Kiekko-Espoo

20 november kl 12:30 HPK - Kiekko-Espoo 5-3 Läs mer

Stark seger för K-Espoo i toppmatchen mot SaiPa/Ketterä

Det var två topplag som möttes i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget K-Espoo, som besegrade SaiPa/Ketterä med 3-1.

SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster och 13–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo har fem vinster och 20–4 i målskillnad.

Det här betyder att SaiPa/Ketterä ligger kvar på tredje plats i tabellen, och K-Espoo är klara seriesegrare.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo kan ta åttonde raka segern i mötet med SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag möter K-Espoo SaiPa/Ketterä på bortaplan i Villmanstrands ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. K-Espoo har inför matchen åtta segrar i rad, den senaste mot HIFK Ak med 2-1, och ligger nu etta i tabellen. SaiPa/Ketterä vann senast mot GrIFK med 6-4.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för K-Espoo, med 6-5.

K-Espoo är starka på bortaplan, och har fem segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stort jubel när K-Espoo säkrade seriesegern med vinst mot HIFK Ak

Spelarna i K-Espoo har all anledning att fira efter 2-1 på hemmaplan mot HIFK Ak. Det betyder nämligen att K-Espoo har säkrat seriesegern i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. HIFK Ak ligger på åttonde plats i tabellen.

Det här innebär att K-Espoo nu har åtta segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr, och har nio raka segrar på hemmaplan.

K-Espoo imponerar med fem segrar och 24–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan HIFK Ak har två vinster och tre förluster och 17–19 i målskillnad. Det här var K-Espoos fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också HIFK Aks fjärde uddamålsförlust.

Nästa motstånd för K-Espoo är SaiPa/Ketterä. Lagen möts lördag 11 mars 12.30 i Villmanstrands ishall. HIFK Ak tar sig an K-Espoo Challenger borta fredag 10 mars 18.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo på jakt efter ännu en seger – möter HIFK Ak

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som tar emot HIFK Ak i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo är nu på första plats i tabellen, efter sju segrar i rad, den senaste mot GrIFK med 9-1. Det blev förlust för HIFK Ak mot K-Vantaa senast.

HIFK Ak vann lagens senaste möte med 5-4.

HIFK Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo utklassade GrIFK på bortaplan

K-Espoo dominerade stort när laget vann på bortaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 9-1.

Det här innebär att K-Espoo nu har sju segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr.

GrIFK har en vinst och fyra förluster och 9–32 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Med två omgångar kvar är GrIFK på elfte plats i tabellen, och K-Espoo leder serien.

Söndag 5 mars möter GrIFK SaiPa/Ketterä borta 13.20 och K-Espoo möter HIFK Ak hemma 15.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo hoppas på ännu en seger i mot GrIFK

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som gästar GrIFK i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo har sex raka segrar, 4-0 mot KooKoo i senaste matchen, och är etta i tabellen. GrIFK fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med K-Vantaa senast.

K-Espoo vann lagens senaste möte med 7-2.

K-Espoo är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kunde inte stoppa K-Espoos segertåg

KooKoo och K-Espoo möttes på fredagen i Vierumäki 2. K-Espoo hade fem vinster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 0-4.

Det här betyder att KooKoo ligger på femte plats i tabellen, och att K-Espoo leder serien.

Lördag 4 mars möter KooKoo SaiPa/Ketterä hemma 17.50 och K-Espoo möter GrIFK borta 15.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar – K-Espoo möter KooKoo

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för K-Espoo som gästar KooKoo i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Bortalaget K-Espoo har fem segrar i rad, senast med 2-1 mot TuTo, och är etta i serien. Det blev seger i den senaste matchen för KooKoo, 5-3 mot Sport B på hemmaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för KooKoo, med 4-3.

K-Espoo är rätt bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo har fem raka segrar – vann mot TuTo med 2-1

K-Espoo är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fem i rad, efter 2-1 borta mot TuTo. Det innebär också att TuTo har fem raka förluster i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey.

Med fyra omgångar kvar är TuTo på nionde plats i tabellen, medan K-Espoo leder serien.

TuTo tar sig an GrIFK i nästa match borta söndag 26 februari 16.50. K-Espoo möter KooKoo borta fredag 3 mars 19.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo på jakt efter ännu en seger – möter TuTo

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som gästar TuTo i Kuppis ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot GrIFK med 7-2, och ligger nu etta i tabellen. Hemmalaget har fyra förluster i rad, senaste mot KooKoo med 2-4.

När lagen möttes senast, 27 november i Matinkylä I, slutade det med seger för K-Espoo med 4-0.

K-Espoo är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, övre

# Lag S MS P
1 HIFK 22 23 41
2 Kärpät 22 18 41
3 Jokerit 22 12 40
4 Tappara 22 14 38
5 Pelicans 22 3 37
6 TPS 22 3 37
7 Lukko 22 10 36
8 Ilves 22 -16 29
9 KalPa 22 -5 28
10 HPK 22 -15 24
11 K-Espoo 22 -16 24
12 SaiPa/Ketterä 22 -31 21