Sport

Sport - SaPKo 3-2 Läs mer
Nästa match: RoKi - Ketterä kl 13:10 Läs mer

Sport vann efter avgörande i förlängningen mot Ilves

Sports väg till seger mot Ilves hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 och ta bonuspoängen.

Sport har tre segrar och två förluster och 15–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ilves har två vinster och tre förluster och 21–20 i målskillnad. Det här var Sports sjunde uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Sport på femte plats och Ilves på nionde plats.

Nästa motstånd för Sport är SaPKo. Lagen möts söndag 5 februari 15.00 i Vaasa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport möter Ilves på hemmaplan i dag

Nedsläpp

Dags för match – Sport möter Ilves på hemmaplan i Vaasa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Båda lagen vann senast, Ilves med 5-3 mot Jukurit och Sport med 4-3 mot SaiPa.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Sport, med 4-2.

Ilves är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Sport efter avgörande i förlängningen mot SaiPa

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Sport avgöra den jämna matchen borta mot SaiPa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Slutresultatet blev 3-4.

SaiPa har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sport har två vinster och tre förluster. Det här var Sports sjätte uddamålsseger.

Resultatet innebär att SaiPa ligger kvar på tredje plats och Sport på fjärde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Sport är Ilves. Lagen möts lördag 4 februari 15.00 i Vaasa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Sport jagar nya poäng mot SaiPa

Nedsläpp

SaiPa spelar på hemmaplan mot Sport i Lappeenranta i dag i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Det blev seger mot Ketterä, 4-3, och därmed tog Sport poäng igen efter tre raka förluster. SaiPa har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sport på hemmaplan med 2-1.

Sport har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot Ilves, Koovee och Ketterä.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffseger för Sport borta mot Ketterä

Sport vann en riktigt jämn match mot Ketterä i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Avgörandet kom först i straffläggningen där Sport var starkare och vann med 4-3.

Ketterä har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sport har två vinster och tre förluster. Det här var Sports femte uddamålsseger.

För Sport gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Ketterä är på sjätte plats.

Lördag 28 januari 13.00 spelar Sport borta mot SaiPa.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffar avgjorde när Sport förlorade mot Jukurit

Sport mötte Jukurit hemma i en match som båda lagen kunde ha vunnit. Vid ordinarie matchslut var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först i straffläggningen avgjorde bortalaget till 3-2 i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey.

Sport har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Jukurit har fyra vinster och en förlust. Det här var Sports andra uddamålsförlust den här säsongen.

Sport tar sig an Ketterä i nästa match borta fredag 27 januari 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport möter Jukurit hemma i dag

Nedsläpp

Sport möter Jukurit hemma i Vaasa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey i dag. Jukurit har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Sport blev utan poäng i senaste matchen, mot Ketterä.

Sport ligger femma i tabellen inför matchen, medan Jukurit är tvåa. Åtta poäng skiljer lagen åt.

Jukurit är rätt bra på bortaplan, och har sju segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 18 35 41
2 Jukurit 16 20 33
3 Tuto Hockey 16 17 30
4 Sport 16 2 30
5 SaiPa 16 13 27
6 KooVee 17 4 24
7 Ketterä 17 -10 24
8 HPK 16 -4 22
9 K-Espoo Ch 16 -16 19
10 Ilves 17 -11 18
11 SaPKo 17 -21 16
12 Hokki 16 -29 13