Magnitogorsk stärkta av tre raka segrar inför mötet med Traktor Tjeljabinsk

Nedsläpp

I kväll möts Magnitogorsk och Traktor Tjeljabinsk i KHL i ishockey. Hemmalaget Magnitogorsk har tre raka segrar, senast med 3-2 mot Sotji, och är etta i serien. Traktor Tjeljabinsk fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Novosibirsk senast.

När lagen möttes förra säsongen vann Traktor Tjeljabinsk tre matcher och Magnitogorsk en.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stabil seger för Novosibirsk – höll nollan mot Traktor Tjeljabinsk

Novosibirsk vann på hemmaplan mot Traktor Tjeljabinsk i KHL i hockey. Laget gjorde en stark insats, och såg dessutom till att hålla nollan bakåt. Matchen slutade 2-0.

Därmed har Novosibirsk fyra raka segrar på hemmaplan.

Resultatet innebär att Novosibirsk ligger kvar på femte plats och Traktor Tjeljabinsk på andra plats i tabellen.

Tisdag 26 oktober spelar Novosibirsk hemma mot Astana 15.30 och Traktor Tjeljabinsk mot Magnitogorsk borta 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Novosibirsk jagar nya poäng mot Traktor Tjeljabinsk

Nedsläpp

Novosibirsk spelar på hemmaplan mot Traktor Tjeljabinsk i dag i KHL i ishockey. Novosibirsk som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 3-2 mot Dinamo Minsk. Det blev seger i den senaste matchen för Traktor Tjeljabinsk, 4-3 mot Jekaterinburg på hemmaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Traktor Tjeljabinsk, med 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffseger för Traktor Tjeljabinsk hemma mot Jekaterinburg

Traktor Tjeljabinsk vann en riktigt jämn match mot Jekaterinburg i KHL i ishockey. Avgörandet kom först i straffläggningen där Traktor Tjeljabinsk var starkare och vann med 4-3.

Resultatet innebär att Traktor Tjeljabinsk ligger kvar på andra plats och Jekaterinburg på fjärde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Traktor Tjeljabinsk är Novosibirsk. Lagen möts söndag 24 oktober 13.30. Jekaterinburg tar sig an Bars Kazan hemma tisdag 26 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast – Traktor Tjeljabinsk vill ha revansch i mötet med Jekaterinburg

Nedsläpp

Traktor Tjeljabinsk hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Ufa, där sviten på åtta raka segrar dock tog slut (1-6). I kväll möter laget Jekaterinburg i KHL i hockey på hemmaplan. Jekaterinburg vann sin senaste match med 7-6 mot Sotji.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Traktor Tjeljabinsk på bortaplan med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ufa upp i serieledning efter seger i toppmötet med Traktor Tjeljabinsk

Ufa är ny serieledare i KHL i ishockey efter att ha besegrat Traktor Tjeljabinsk i toppmötet på bortaplan på tisdagen. Matchen slutade 1-6. Tidigare serieledaren Traktor Tjeljabinsk petas därmed ner som tvåa i tabellen.

Traktor Tjeljabinsk hade inför matchen åtta matcher i rad utan förlust.

Traktor Tjeljabinsk tar sig an Jekaterinburg i nästa match hemma fredag 22 oktober 17.00. Ufa möter CSKA Moskva borta torsdag 21 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Traktor Tjeljabinsk har åtta raka segrar inför matchen mot Ufa

Nedsläpp

I kväll möts Traktor Tjeljabinsk och Ufa i KHL i ishockey. Traktor Tjeljabinsk har åtta segrar i rad, senast med 5-3 mot Dynamo Moskva, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Ufas form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Magnitogorsk med 5-2.

De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Traktor Tjeljabinsk besegrade Dynamo Moskva och toppar nu tabellen

Segern mot Dynamo Moskva på hemmaplan innebär att Traktor Tjeljabinsk nu är serieledare i KHL i ishockey, två poäng före Magnitogorsk. Magnitogorsk har dock två matcher mindre spelade. Traktor Tjeljabinsk vann med 5-3. Dynamo Moskva ligger på sjätte plats i tabellen.

I och med detta har Traktor Tjeljabinsk hela åtta raka segrar.

Traktor Tjeljabinsk tar sig an Ufa i nästa match hemma tisdag 19 oktober 17.00. Dynamo Moskva möter samma dag 19.10 Dinamo Minsk borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Traktor Tjeljabinsk hoppas på ännu en seger i mötet med Astana

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Traktor Tjeljabinsk som tar emot Astana i KHL i hockey. Traktor Tjeljabinsk har inför matchen sju segrar i rad, den senaste mot Sotji med 4-2, och ligger nu tvåa i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Astana, 2-1 mot Kunlun på bortaplan.

De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarkt Traktor Tjeljabinsk tog ännu en seger

Traktor Tjeljabinsk är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Sotji hemma på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-2 innebär att Traktor Tjeljabinsk nu har sju segrar i följd i KHL i ishockey.

Det här betyder att Traktor Tjeljabinsk ligger kvar på andra plats i tabellen, och Sotji sist, på sjätte plats.

Traktor Tjeljabinsk tar sig an Astana i nästa match hemma söndag 17 oktober 15.00. Sotji möter Omsk hemma måndag 18 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.