K-Espoo besegrade Hermes och toppar nu tabellen

Segern mot Hermes på bortaplan innebär att K-Espoo nu är serieledare i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey, tre poäng före Ässät. Ässät har dock en match mindre spelad. K-Espoo vann med 9-1. Hermes ligger på tolfte plats i tabellen.

Hermes har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo har tre vinster och två förluster.

Lördag 4 februari spelar Hermes borta mot SaiPa/Ketterä 12.30 och K-Espoo mot JYP Ak hemma 14.35 i Matinkylä II.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo stor favorit i mötet med formsvaga Hermes

Nedsläpp

Hermes är inne i en riktigt tung formsvacka. Inför mötet hemma mot K-Espoo har laget 15 raka förluster i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo blev utan poäng i mötet med Sport B senast.

K-Espoo vann lagens senaste möte med 12-2.

K-Espoo är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B slog K-Espoo i måljämn match i Vaasa hh 2

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Sport B, som vann hemma mot K-Espoo med 4-3 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på lördagen.

Sport B har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo har två vinster och tre förluster. Det här var Sport B:s fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att K-Espoo ligger på andra plats i tabellen, och Sport B är på femte plats.

Nästa motstånd för Sport B är K-Espoo Challenger. Lagen möts söndag 29 januari 13.30 i Vaasa hh 2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar Sport B på hemmaplan mot K-Espoo

Nedsläpp

I dag spelar Sport B hemmamatch i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey mot K-Espoo. K-Espoo vann sin senaste match med 5-4 mot Sport B, Sport B lyckades inte lika bra och förlorade mot K-Vantaa.

När lagen möttes senast, 21 januari i Matinkylä I, slutade det med seger för K-Espoo med 5-4.

K-Espoo är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B fick ge sig i toppmötet med K-Espoo på bortaplan

På lördagen mötte K-Espoo Sport B i ett riktigt toppmöte i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen slutade med seger för hemmalaget K-Espoo med 5-4.

K-Espoo har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sport B har tre vinster och två förluster. Förlusten var Sport B:s andra uddamålsförlust.

Det här betyder att K-Espoo är kvar i serieledning, och Sport B stannar på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Sport B är K-Vantaa. Lagen möts söndag 22 januari 14.50 i Tikkurila.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B möter K-Espoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr

Nedsläpp

Dags för match – Sport B möter K-Espoo på bortaplan i Matinkylä I i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Sport B vann sin senaste match med 3-1 mot HIFK Ak, K-Espoo blev besegrat av KooKoo.

K-Espoo ligger etta i tabellen inför matchen, medan Sport B är trea. Tre poäng skiljer lagen åt.

K-Espoo är starka på hemmaplan, och har fem segrar på åtta försök hittills i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo avgjorde i förlängningen mot K-Espoo

Matchen mellan hemmalaget KooKoo och gästande K-Espoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde KooKoo avgöra till 4-3.

I och med detta har KooKoo hela fem raka segrar.

Det här betyder att KooKoo ligger på sjunde plats i tabellen, och att K-Espoo fortfarande leder serien, tre poäng före Ässät.

KooKoo tar sig an JYP Ak i nästa match borta lördag 21 januari 14.15. K-Espoo möter samma dag 16.20 Sport B hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo stärkta av fyra raka segrar inför mötet med K-Espoo

Nedsläpp

I dag är det dags för match för KooKoo som tar emot K-Espoo i Kouvola i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. KooKoo tog mot JYP Ak fjärde raka segern och är åtta i serien. K-Espoo vann sin senaste match med 5-3 mot K-Vantaa.

KooKoo har två segrar på sex försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för K-Espoo i toppmatchen mot K-Vantaa

Det var två topplag som möttes i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey på fredagen. Och det slutade med seger för hemmalaget K-Espoo, som besegrade K-Vantaa med 5-3 i tidiga seriefinalen.

Segern var K-Espoos åttonde på de senaste nio matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

K-Espoo har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att K-Espoo är kvar i serieledning, och K-Vantaa stannar på andra plats, i tabellen. Fem poäng skiljer lagen åt.

Nästa motstånd för K-Espoo är KooKoo. Lagen möts söndag 15 januari 16.15 i Kouvola. K-Vantaa tar sig an SaiPa/Ketterä borta lördag 14 januari 12.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast – nu jagar K-Espoo revansch i mötet med K-Vantaa

Nedsläpp

K-Espoo fick segersviten på sju segrar i rad bruten i förra omgången mot HIFK Ak, matchen slutade 4-5. Nu match hemma mot K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Vantaa bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev förlust mot K-Espoo med 2-5.

Senast lagen möttes slutade det med seger för K-Espoo på bortaplan med 5-2.

K-Espoo har ett okej facit hemma, där laget har fyra segrar på fem försök hittills. Laget har starka sju segrar hittills i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr och är med 50 mål ett av de lag som gjort flest mål. Dessutom är det ett av ligans bästa defensivt, på nio matcher har motståndarna bara lyckats göra 21 mål. Det kan dock jämföras med K-Vantaa som bara släppt in 16...Texten är skriven av HSS Medias textrobot.