Ässät besegrade HIFK Ak – är ny serieledare

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey har en ny serieledare: Ässät. Laget mötte HIFK Ak hemma, i Patajunnuareena, på lördagen och vann med 9-1. Ässät ligger på samma poäng som K-Espoo i tabellen. HIFK Ak ligger på nionde plats.

Segern var Ässäts femte på de senaste sex matcherna, och femte hemmasegern i rad.

Ässät har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan HIFK Ak har två vinster och tre förluster.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 4 februari. Då möter Ässät K-Espoo Challenger i Patajunnuareena 14.30. HIFK Ak tar sig an Sport B hemma 13.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlusten senast – Ässät möter HIFK Ak

Nedsläpp

Ässät fick se sin segersvit bruten senast mot KooKoo efter fyra raka segrar, matchen slutade 5-7. Nu match hemma, och chans till revansch, mot HIFK Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. HIFK Ak vann senast mot JYP Ak med 2-1.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för HIFK Ak på hemmaplan, 5-4.

HIFK Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo fortsätter att vinna – har nu sju raka segrar

Det går fortsatt bra för KooKoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. På söndagen mötte laget Ässät i Kouvola och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Ässät blev 7-5.

KooKoo har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Ässät har fyra vinster och en förlust.

Resultatet innebär att KooKoo ligger kvar på sjätte plats och Ässät på andra plats i tabellen.

I nästa match möter KooKoo TuTo hemma på söndag 29 januari 14.00. Ässät möter HIFK Ak lördag 28 januari 16.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kan ta sjätte raka segern i mötet med Ässät

Nedsläpp

I dag möter KooKoo Ässät på hemmaplan i Kouvola i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. KooKoo har inför matchen sex raka segrar, den senaste mot JYP Ak med 6-4, och ligger nu sexa i tabellen. Ässät har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad.

Ässät är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarkt Ässät tog ännu en seger

Ässät är svårstoppat för tillfället. När laget mötte SaiPa/Ketterä borta i LPR UK2 på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-3 innebär att Ässät nu har fyra segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey.

SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att SaiPa/Ketterä är kvar på fjärde plats, och Ässät stannar på andra plats, i tabellen.

Söndag 22 januari möter SaiPa/Ketterä K-Espoo Challenger hemma 14.00 och Ässät möter KooKoo borta 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät med tre raka segrar – möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Ässät som gästar SaiPa/Ketterä i LPR UK2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Segern senast med 6-1 mot TuTo gör att Ässät har tre raka segrar, och är tvåa i serien. Det blev seger i den senaste matchen för SaiPa/Ketterä, 5-2 mot K-Vantaa hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Ässät, med 4-1.

Ässät har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot JYP Ak, GrIFK och TuTo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Ässät tog ännu en seger

Ässät är nu inne i en stark period i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. När laget mötte TuTo borta i Kupittaa på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 6-1, och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

TuTo har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

För tabellens utseende betyder det här att TuTo ligger på nionde plats medan Ässät har andraplatsen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 21 januari. Då möter TuTo HIFK Ak i Kupittaa 13.20. Ässät tar sig an SaiPa/Ketterä borta 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar TuTo hemma mot Ässät

Nedsläpp

Dags för match – TuTo möter Ässät på hemmaplan i Kupittaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Ässät vann sin senaste match med 7-2 mot GrIFK, TuTo lyckades inte lika bra och blev besegrat av SaiPa/Ketterä.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Ässät på hemmaplan med 5-1.

Ässät har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på fem försök hittills den här säsongen, mot JYP Ak och GrIFK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för Ässät borta mot GrIFK

Ässät tog en enkel seger mot GrIFK borta i Kauniainen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Laget dominerade matchen, som slutade 7-2.

GrIFK har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Ässät har två vinster och tre förluster.

Resultatet innebär att GrIFK ligger kvar på elfte plats och Ässät på tredje plats i tabellen.

I nästa match, lördag 14 januari, har GrIFK Sport B borta i Vaasa hh 2 16.30, medan Ässät spelar borta mot TuTo 16.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Ässät jagar nya poäng mot GrIFK

Nedsläpp

I dag är det dags för GrIFK att ta sig an Ässät i Kauniainen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Det blev seger mot SaiPa/Ketterä, 4-1, och därmed tog Ässät poäng igen efter tre raka förluster. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot K-Espoo Challenger med 1-4.

GrIFK ligger elva i tabellen inför matchen, medan Ässät är trea. 14 poäng skiljer lagen åt.

GrIFK har bara en seger på fyra försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.