Jokerit kan ta femte raka segern i mötet med Kärpät

Nedsläpp

Kärpät tar emot Jokerit i Uleåborg i FM-ligan, A-juniorer, övre herr i hockey i kväll. Jokerit har fem raka segrar, 3-2 mot K-Espoo i senaste matchen, och är etta i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Kärpät, 7-2 mot HPK hemma.

När lagen möttes senast, 18 december i Arena, slutade det med seger för Jokerit med 3-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo kunde inte stoppa formstarka Jokerit

Jokerit och K-Espoo möttes på lördagen i Arena. Jokerit hade fyra vinster i rad i FM-ligan, A-juniorer, övre herr i ishockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 3-2.

Med två omgångar kvar är Jokerit klara seriesegrare, medan K-Espoo är på tionde plats.

Jokerit tar sig an Kärpät i nästa match borta söndag 20 mars 17.00. K-Espoo möter samma dag 15.15 Tappara borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokerit möter K-Espoo och jagar fjärde raka segern

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Jokerit som tar emot K-Espoo i Arena i FM-ligan, A-juniorer, övre herr i ishockey. Jokerit har fyra raka segrar, 4-3 mot HPK i senaste matchen, och är etta i tabellen. K-Espoo vann sin senaste match med 5-4 mot Kärpät.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för K-Espoo, med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokerit starkast i straffläggningen – vann borta mot HPK

Det var jämnt hela vägen när HPK mötte Jokerit hemma i FM-ligan, A-juniorer, övre herr i hockey. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Jokerit var kyligare i avsluten och vann med 4-3.

Det här innebär att Jokerit nu har fyra segrar i följd.

Med tre omgångar kvar är HPK på tionde plats i tabellen, och Jokerit är klara seriesegrare.

HPK tar sig an KalPa i nästa match borta fredag 18 mars 17.00. Jokerit möter K-Espoo hemma lördag 19 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokerit vill förlänga fina segersviten mot HPK

Nedsläpp

I kväll möts HPK och Jokerit i Tavastehus i FM-ligan, A-juniorer, övre herr i ishockey. Jokerit har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot Tappara med 6-4, och ligger nu etta i tabellen. HPK fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Pelicans senast.

När lagen möttes senast, 16 februari i Arena, slutade det med seger för HPK med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Jokerit i toppmötet med Tappara

Jokerit tog en tung seger på hemmaplan mot Tappara i toppmötet i FM-ligan, A-juniorer, övre herr i ishockey på tisdagen. Matchen slutade 6-4.

I tabellen innebär det här att Tappara nu ligger på fjärde plats. Jokerit är klara seriesegrare.

Jokerit tar sig an HPK i nästa match borta onsdag 16 mars 18.30. Tappara möter Lukko borta torsdag 17 mars 17.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.