KooKoo

20 november kl 13:45 JYP - KooKoo 7-0 Läs mer

KooKoo vann mot HIFK Ak på bortaplan

KooKoo vann borta mot HIFK Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen på söndagen slutade 1-3.

Båda lagen har nu en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, HIFK Ak med 9–19 och KooKoo med 6–14 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att HIFK Ak slutar på åttonde plats, och KooKoo på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Serieavslutning när HIFK Ak möter KooKoo

Nedsläpp

Sista omgången i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey är det dags för när HIFK Ak tar emot KooKoo i Tölö ishall i dag. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot K-Espoo Challenger med 2-5. Gästerna har fyra raka förluster, senaste mot K-Espoo Challenger med 1-4.

När lagen möttes senast, 3 december i Kouvola ishall, slutade det med seger för KooKoo med 4-2.

KooKoo är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för K-Espoo Challenger – besegrade KooKoo

1-4 blev resultatet när KooKoo och K-Espoo Challenger möttes i Kouvola ishall på lördagen. I och med detta har K-Espoo Challenger fyra raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey, och efter den tuffa perioden är K-Espoo Challenger nu i riktigt bra form.

KooKoo stannar därmed på femte plats, och K-Espoo Challenger på sjunde plats, i tabellen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo Challenger stärkta av tre segrar i rad inför mötet med KooKoo

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo Challenger som gästar KooKoo i Kouvola ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo Challenger tog mot HIFK Ak tredje raka segern och är sjua i serien. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot K-Vantaa med 1-3.

När lagen möttes senast, 25 februari i Hagalund, slutade det med seger för K-Espoo Challenger med 3-0.

K-Espoo Challenger har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kunde inte stoppa formstarka K-Vantaa

K-Vantaa och KooKoo möttes på söndagen i Vierumäki 2. K-Vantaa hade tre vinster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 3-1.

Vinsten mot KooKoo innebär att K-Vantaa har fem segrar i rad på hemmaplan.

Med två omgångar kvar är K-Vantaa på andra plats i tabellen, medan KooKoo är på femte plats.

I nästa match, lördag 11 mars, har K-Vantaa Ässät hemma i Dickursby 13.50, medan KooKoo spelar hemma mot K-Espoo Challenger 12.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa möter KooKoo och jagar tredje raka segern

Nedsläpp

K-Vantaa tar emot KooKoo i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey i dag. K-Vantaa har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot HIFK Ak med 8-2, och ligger nu tvåa i tabellen. KooKoo fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med SaiPa/Ketterä senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för K-Vantaa på bortaplan med 2-0.

KooKoo är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä slog KooKoo i målmässigt jämn match

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för SaiPa/Ketterä, som vann borta mot KooKoo med 2-1 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på lördagen.

Segern var SaiPa/Ketteräs sjunde på de senaste åtta matcherna.

Det här var KooKoos andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SaiPa/Ketteräs femte uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är KooKoo på femte plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på fjärde plats.

Söndag 5 mars möter KooKoo K-Vantaa borta 10.50 och SaiPa/Ketterä möter GrIFK hemma 13.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlusten senast – SaiPa/Ketterä möter KooKoo

Nedsläpp

SaiPa/Ketterä fick se sin segersvit bruten senast mot HIFK Ak efter sex segrar i rad, matchen slutade 1-3. Nu match borta mot KooKoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. KooKoo förlorade sin senaste match med 0-4 mot K-Espoo.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för SaiPa/Ketterä, med 5-1.

SaiPa/Ketterä är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kunde inte stoppa K-Espoos segertåg

KooKoo och K-Espoo möttes på fredagen i Vierumäki 2. K-Espoo hade fem vinster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 0-4.

Det här betyder att KooKoo ligger på femte plats i tabellen, och att K-Espoo leder serien.

Lördag 4 mars möter KooKoo SaiPa/Ketterä hemma 17.50 och K-Espoo möter GrIFK borta 15.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar – K-Espoo möter KooKoo

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för K-Espoo som gästar KooKoo i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Bortalaget K-Espoo har fem segrar i rad, senast med 2-1 mot TuTo, och är etta i serien. Det blev seger i den senaste matchen för KooKoo, 5-3 mot Sport B på hemmaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för KooKoo, med 4-3.

K-Espoo är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 JYP 22 55 52
2 Jukurit 22 30 52
3 K-Vantaa 22 27 45
4 Tuto Hockey 22 25 44
5 Ässät 22 40 43
6 Sport 22 19 41
7 KooKoo 22 4 31
8 K-Espoo Ch 22 -6 29
9 JYP Aka 22 -27 21
10 Jokerit JoVi 22 -28 21
11 Kärpät Aka 22 -70 9
12 Jokipojat 22 -69 8