Jokipojat säkrade hemmaseger mot K-Espoo

Jokipojat vann matchen hemma mot K-Espoo i FM-serien Mestis herr i ishockey på onsdagen. 4-2 (2-0, 2-2, 0-0) slutade matchen.

I början av matchen var Jokipojat starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Jani Taskula och Ville Sivonen. Efter 4.55 i andra perioden ökade Jokipojat på till 4-0 genom Leevi Karjalainen.

Olli Iisakka och Anton Ollikainen reducerade förvisso, men närmare än 4-2 kom inte K-Espoo. Tredje perioden blev mållös och Jokipojat tog därmed en stabil seger. I tredje perioden höll Jokipojat i sin 4-2-ledning och vann.

Jokipojat har tre segrar och två förluster och 15–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo har tre vinster och två förluster och 17–17 i målskillnad.

Det här betyder att Jokipojat ligger kvar på femte plats i tabellen, och K-Espoo på första plats.

Jokipojat tar sig an K-Vantaa i nästa match borta fredag 3 februari 18.30. K-Espoo möter TuTo hemma tisdag 7 februari 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Jokipojat mot K-Espoo på hemmaplan

Nedsläpp

I kväll spelar Jokipojat hemmamatch i FM-serien Mestis herr i ishockey mot K-Espoo. Det blev seger i den senaste matchen för K-Espoo, 5-3 mot Peliitat hemma, Jokipojat lyckades inte lika bra och blev besegrat av KeuPa HT.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Jokipojat, med 4-1.

K-Espoo är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KeuPa HT tog bonuspoängen hemma mot Jokipojat

Matchen i FM-serien Mestis herr i ishockey mellan hemmalaget KeuPa HT och gästande Jokipojat var oavgjord vid full tid, 2-2. Först i förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 3-2 (0-0, 0-1, 2-1, 1-0). Joni Airo blev matchhjälte för KeuPa HT med sitt mål i förlängningen.

I och med detta har KeuPa HT hela sex raka segrar i FM-serien Mestis herr.

Första perioden blev mållös. Det var först 10.55 in i andra perioden som Jokipojat tog ledningen genom Timotej Sille framspelad av Ville Puhakka och Denis Kusy.

Jokipojat tog ledningen med 1-2 genom Denis Kusy efter 3.15 i tredje perioden.

KeuPa HT kom tillbaka, och gjorde 2-2 genom Joni Airo med 03.32 kvar att spela. I förlängningen tog det 2.40 innan KeuPa HT också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Joni Airo, på pass av Valtteri Koskela.

KeuPa HT har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Jokipojat har tre vinster och två förluster. Det här var KeuPa HT:s femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Jokipojats sjätte uddamålsförlust.

För Jokipojat gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan KeuPa HT är på sjunde plats.

I nästa match möter KeuPa HT RoKi borta på fredag 3 februari 18.30. Jokipojat möter K-Espoo onsdag 1 februari 18.30 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KeuPa HT med fem raka segrar – möter Jokipojat

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för KeuPa HT som tar emot Jokipojat i Keuruu i FM-serien Mestis herr i hockey. KeuPa HT har fem segrar i rad, senast med 4-2 mot Ketterä, och är nu på sjunde plats. Det blev seger i den senaste matchen för Jokipojat, 1-0 mot Zemgale på hemmaplan.

Senast lagen möttes slutade det med seger för KeuPa HT på bortaplan med 4-1.

Jokipojat är ganska bra på bortaplan, och har tio segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat vann mot Zemgale efter mål av Joel Kerkkänen

Jokipojat vann med 1–0 på hemmaplan mot Zemgale i FM-serien Mestis Grundserien herr i ishockey. Matchens enda mål gjorde Joel Kerkkänen, inskickat redan i första perioden.

Segermålet för Jokipojat stod Joel Kerkkänen för 16.13 in i första perioden.

Segern var Jokipojats fjärde på de senaste fem matcherna.

Jokipojat har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Zemgale har en vinst och fyra förluster. Det här var Jokipojats åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Zemgales elfte uddamålsförlust.

Jokipojats nya tabellposition är sjätte plats, medan Zemgale är på 14:e och sista plats.

Jokipojat möter KeuPa HT i nästa match borta tisdag 31 januari 18.30. Zemgale möter samma dag IPK borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat vill bygga ny svit mot Zemgale

Nedsläpp

Jokipojat spelar på hemmaplan mot Zemgale i FM-serien Mestis Grundserien herr i ishockey i kväll. Det blir den första matchen efter att sviten på tre raka segrar tog slut senast. Zemgale bröt sin förlustsvit på åtta matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Jokipojat, 3-1.

När lagen möttes senast, 27 januari i Joensuu, slutade det med seger för Zemgale med 3-1.

Zemgale har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för Zemgale mot Jokipojat

Det blev åtta förluster i rad för Zemgale i FM-serien Mestis Grundserien herr i hockey. Men borta mot Jokipojat kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Joensuu slutade 1-3 (0-2, 0-0, 1-1).

Laget ökade ledningen till 0-2 snabbt. Efter 1.31 slog Daniels Gorsanovs till assisterad av Ricards Bernhards och Arturs Homjakovs.

Andra perioden blev mållös. Jokipojat reducerade dock till 1-2 genom Jani Taskula tidigt i tredje perioden.

Zemgale kunde dock avgöra till 1-3 med 39 sekunder kvar av matchen genom Ricards Bernhards.

Jokipojat har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Zemgale har en vinst och fyra förluster.

Jokipojat stannar därmed på femte plats, och Zemgale sist, på 14:e plats, i tabellen.

I nästa match möts lagen igen i Joensuu, lördag 28 januari 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat vill förlänga fina segersviten mot Zemgale

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Jokipojat som tar emot Zemgale i Joensuu i FM-serien Mestis Grundserien herr i ishockey. Jokipojat är nu på femte plats i tabellen, efter tre raka segrar, den senaste mot FPS med 7-1. Bortalaget har åtta raka förluster, senaste mot KeuPa HT med 3-4.

När lagen möttes senast, 29 december i Jelgava, slutade det med seger för Jokipojat med 4-0.

Zemgale har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot FPS, FPS och K-Vantaa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för Jokipojat hemma mot FPS

Jokipojat hade en riktig målfest när man besegrade FPS hemma i Joensuu i FM-serien Mestis Grundserien herr i ishockey. Jokipojat vann med hela 7-1 (3-0, 2-0, 2-1).

Segern var Jokipojats femte på de senaste sex matcherna.

Jokipojat spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Joel Kerkkänen, Timotej Sille och Jonne Brygger. Jokipojat gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Denis Kusy och Santeri Koponen. Jokipojat tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 6-0 innan FPS reducerade.

Därefter kontrollerade dock Jokipojat spelet och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 7-1.

Jokipojats Denis Kusy stod för ett mål och två assists.

Jokipojat har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan FPS har fem förluster.

För Jokipojat gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan FPS är på 13:e plats.

I nästa omgång har Jokipojat Zemgale hemma i Joensuu, fredag 27 januari 18.30. FPS spelar hemma mot IPK lördag 28 januari 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FPS med fyra raka förluster i bagaget möter Jokipojat

Nedsläpp

FPS är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjätteplacerade Jokipojat borta i Joensuu. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster i FM-serien Mestis Grundserien herr i hockey och ligger just nu på 13:e plats i tabellen. Jokipojat vann senast mot RoKi med 4-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Jokipojat, med 5-4.

FPS har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.