Formstarka KooKoo tog ännu en seger

KooKoo fortsätter starkt i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. När laget mötte TuTo hemma i Kouvola på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-0. I och med detta har KooKoo åtta segrar i rad.

KooKoo har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att KooKoo ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och TuTo på åttonde plats.

I nästa match möter KooKoo GrIFK hemma på lördag 4 februari 12.00. TuTo möter K-Vantaa fredag 3 februari 18.50 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kan ta sjunde raka segern i mötet med TuTo

Nedsläpp

I dag möter KooKoo TuTo på hemmaplan i Kouvola i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. KooKoo är nu på sjätte plats i tabellen, efter sju segrar i rad, den senaste mot Ässät med 7-5. Det blev förlust för TuTo mot SaiPa/Ketterä senast.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo fortsätter att vinna – har nu sju raka segrar

Det går fortsatt bra för KooKoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. På söndagen mötte laget Ässät i Kouvola och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Ässät blev 7-5.

KooKoo har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Ässät har fyra vinster och en förlust.

Resultatet innebär att KooKoo ligger kvar på sjätte plats och Ässät på andra plats i tabellen.

I nästa match möter KooKoo TuTo hemma på söndag 29 januari 14.00. Ässät möter HIFK Ak lördag 28 januari 16.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kan ta sjätte raka segern i mötet med Ässät

Nedsläpp

I dag möter KooKoo Ässät på hemmaplan i Kouvola i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. KooKoo har inför matchen sex raka segrar, den senaste mot JYP Ak med 6-4, och ligger nu sexa i tabellen. Ässät har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad.

Ässät är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka KooKoo tog ännu en seger

KooKoo fortsätter starkt i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. När laget mötte JYP Ak borta i JKL hh1 på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-4. I och med detta har KooKoo sex segrar i rad.

JYP Ak har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

KooKoos nya tabellposition är sjätte plats, medan JYP Ak är på tionde plats.

I nästa match, söndag 22 januari, har JYP Ak HIFK Ak borta i Töölö 2 13.50, medan KooKoo spelar hemma mot Ässät 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kan ta femte raka segern i mötet med JYP Ak

Nedsläpp

JYP Ak möter KooKoo i JKL hh1 i dag i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. KooKoo är nu på sjunde plats i tabellen, efter fem segrar i rad, den senaste mot K-Espoo med 4-3. JYP Ak fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med K-Espoo Challenger senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för KooKoo på hemmaplan med 4-3.

JYP Ak har ett okej facit hemma, där laget har två segrar på sex försök hittills.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo avgjorde i förlängningen mot K-Espoo

Matchen mellan hemmalaget KooKoo och gästande K-Espoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde KooKoo avgöra till 4-3.

I och med detta har KooKoo hela fem raka segrar.

Det här betyder att KooKoo ligger på sjunde plats i tabellen, och att K-Espoo fortfarande leder serien, tre poäng före Ässät.

KooKoo tar sig an JYP Ak i nästa match borta lördag 21 januari 14.15. K-Espoo möter samma dag 16.20 Sport B hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo stärkta av fyra raka segrar inför mötet med K-Espoo

Nedsläpp

I dag är det dags för match för KooKoo som tar emot K-Espoo i Kouvola i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. KooKoo tog mot JYP Ak fjärde raka segern och är åtta i serien. K-Espoo vann sin senaste match med 5-3 mot K-Vantaa.

KooKoo har två segrar på sex försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för KooKoo efter avgörande i förlängningen mot JYP Ak

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut KooKoo avgöra den jämna matchen hemma mot JYP Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Slutresultatet blev 4-3.

Det här innebär att KooKoo nu har fyra segrar i följd.

KooKoo har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan JYP Ak har två vinster och tre förluster. Förlusten var JYP Aks andra uddamålsförlust.

Det här betyder att KooKoo är kvar på åttonde plats, och JYP Ak stannar på tionde plats, i tabellen.

KooKoo tar sig an K-Espoo i nästa match hemma söndag 15 januari 16.15. JYP Ak möter samma dag 14.30 K-Espoo Challenger hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.