SaiPa

5 mars kl 14:30 Hokki - SaiPa 3-7 Läs mer

SaiPa fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Efter en tuff period har SaiPa nu fått igång spelet. På söndagen mötte laget Hokki i Kajana ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget fyra raka segrar. Segerresultatet mot SaiPa blev 7-3.

Resultaten i sista omgången betyder att Hokki slutar på tolfte plats i tabellen, och SaiPa på fjärde plats. SaiPa är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hokki mot SaiPa i Kajana ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herrs sista omgång

Nedsläpp

I dag möter Hokki SaiPa på hemmaplan i sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. SaiPa har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Hokki bröt sin förlustsvit på sju matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Koovee, 5-1.

SaiPa vann lagens senaste möte med 4-3.

SaiPa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi kan fira seriesegern trots 4-5 mot SaiPa

Slutresultatet 4-5 efter förlängning i matchen mellan RoKi och gästande SaiPa spelade ingen roll. RoKi är slutsegrare i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey 2023. Detta efter att övriga matcher gått RoKis väg. SaiPa ligger på femte plats.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, RoKi med 18–11 och SaiPa med 17–20 i målskillnad. Det här var RoKis femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SaiPas femte uddamålsseger.

SaiPa ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan RoKi är klara seriesegrare.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi möter SaiPa efter trendbrottet senast

Nedsläpp

I dag spelar RoKi hemma mot SaiPa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Hemmalagets svit med fem raka segrar bröts senast, efter 0-1 mot Koovee. SaiPa vann sin senaste match med 4-3 mot Hokki.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för RoKi, med 4-3.

SaiPa har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa vann hemma mot Hokki

SaiPa vann en målmässigt jämn match hemma mot Hokki i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på lördagen. 4-3 slutade matchen.

SaiPa har två segrar och tre förluster och 15–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hokki har fem förluster och 14–32 i målskillnad. Det här var SaiPas fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hokkis tredje uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är SaiPa på femte plats i tabellen, medan Hokki är på tolfte plats.

I nästa match, lördag 4 mars, har SaiPa RoKi borta i Lappi Areena 13.10, medan Hokki spelar hemma mot Koovee 13.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – SaiPa jagar nya poäng mot Hokki

Nedsläpp

I dag är det dags för match för SaiPa som tar emot Hokki hemma i Villmanstrands ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Det blev seger mot TuTo, 4-2, och därmed tog SaiPa poäng igen efter tre raka förluster. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Jukurit med 2-9.

SaiPa är sexa i tabellen, medan Hokki ligger tolva. 17 poäng skiljer lagen åt.

Hokki har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot just TuToi senaste matchen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för SaiPa på hemmaplan mot TuTo

SaiPa vann mötet med TuTo hemma med 4-2 på fredagen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, SaiPa med 15–24 och TuTo med 14–14 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är SaiPa på sjätte plats i tabellen, medan TuTo är på fjärde plats.

SaiPa tar sig an Hokki i nästa match hemma lördag 25 februari 13.00. TuTo möter samma dag 16.00 Ketterä borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa jagar trendbrott mot TuTo

Nedsläpp

SaiPa har tre raka matcher utan seger i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr inför kvällens möte mot fjärdeplacerade TuTo i hockey på hemmaplan. TuTo vann senast mot Ketterä med 4-1.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för SaiPa på bortaplan, 4-3.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när Jukurit krossade SaiPa i ishallen i S:t Michel

Jukurit hade inga problem med SaiPa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-4.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 21–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SaiPa har en vinst och fyra förluster och 14–26 i målskillnad.

Det här betyder att SaiPa ligger på sjunde plats i tabellen, och Jukurit är på andra plats.

Söndag 19 februari 13.00 spelar Jukurit hemma mot Sport. SaiPa möter TuTo hemma i Villmanstrands ishall fredag 24 februari 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit spelar hemma mot SaiPa i ishallen i S:t Michel i dag

Nedsläpp

Jukurit spelar hemma i ishallen i S:t Michel mot SaiPa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey i dag. Jukurit vann sin senaste match med 3-2 mot K-Espoo Ch, SaiPa blev besegrat av Ilves.

När lagen möttes senast, 10 december i Villmanstrands ishall, slutade det med seger för Jukurit med 9-6.

SaiPa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16