TPS fortsätter att vinna – har nu sju raka segrar

Det går fortsatt bra för TPS i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i hockey. På lördagen mötte laget KooKoo i Åbo ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot KooKoo blev 3-2.

TPS har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan KooKoo har tre vinster och två förluster. Det här var TPS:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att KooKoo ligger på åttonde plats i tabellen, och TPS är på tredje plats.

Lördag 8 oktober 15.00 spelar TPS borta mot Jukurit. KooKoo möter TuTo borta i Kuppis ishall söndag 2 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex raka segrar – TPS möter KooKoo

Nedsläpp

I dag möts TPS och KooKoo i Åbo ishall i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i hockey. Segern senast med 5-1 mot SaiPa gör att TPS har sex raka segrar, och är trea i serien. KooKoo vann senast mot K-Kissat med 8-2.

När lagen möttes förra säsongen tog TPS hem matchen med 3-1.

TPS är dock obesegrade på hemmaplan, efter fem raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segertåget fortsätter för TPS – medan segerraden bröts för SaiPa

Efter fem segrar i rad för SaiPa tog det stopp hemma mot TPS. TPS vann med 5-1 (1-0, 1-1, 3-0) och tog därmed sjätte segern i rad i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i hockey.

TPS tog ledningen efter 12.03, genom Tuomas Suoniemi. Efter 10.40 i andra perioden nätade Niklas Gröhn, på pass av Kasperi Kinnunen och Elmeri Laakso och kvitterade för SaiPa.

TPS:s Juuso Saarinen gjorde 1-2 efter 16.17 framspelad av Joel Niinistö och Eemeli Saari.

I tredje perioden var TPS starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Frans Kulmala, Eemeli Saari och Juuso Saarinen och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 02.05 kvar att spela.

SaiPa har fyra vinster och en förlust på de senaste fem matcherna.

TPS ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan SaiPa är på femte plats.

SaiPa tar sig an HPK i nästa match hemma torsdag 29 september 17.00. TPS möter KooKoo hemma lördag 1 oktober 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa kan ta femte raka segern i mötet med TPS

Nedsläpp

I dag möter SaiPa TPS på hemmaplan i Villmanstrands ishall i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i hockey. Fem raka segrar, den senaste mot Koovee med 6-0, gör att SaiPa är nu på femte plats i tabellen. TPS har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad.

När lagen möttes förra säsongen tog TPS hem matchen med 8-1.

SaiPa är dock obesegrade på hemmaplan, efter tre raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

TPS vann efter avgörande i förlängningen mot Sport

TPS:s väg till seger mot Sport hemma i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 3-2 (0-1, 0-0, 2-1, 1-0) och ta bonuspoängen. Matchhjälte blev Emil Hemming, som gjorde det avgörande målet 18 sekunder in i förlängningen.

I och med detta har TPS hela fem raka segrar.

Sport tog ledningen efter 15.55, genom Marek Potsinok assisterad av Jure Povse och Marijus Dumcius.

Andra perioden blev mållös. 2.16 in i tredje perioden nätade TPS:s Emil Hemming på pass av Santeri Elo och Jan Shikera och kvitterade för TPS.

13.20 in i perioden slog Sports Erik Potsinok till framspelad av Jure Povse och gav Sport ledningen.

Efter 14.33 slog Viljami Marjala till framspelad av Jan Shikera och kvitterade för TPS.

I förlängningen tog det 18 sekunder innan TPS också avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Emil Hemming, framspelad av Viljami Marjala.

TPS har nu 14 poäng efter fem spelade matcher, medan Sport har fyra poäng efter fyra matcher.

TPS tar sig an SaiPa i nästa match borta söndag 25 september 16.00. Sport möter Lukko borta söndag 18 september 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TPS stärkta av fyra raka segrar inför mötet med Sport

Nedsläpp

I dag är det dags för match för TPS som tar emot Sport i Åbo ishall i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey. TPS har fyra segrar i rad, senast med 6-0 mot TuTo, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Sport spelade Pelicans senast och förlorade.

När lagen möttes förra säsongen tog TPS hem matchen med 5-2.

TPS är dock obesegrade på hemmaplan, efter fyra raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när TPS krossade TuTo i Åbo ishall

TPS hade inga problem med TuTo i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey, och vann hemma med 6-0 (1-0, 2-0, 3-0).

I och med detta har TPS fyra raka segrar.

TPS startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 03.41 slog Emil Hemming till assisterad av Väinö Sirkiä och Viljami Marjala. I andra perioden var TPS starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Eemeli Saari och Robin Keihäs. TPS fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Aaron Hakala, Sisu-Petteri Lehtonen och Viljami Marjala.

Noterbart är att Viljami Marjala gjorde ett mål för TPS och spelade dessutom fram till två mål.

TuTo har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. TPS har tolv poäng.

Lördag 17 september 16.00 spelar TPS hemma mot Sport. TuTo möter SaiPa borta i Villmanstrands ishall söndag 18 september 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TPS möter TuTo i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr

Nedsläpp

På lördagen tar TPS sig an TuTo på hemmaplan i Åbo ishall i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey. Medan TPS har nio poäng så har det gått betydligt tyngre för TuTo, som bara har tre poäng. Det efter tre matcher. TPS har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. TuTo förlorade sin senaste match med 0-3 mot Koovee.

När lagen möttes förra säsongen tog TPS hem matchen med 6-2.

TPS är dock obesegrade på hemmaplan, efter tre raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

TPS vann mot K-Kissat på hemmaplan

TPS vann hemma mot K-Kissat i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i hockey. Matchen på fredagen slutade 4-2 (3-1, 1-0, 0-1).

TPS stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 4.55 i mitten av perioden.

K-Kissat reducerade dock till 3-1 genom Mikko Jauhiainen efter 14.15. Efter 4.57 i andra perioden slog Väinö Sirkiä till, framspelad av Viljami Marjala och Emil Hemming och gjorde 4-1. 12.44 in i tredje perioden slog K-Kissats Matias Rantonen till och reducerade åt K-Kissat. Men mer än så orkade K-Kissat inte med.

TPS:s Viljami Marjala stod för ett mål och två assists och Emil Hemming hade tre assists.

K-Kissat har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. TPS har nio poäng.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 10 september. Då möter TPS TuTo i Åbo ishall 16.00. K-Kissat tar sig an HPK hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar TPS mot K-Kissat på hemmaplan

Nedsläpp

TPS spelar hemma mot K-Kissat i kväll i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey. Det har varit en tuff start på säsongen för K-Kissat, som är helt utan poäng efter två matcher. TPS har sex poäng. Det blev seger i den senaste matchen för TPS, 5-2 mot Pelicans hemma, K-Kissat lyckades inte lika bra och blev besegrat av RoKi.

TPS är dock obesegrade på hemmaplan, efter två raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.