Östersunds FK

Örebro vann borta mot Östersunds FK

Det blev Örebro som vann matchen borta mot Östersunds FK mötet i Allsvenskan i fotboll på måndagen. 1–3 (0–2) slutade matchen. Det var Östersunds FK:s fjärde match i rad utan seger. Målgörare för Örebro var Johan Bertilsson, Carlos Strandberg och Jake Larsson, medan Östersunds FK:s enda mål gjordes av Dino Islamovic. Det här betyder att Östersunds FK nu ligger på nionde plats i tabellen, och Örebro är på elfte plats. Östersunds FK tar sig an Djurgården i nästa match borta söndag 26 maj 16.00. Örebro möter Sirius hemma måndag 27 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segertåget fortsätter för Hammarby - men svit bröts för Östersunds FK

En svit förlängdes och en bröts när andraplacerade Hammarby tog emot sjätteplacerade Östersunds FK hemma i Allsvenskan i fotboll. Hammarby vann nämligen och har nu fyra raka segrar, medan Östersunds FK nu förlorade efter fem matcher i rad med poäng. Matchen slutade 4–0 (3–0). Därmed har Hammarby vunnit fyra matcher i rad på hemmaplan. För Hammarby var det Jeppe Andersen, Vidar Örn Kjartansson, Nikola Djurdjic och Muamer Tankovic som blev målskyttar och fixade segern. Hammarby ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Östersunds FK är på sjätte plats. Nästa motstånd för Hammarby är IFK Göteborg. Östersunds FK tar sig an Örebro hemma. Båda matcherna spelas måndag 20 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby vill förlänga fina segersviten mot Östersunds FK

Avspark

I kväll möts Hammarby och Östersunds FK på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Hammarby har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot Sirius med 2–0, och ligger nu fyra i tabellen. Östersunds FK har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med Hammarby. Förra säsongen vann Östersunds FK ett av mötena lagen emellan, medan det andra slutade oavgjort.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott för Östersunds FK och Häcken

Hemmalaget Östersunds FK och Häcken spelade oavgjort i Allsvenskan i fotboll, 1–1 (1–1) på lördagen. Målgörare för hemmalaget var Thomas Isherwood, och för bortalaget Alexander Jeremejeff. Det här betyder att Östersunds FK nu ligger på femte plats i tabellen, och Häcken är på första plats. Tisdag 14 maj 20.00 spelar Östersunds FK borta mot Hammarby. Häcken möter Kalmar hemma på Bravida Arena onsdag 15 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK möter Häcken hemma på Jämtkraft Arena i dag

Avspark

Östersunds FK spelar hemma på Jämtkraft Arena mot Häcken i Allsvenskan i fotboll i dag. Östersunds FK har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Häcken. Det blev seger i den senaste matchen för Häcken, 1–0 mot GIF Sundsvall hemma. De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fidan Aliti poängräddare för Kalmar mot Östersunds FK

Östersunds FK:s Dino Islamovic gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Kalmar i Allsvenskan. I andra halvlek jobbade sig Kalmar in i matchen, och kvitterade genom Fidan Aliti. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1. Det betyder att Kalmar gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd. För Kalmar gör resultatet att laget nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Östersunds FK är på fjärde plats. I nästa match, lördag 11 maj, har Kalmar Helsingborg hemma på Guldfågeln Arena 17.00, medan Östersunds FK spelar hemma mot Häcken 14.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Östersunds FK vill förlänga sviten - möter Kalmar borta

Avspark

I dag är det dags för match för Kalmar som tar emot Östersunds FK hemma på Guldfågeln Arena. Östersunds FK har en svit på tre matcher utan förlust i Allsvenskan inför mötet med elfteplacerade Kalmar i fotboll. Kalmar har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade Östersunds FK. Förra säsongen vann Östersunds FK ett av mötena lagen emellan, medan det andra slutade oavgjort.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK klart bättre än Helsingborg på Jämtkraft Arena

Redan i första halvlek tog Östersunds FK greppet om hemmamatchen mot Helsingborg på måndagen. Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i Allsvenskan i fotboll slutade 3–0. Målskyttarna som fixade segern för Östersunds FK var Jamie Hopcutt, Dino Islamovic och Isak Ssewankambo. För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Helsingborg är på 13:e plats. Söndag 5 maj 16.00 spelar Östersunds FK borta mot Kalmar. Helsingborg möter Djurgården hemma på Olympia måndag 6 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK möter Helsingborg hemma på Jämtkraft Arena i kväll

Avspark

Match igen för Östersunds FK när Helsingborg gästar Jämtkraft Arena i Allsvenskan i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Östersunds FK, 1–0 mot AFC Eskilstuna på bortaplan, medan Helsingborg spelade lika, 1–1, mot GIF Sundsvall senast. Helsingborg är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 AIK 30 34 67
2 Norrköping 30 24 65
3 Malmö 30 28 58
4 Hammarby 30 21 58
5 Häcken 30 31 53
6 Östersund 30 12 49
7 Djurgården 30 9 48
8 Sundsvall 30 12 44
9 Örebro 30 -6 35
10 Kalmar 30 -8 34
11 Göteborg 30 -15 31
12 Elfsborg 30 -12 30
13 Sirius 30 -24 30
14 Brommapojkarna 30 -39 26
15 Dalkurd 30 -27 24
16 Trelleborg 30 -40 15
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.