Seger för Astana i tidiga seriefinalen mot St Petersburg

Astana tog en tung seger på bortaplan mot St Petersburg i toppmötet mellan ettan och tvåan i KHL i hockey på söndagen. Matchen slutade 3-4 efter straffar.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, St Petersburg på andra plats och Astana i serieledning.

Tisdag 19 oktober spelar St Petersburg hemma mot Jokerit 19.30 och Astana mot Dinamo Minsk borta 19.10.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Traktor Tjeljabinsk hoppas på ännu en seger i mötet med Astana

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Traktor Tjeljabinsk som tar emot Astana i KHL i hockey. Traktor Tjeljabinsk har inför matchen sju segrar i rad, den senaste mot Sotji med 4-2, och ligger nu tvåa i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Astana, 2-1 mot Kunlun på bortaplan.

De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Astana ny serieledare efter seger mot Kunlun

Astana slog Kunlun med 2-1 efter straffar på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i KHL i hockey efter 17 spelade matcher, på samma poäng som Ufa. Ufa har dessutom en match mer spelad. Kunlun ligger på sjätte plats i tabellen.

I nästa match, söndag 17 oktober, har Kunlun Jaroslavl borta 17.00, medan Astana spelar borta mot Traktor Tjeljabinsk 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Omsk i toppmatchen mot Astana

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på onsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Omsk, som besegrade Astana med 4-1.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Omsk ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Astana på andra plats.

Det var hemmaseger nummer fyra i rad för Omsk.

Lördag 16 oktober 17.00 spelar Omsk hemma mot Novosibirsk. Astana möter Traktor Tjeljabinsk borta söndag 17 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Bars Kazan i toppmötet med Astana

Bars Kazan tog en tung seger på bortaplan mot Astana i toppmötet i KHL i ishockey på söndagen. Matchen slutade 3-6 (1-2, 1-4, 1-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Astana är i fortsatt serieledning, och Bars Kazan på tredje plats.

Dmitry Kagarlitskiy gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Kristian Khenkel, Nikolai Kovalenko, Kirill Panyukov och Danis Zaripov.

Nästa motstånd för Astana är St Petersburg. Lagen möts onsdag 13 oktober 19.30. Bars Kazan tar sig an Ufa borta tisdag 12 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.