Arena. Norrköping har en svit på fem matcher utan förlust i Allsvenskan inför mötet med sjätteplacerade Elfsborg i fotboll. Elfsborg har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med elfteplacerade Norrköping. Förra säsongen gick Norrköping segrande ur båda mötena lagen emellan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norrköping och Malmö delade på poängen efter 1–1

Det blev delad pott när Norrköping tog emot Malmö i Allsvenskan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (1–1). Målgörare för Norrköping var Christoffer Nyman, medan målet för Malmö gjordes av Guillermo Molins. Malmös nya tabellposition är andra plats, medan Norrköping är på tionde plats. Norrköping tar sig an Elfsborg i nästa match borta måndag 6 maj 20.00. Malmö möter Falkenberg borta söndag 5 maj 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö med tre segrar i rad möter Norrköping

Avspark

I kväll är det dags för match för Malmö som gästar Norrköping på Östgötaporten i Allsvenskan i fotboll. Malmö har tre segrar i rad, senast med 4–1 mot Hammarby, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Norrköping har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med Malmö. När lagen möttes förra säsongen tog lagen en seger var.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 AIK 30 34 67
2 Norrköping 30 24 65
3 Malmö 30 28 58
4 Hammarby 30 21 58
5 Häcken 30 31 53
6 Östersund 30 12 49
7 Djurgården 30 9 48
8 Sundsvall 30 12 44
9 Örebro 30 -6 35
10 Kalmar 30 -8 34
11 Göteborg 30 -15 31
12 Elfsborg 30 -12 30
13 Sirius 30 -24 30
14 Brommapojkarna 30 -39 26
15 Dalkurd 30 -27 24
16 Trelleborg 30 -40 15
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.