Seger för Dinamo Riga efter avgörande i förlängningen mot Novgorod

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Dinamo Riga avgöra den jämna matchen borta mot Novgorod i KHL i hockey. Slutresultatet blev 3-4.

Det här betyder att Novgorod ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Dinamo Riga sist, på sjätte plats.

I nästa match, måndag 3 januari, har Novgorod Nizjnekamsk borta 16.00, medan Dinamo Riga spelar borta mot Astana 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Omsk efter avgörande i förlängningen mot Dinamo Riga

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Omsk avgöra den jämna matchen borta mot Dinamo Riga i KHL i ishockey. Slutresultatet blev 3-4.

I och med detta har Omsk fyra raka segrar.

Omsks nya tabellposition är andra plats, medan Dinamo Riga är på sjätte och sista plats.

Torsdag 30 december möter Dinamo Riga Novgorod borta 18.00 och Omsk möter Traktor Tjeljabinsk hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Dinamo Riga jagar nya poäng mot Kunlun

Nedsläpp

I kväll är det dags för Dinamo Riga att ta sig an Kunlun i KHL i ishockey. Dinamo Rigas tunga förslustsvit, fem matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev vinst mot Vityaz, 3-2. Bortalaget har åtta förluster i rad, senaste mot Dinamo Minsk med 4-6.

När lagen möttes senast, 6 september, slutade det med seger för Dinamo Riga med 6-5.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.