Mikkelin Jukurit

21 februari kl 18:30 Mikkelin Jukurit - Lukko Rauma 1-3 Läs mer
Nästa match:
26 februari
Vaasan Sport - Mikkelin Jukurit kl 18:30

Lukko Rauma slog Jukurit på bortaplan

Lukko Rauma vann mötet i Finland FM-Ligan herr i ishockey på bortaplan mot Jukurit, med 3–1 (2–0, 0–0, 1–1). Målgörare för Lukko Rauma blev Linus Nyman, Tarmo Reunanen och Jonne Tammela och för Jukurit var det Martins Dzierkals som hittade rätt. Resultatet innebär att Jukurit ligger kvar på 14:e plats och Lukko Rauma på femte plats i tabellen. Jukurit tar sig an Sport i nästa match borta onsdag 26 februari 18.30. Lukko Rauma möter KalPa hemma lördag 22 februari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Jukurit jagar nya poäng mot Lukko Rauma

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Jukurit som tar emot Lukko Rauma hemma i Finland FM-Ligan herr i hockey. Jukurit bröt sin dystra svit på åtta matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Ilves, 3–1. Lukko Rauma blev utan poäng i mötet med KooKoo senast. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Lukko Rauma på hemmaplan, 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för Jukurit mot Ilves

Det blev åtta förluster i rad för Jukurit i Finland FM-Ligan herr i ishockey. Men borta mot Ilves kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen slutade 1–3 (0–1, 0–0, 1–2). Charles Sarault gjorde två mål och Joonas Kalliola ett mål för Jukurit, enda målskytt för Ilves blev Joona Ikonen. Resultatet innebär att Ilves ligger kvar på fjärde plats och Jukurit på 14:e plats i tabellen. Ilves möter Tappara i nästa match borta fredag 21 februari 18.30. Jukurit möter samma dag Lukko Rauma hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit med åtta raka förluster i bagaget möter Ilves

Nedsläpp

Jukurit är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot fjärdeplacerade Ilves borta. Inför matchen har bortalaget åtta förluster i rad i Finland FM-Ligan herr i ishockey och ligger just nu på 14:e plats i tabellen. Ilves vann sin senaste match med 2–1 mot JYP. Jukurit vann lagens senaste möte med 4–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad seger för Pelicans – bröt förlustsviten mot Jukurit

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Pelicans i Finland FM-Ligan herr i ishockey. Men borta mot Jukurit bröts den tuffa sviten. Det blev 1–2 (1–0, 0–1, 0–1) i matchen. Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Pelicans avgjorde. Målgörare för Pelicans var Otto Nieminen och Alexander Shchemerov, medan Jukurits enda mål gjordes av Martins Dzierkals. Det här betyder att Jukurit är kvar på 14:e plats, och Pelicans stannar på 13:e plats, i tabellen. Onsdag 19 februari 18.30 spelar Jukurit borta mot Ilves. Pelicans möter JYP hemma tisdag 18 februari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sju förluster i rad – nu hoppas Jukurit på seger mot Pelicans

Nedsläpp

Jukurit jagar en seger när laget möter Pelicans hemma. Inför kvällens match har hemmalaget sju raka förluster i Finland FM-Ligan herr i ishockey, och har halkat ner till 14:e plats i tabellen. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Lukko Rauma med 2–3. När lagen möttes senast, 22 november, slutade det med seger för Pelicans med 5–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Markus Nenonen matchhjälte när HPK vann mot Jukurit

Det blev seger för HPK hemma mot Jukurit i Finland FM-Ligan herr i ishockey. Matchen slutade 1-0, matchens enda mål kom redan i första perioden. Matchhjälte för HPK blev Markus Nenonen som gjorde målet. Resultatet innebär att HPK ligger kvar på sjunde plats och Jukurit på 14:e plats i tabellen. I nästa match möter HPK TPS borta på måndag 17 februari 18.30. Jukurit möter Pelicans lördag 15 februari 17.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Julius Honka och Julius Nättinen matchvinnare hemma mot Jukurit

En jämn match slutade till slut med seger för JYP som vann matchen hemma mot Jukurit i Finland FM-Ligan herr i ishockey på onsdagen. 2–1 (0–0, 1–0, 1–1) slutade matchen. JYP:s mål gjordes av Julius Honka och Julius Nättinen. Mika Partanen stod för Jukurits enda mål. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, JYP på åttonde plats och Jukurit på 14:e plats. JYP möter KalPa i nästa match borta fredag 14 februari 18.30. Jukurit möter samma dag HPK borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit med fem raka förluster i bagaget möter JYP

Nedsläpp

Jukurit är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot åttondeplacerade JYP borta. Inför matchen har bortalaget fem förluster i rad i Finland FM-Ligan herr i ishockey och ligger just nu på 14:e plats i tabellen. JYP blev utan poäng i mötet med Lukko Rauma senast. Senast lagen möttes slutade det med seger för JYP på hemmaplan med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-Ligan

# Lag S MS P
1 Kärpät 52 69 114
2 Tappara 53 50 107
3 Ilves 53 43 101
4 KooKoo 53 39 99
5 Lukko 51 41 97
6 HIFK 51 32 93
7 HPK 51 9 87
8 JYP 52 24 84
9 KalPa 51 -17 70
10 Ässät 52 -24 67
11 TPS 52 -34 58
12 SaiPa 52 -60 53
13 Pelicans 53 -65 53
14 Jukurit 51 -51 44
15 Sport 51 -56 40

Skytteliga

Vadim Pereskokov 17
Miika Roine 9
Mika Partanen 9
Ville Leskinen 8
Charles Sarault 7
Jesper Piitulainen 7
Julius Vähätalo 7
Teemu Henritius 7
Aleksandr Jakovenko 6
Axel Rindell 6
Janne Ritamäki 3
Joonas Kalliola 3
Martins Dzierkals 3
Patrik Puistola 3
Fredric Weigel 2
Kristian Tanus 2
Mikko Kokkonen 2
Antti Jaatinen 1
Samuli Piipponen 1
Valtteri Hotakainen 1
Ville Hyvärinen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.