Seger för Ufa i tidiga seriefinalen mot Magnitogorsk

Ufa tog en tung seger på bortaplan mot Magnitogorsk i toppmötet mellan ettan och tvåan i KHL i hockey på söndagen. Matchen slutade 2-5.

Efter 14 matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Magnitogorsk.

I tabellen innebär det här att Magnitogorsk nu ligger på andra plats. Ufa är på andra plats.

I nästa match, tisdag 19 oktober, har Magnitogorsk Dinamo Riga borta 19.30, medan Ufa spelar borta mot Traktor Tjeljabinsk 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Magnitogorsk i toppmatchen mot Bars Kazan

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på torsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Magnitogorsk, som besegrade Bars Kazan med 2-1.

Det här innebär att Magnitogorsk nu har 14 segrar i följd.

Resultatet innebär att Magnitogorsk fortsätter toppa tabellen och Bars Kazan ligger på tredje plats i tabellen.

Söndag 17 oktober möter Magnitogorsk Ufa hemma 15.00 och Bars Kazan möter Amur hemma 17.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Magnitogorsk möter Bars Kazan och jagar 13:e raka segern

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Magnitogorsk som tar emot Bars Kazan i KHL i ishockey. Magnitogorsk har inför matchen 13 raka segrar, den senaste mot Sotji med 3-1, och ligger nu etta i tabellen. Bars Kazan vann sin senaste match med 3-2 mot Ufa.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Magnitogorsk, med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Magnitogorsk vill förlänga fina segersviten mot Sotji

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Magnitogorsk som tar emot Sotji i KHL i ishockey. Magnitogorsk är nu på första plats i tabellen, efter tolv segrar i rad, den senaste mot Bars Kazan med 3-1. Sotji bröt sin förlustsvit på sex matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Dinamo Riga, 3-2.

Magnitogorsk vann båda mötena med Sotji förra säsongen, 1-0 och 6-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Magnitogorsk i toppmötet med Bars Kazan

Magnitogorsk tog en tung seger på bortaplan mot Bars Kazan i toppmötet i KHL i ishockey på torsdagen. Matchen slutade 1-3.

I och med detta har Magnitogorsk hela tolv raka segrar.

Det här betyder att Bars Kazan ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Magnitogorsk på första plats.

I nästa match möter Bars Kazan Dynamo Moskva borta på söndag 10 oktober 14.00. Magnitogorsk möter Sotji måndag 11 oktober 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Magnitogorsk i toppmötet med Spartak Moskva

Magnitogorsk tog en tung seger på bortaplan mot Spartak Moskva i toppmötet i KHL i hockey på tisdagen. Matchen slutade 0-4.

Därmed har Magnitogorsk vunnit elva matcher i rad.

Resultatet innebär att Spartak Moskva ligger kvar på tredje plats och Magnitogorsk toppar tabellen.

I nästa match möter Spartak Moskva Omsk borta på lördag 9 oktober 17.00. Magnitogorsk möter Bars Kazan torsdag 7 oktober 19.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.