Jukurit HC Oy edustus

21 februari kl 18:30 Jukurit HC Oy edustus - Lukko 1-3 Läs mer
Nästa match: Sport - Jukurit HC Oy edustus kl 18:30 Läs mer

Lukko slog Jukurit på bortaplan

Lukko vann mötet i Liigan runkosarja Runkosarja herr i ishockey på bortaplan mot Jukurit, med 3–1 (2–0, 0–1, 1–0). Målgörare för Lukko var Linus Nyman, Tarmo Reunanen och Jonne Tammela, medan Jukurits enda mål gjordes av Martins Dzierkals. Nästa motstånd för Jukurit är Sport. Lagen möts onsdag 26 februari 18.30 i Vaasa. Lukko tar sig an KalPa hemma lördag 22 februari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Jukurit jagar nya poäng mot Lukko

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Jukurit som tar emot Lukko hemma i Mikkeli i Liigan runkosarja Runkosarja herr i hockey. Jukurit bröt sin dystra svit på åtta matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Ilves, 3–1. Lukko förlorade sin senaste match med 2–3 mot KooKoo. Senast lagen möttes slutade det med seger för Lukko på hemmaplan med 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för Jukurit mot Ilves

Det blev åtta förluster i rad för Jukurit i Liigan runkosarja Runkosarja herr i ishockey. Men borta mot Ilves kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Hakametsä slutade 1–3 (0–1, 1–0, 0–2). Efter två perioder var matchen oavgjord, innan Jukurit drog ifrån och vann matchen. Charles Sarault gjorde två mål och Joonas Kalliola ett mål för Jukurit, målet för Ilves gjordes av Joona Ikonen. Nästa motstånd för Ilves är Tappara. Jukurit tar sig an Lukko hemma. Båda matcherna spelas fredag 21 februari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad seger för Pelicans – bröt förlustsviten mot Jukurit

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Pelicans i Liigan runkosarja Runkosarja herr i hockey. Men borta mot Jukurit bröts den tuffa sviten. Det blev 1–2 (1–0, 0–1, 0–1) i matchen i Mikkeli. Avgörandet först i tredje perioden. Då avgjorde Pelicans med periodens enda mål. Målgörare för Pelicans blev Otto Nieminen och Alexsandr Shchemerov och för Jukurit var det Martins Dzierkals som hittade rätt. Nästa motstånd för Jukurit är Ilves. Lagen möts onsdag 19 februari 18.30 i Hakametsä. Pelicans tar sig an JYP hemma tisdag 18 februari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Julius Honka och Julius Nättinen matchvinnare hemma mot Jukurit

En jämn match slutade till slut med seger för JYP som vann matchen hemma mot Jukurit i Liigan runkosarja Runkosarja herr i ishockey på onsdagen. 2–1 (0–0, 1–0, 1–1) slutade matchen. JYP:s mål gjordes av Julius Honka och Julius Nättinen. Mika Partanen stod för Jukurits enda mål. På fredag 14 februari 18.30 spelar JYP borta mot KalPa, och Jukurit borta mot HPK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.