Winnipeg Jets

Seger för Dallas borta mot Winnipeg

Bortalaget Dallas tog hem de två poängen efter seger mot Winnipeg i NHL i ishockey. 2–5 (0-0, 0-3, 2-2) slutade matchen på tisdagen. Därmed har Dallas fem raka segrar på bortaplan. Tyler Seguin och Radek Faksa gjorde två mål var för Dallas. Esa Lindell gjorde också ett mål för Dallas, målen för Winnipeg gjordes av Patrik Laine och Kyle Connor. Det här betyder att Winnipeg är kvar i serieledning, och Dallas stannar på fjärde plats, i tabellen. I nästa omgång har Winnipeg NY Islanders hemma, fredag 29 mars 02.00. Dallas spelar borta mot Calgary torsdag 28 mars 03.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Winnipeg vann toppmötet mot Nashville med 5–0

Winnipeg tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Nashville hemma i NHL i ishockey på söndagen med 5–0 (0-0, 3-0, 2-0). En viktig seger i toppen av tabellen. Kyle Connor gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Kevin Hayes och Andrew Copp. Nästa motstånd för Winnipeg är Dallas. Nashville tar sig an Minnesota borta. Båda matcherna spelas tisdag 26 mars 02.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Anaheim kunde inte stoppa formstarka Winnipeg

Anaheim och Winnipeg möttes på torsdagen. Winnipeg hade tre vinster i rad i NHL i ishockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 0–3 (0-1, 0-0, 0-2). För Winnipeg var det Nikolaj Ehlers, Kyle Connor och Mark Scheifele som blev målskyttar och fixade segern. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Anaheim på sjunde plats och Winnipeg i serieledning. Nästa motstånd för Anaheim är San Jose. Lagen möts lördag 23 mars 04.00. Winnipeg tar sig an Vegas borta fredag 22 mars 04.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Winnipeg vann borta mot Los Angeles

En jämn match slutade till slut med seger för Winnipeg som vann matchen borta mot Los Angeles i NHL i ishockey på tisdagen. 2–3 (1-2, 1-1, 0-0) slutade matchen. Målskyttarna som fixade segern för Winnipeg var Tyler Myers, Kyle Connor och Kevin Hayes, medan målen för Los Angeles gjordes av Dustin Brown och Sean Walker. Resultatet innebär att Los Angeles ligger kvar på åttonde och sista plats och Winnipeg toppar tabellen. Fredag 22 mars 04.30 spelar Los Angeles hemma mot San Jose. Winnipeg möter Anaheim borta torsdag 21 mars 04.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.