Stark seger för Bars Kazan i toppmatchen mot Omsk

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på fredagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Bars Kazan, som besegrade Omsk med 3-2.

Resultatet innebär att Bars Kazan ligger kvar på tredje plats och Omsk på tredje plats i tabellen.

Tisdag 26 oktober 17.00 spelar Bars Kazan borta mot Jekaterinburg. Omsk möter St Petersburg hemma måndag 25 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dynamo Moskva avgjorde i förlängningen mot Bars Kazan

Matchen mellan hemmalaget Bars Kazan och gästande Dynamo Moskva i KHL i ishockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Bars Kazan på tredje plats och Dynamo Moskva sist, på sjätte plats.

I nästa match möter Bars Kazan Omsk hemma på fredag 22 oktober 19.00. Dynamo Moskva möter Nizjnekamsk torsdag 21 oktober 19.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bars Kazan tog bonuspoängen hemma mot Amur

Matchen i KHL i ishockey mellan hemmalaget Bars Kazan och gästande Amur var oavgjord vid full tid, 2-2. Först i förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 1-0).

Målgörarna för Bars Kazan var Steven Kampfer och Kirill Panyukov. Roman Lyubimov och Ivan Nikolishin gjorde Amurs mål.

Resultatet innebär att Bars Kazan ligger kvar på tredje plats och Amur på fjärde plats i tabellen.

Bars Kazan tar sig an Dynamo Moskva i nästa match hemma tisdag 19 oktober 19.30. Amur möter samma dag 19.00 Nizjnekamsk borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Magnitogorsk i toppmatchen mot Bars Kazan

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på torsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Magnitogorsk, som besegrade Bars Kazan med 2-1.

Det här innebär att Magnitogorsk nu har 14 segrar i följd.

Resultatet innebär att Magnitogorsk fortsätter toppa tabellen och Bars Kazan ligger på tredje plats i tabellen.

Söndag 17 oktober möter Magnitogorsk Ufa hemma 15.00 och Bars Kazan möter Amur hemma 17.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Magnitogorsk möter Bars Kazan och jagar 13:e raka segern

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Magnitogorsk som tar emot Bars Kazan i KHL i ishockey. Magnitogorsk har inför matchen 13 raka segrar, den senaste mot Sotji med 3-1, och ligger nu etta i tabellen. Bars Kazan vann sin senaste match med 3-2 mot Ufa.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Magnitogorsk, med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.