Traktor Tjeljabinsk och Magnitogorsk möts i sista omgången

Nedsläpp

Sista matcherna i KHL i ishockey spelas i dag, och Traktor Tjeljabinsk och Magnitogorsk möts. Båda lagen förlorade senast, Traktor Tjeljabinsks match mot Dynamo Moskva slutade 2–3 och Magnitogorsks möte med Novosibirsk blev 1–4. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Traktor Tjeljabinsk, med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dynamo Moskva vann mot Traktor Tjeljabinsk hemma – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Dynamo Moskva tog emot Traktor Tjeljabinsk i KHL i ishockey. Matchen avgjordes först i förlängningen där Dynamo Moskva var starkast, och segerresultatet blev därmed 3–2. Segern var Dynamo Moskvas åttonde på de senaste tio matcherna, och sjätte hemmasegern i rad. Med en omgång kvar är Dynamo Moskva på tredje plats i tabellen, och Traktor Tjeljabinsk är på sjätte plats. I nästa match, torsdag 27 februari, har Dynamo Moskva Dinamo Minsk borta 18.10, medan Traktor Tjeljabinsk spelar hemma mot Magnitogorsk 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dynamo Moskva mot Traktor Tjeljabinsk i näst sista omgången

Nedsläpp

Det är dags för den näst sista omgången i KHL i ishockey. Då tar tredjeplacerade Dynamo Moskva emot sjätteplacerade Traktor Tjeljabinsk i kväll. Båda lagen vann senast, Traktor Tjeljabinsk med 4–0 mot Novosibirsk och Dynamo Moskva med 2–1 mot Spartak Moskva. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Traktor Tjeljabinsk på hemmaplan, 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Traktor Tjeljabinsk hemma mot Novosibirsk

Hemmalaget Traktor Tjeljabinsk tog hem de två poängen efter seger mot Novosibirsk i KHL i ishockey. 4–0 slutade matchen på lördagen. Med två omgångar kvar är Traktor Tjeljabinsk sist i serien, och Novosibirsk är på tredje plats. Tisdag 25 februari spelar Traktor Tjeljabinsk borta mot Dynamo Moskva 18.30 och Novosibirsk mot Magnitogorsk hemma 14.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Utklassning när Traktor Tjeljabinsk besegrade Vladivostok

Traktor Tjeljabinsk hade inga problem med Vladivostok i KHL i hockey, och vann hemma med 5–0. Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Vladivostok vann med 3–2. Med tre omgångar kvar är Traktor Tjeljabinsk sist i serien, och Vladivostok är på sjätte plats. Lördag 22 februari möter Traktor Tjeljabinsk Novosibirsk hemma 14.00 och Vladivostok möter Dinamo Riga hemma 09.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vladivostok med fem raka förluster i bagaget möter Traktor Tjeljabinsk

Nedsläpp

Vladivostok är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Traktor Tjeljabinsk borta. Inför matchen har bortalaget fem förluster i rad i KHL i ishockey och ligger just nu sexa i tabellen. Traktor Tjeljabinsk blev utan poäng i mötet med Tjerepovets senast. Senast lagen möttes slutade det med seger för Vladivostok på bortaplan med 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.