KeuPa HT möter TuTo efter 35 dagars uppehåll

Nedsläpp

Den 35 dagar långa ledigheten är över i kväll när KeuPa HT möter TuTo på hemmaplan i Keuruu i Mestis herr i ishockey. Det blev seger i den senaste matchen för TuTo, 6-2 mot K-Vantaa på hemmaplan, KeuPa HT lyckades inte lika bra och förlorade mot Peliitat.

När lagen möttes förra säsongen vann KeuPa HT två matcher och TuTo två.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för året – då möts Ketterä och KeuPa HT

Nedsläpp

Höstsäsongen är över för lagen efter kvällens match i Imatra 1, när Ketterä tar emot KeuPa HT i årets sista match i Mestis herr i ishockey. KeuPa HT bröt sin vinstsvit på fem matcher senast, när det blev förlust mot Peliitat med 1–2. Ketterä blev utan poäng i senaste matchen, mot SaPKo.

När lagen möttes senast, 25 november i Imatra 1, slutade det med seger för KeuPa HT med 6–4.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Årets sista match för SaPKo hemma mot KeuPa HT

Nedsläpp

I kväll möter SaPKo KeuPa HT på hemmaplan i Savonlinna i sista höstomgången i Mestis herr i hockey. KeuPa HT bröt sin vinstsvit på fem matcher senast, när det blev förlust mot Peliitat med 1–2. SaPKo vann senast mot Ketterä med 4–0.

När lagen möttes senast, 20 november i Keuruu, slutade det med seger för KeuPa HT med 7–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar i Mestis herr tog vinstsviten slut för KeuPa HT

Matchen mellan hemmalaget KeuPa HT och gästande Peliitat slutade 1–2 (0–0, 1–1, 0–0, 0–1) efter förlängning. Därmed tog KeuPa HT:s svit med fem raka segrar i Mestis herr i ishockey slut på lördagen.

Juuso Jämsen stod för Peliitats avgörande mål 4. 38 i förlängningen.

Målgörare för Peliitat var Juuso Jämsen och Erno Ripatti, medan KeuPa HT:s enda mål gjordes av Valtteri Pihlajamäki.

Resultatet innebär att KeuPa HT ligger kvar på tredje plats och Peliitat på 13:e plats i tabellen.

KeuPa HT möter Ketterä i nästa match hemma onsdag 2 december 18.30. Peliitat möter samma dag SaPKo borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KeuPa HT med fem raka segrar – möter Peliitat

Nedsläpp

I kväll möts KeuPa HT och Peliitat i Keuruu i Mestis herr i ishockey. Hemmalaget KeuPa HT har fem segrar i rad, senast med 5–3 mot Jokipojat, och är trea i serien. Peliitat bröt sin förlustsvit på sju matcher med förlust senast, när det blev vinst mot SaPKo, 5–4.

När lagen möttes senast, 18 november i Heinola, slutade det med seger för KeuPa HT med 4–3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.